` REVIEW: Heerlijke drankjes voor onderweg, maak kennis met Cawston Press - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?REVIEW: Heerlijke drankjes voor onderweg, maak kennis met Cawston Press

Wie houd er nu niet van een verfrissend drankje in de zomer! Deze drankjes zijn gezond en lekker en superhandig voor onderweg. Ze hebben diverse varianten en tevens met en zonder prik. Ze halen hun inspiratie uit de grote Britse toewijzing en de smaken en geuren van de zomer. De ingrediënten zijn natuurlijk en ik mocht ze testen, lees je mee wat ik ervan vond?

Alleen geperst fruit

Ze begonnen 30 jaar geleden met veel appelbomen en hebben sindsdien altijd fruit geperst. Cawston Press gelooft dat natuurlijk het beste is en kiezen hierin bewust voor alleen geperst fruit en geen concentraten. Daarnaast bevatten ze geen suikers (behalve uit het echte fruit), kleurstoffen en conserveringsmiddelen en andere troep. Het is de real deal en dat proef je!

Duurzaam

Op dit moment gebruiken ze recycleerbare Tetra-dozen, 100% recyclebare blikken en recyclebare rietjes (stop ze in de doos wanneer u ze recycleert). Daarnaast proberen ze op de hoogte te blijven van alle duurzame mogelijkheden, zodat ze de mensen het beste kunnen bieden op smaakgebied, maar ook op het gebied van duurzaamheid en het milieu. Alles voor een betere en schonere wereld toch?!

Ze steunen goede doelen

Cawston Press steunt lokale goede doelen en doet tevens vrijwilligerswerk, want samen kunnen we de wereld zo een beetje beter maken. Hun boodschap is dan ook hartverwarmend en al een reden om deze drankjes eens uit te proberen.

Verschillende varianten

Ze hebben 4 verschillende varianten, deze zijn:

  • Sparkling
  • Pressed Juice
  • Fruit Water
  • Cawston Dry

Wij mochten de Sparkling en Fruit water uittesten.

De test met Cawston Press

Ik heb de Sparkling Cawston Press getest en was aangenaam verrast! Het is fris, fruitig en heerlijk van smaak. Ik mocht de varianten Rhubarb (rabarber), Ginger Beer (gember) en Elderflower Lemonade proberen. De laatste variant is mijn favoriet! Ik vond ze allemaal heerlijk, maar de Cawston Press met rabarber en gember hebben een wat meer uitgesproken smaak. Daarnaast mocht ik nog 2 verschillende fruitwater varianten van Cawston Press testen met de smaken appel en mango en appel en summer berries. Deze waren heerlijk van smaak en zijn ook ideaal voor kids om mee te nemen onderweg. Niet boordevol suiker en wel de nodige vitamines en frisheid tijdens een zomerdag op het strand. Een koeltas is dan natuurlijk ook niet overbodig 😉 Ik vind de smaken heel lekker en verfrissend en ideaal voor de zomer, dus ik ga binnenkort heerlijk genieten van nog meer Cawston Press bij de BBQ!

Waar te koop?

De heerlijke varianten van Cawston Press zijn te koop bij Marqt, Albert Heijn, Jumbo, Pathé bioscopen en diverse groothandels.

Heb jij ze al eens geproefd?

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment