Member login

Username
Password

» Lost your Password?REVIEW: Maak de heerlijkste gerechten met de nieuwe Kenwood kFlex 3 in 1 foodprocessor

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor echt en puur koken zonder pakjes en zakjes. Dat dit soms een uitdaging kan zijn als je snel, makkelijk en gezond wilt eten is goed te begrijpen en daarom is een keukenmachine onmisbaar geworden. Vele keukenmachines zijn zeer uitgebreid en passen met alle apparaten nog maar net in je keuken. Maar dit hoeft tegenwoordig geen isssue meer te zijn, want met de nieuwe keukenmachine van Kenwood is dit gedoe voorgoed voorbij! Wij mochten de Kenwood kFlex 3 in 1 foodprocessor testen en waren laaiend enthousiast! Lees je mee?

Wauw! Wat was ik aangenaam verrast toen deze prachtige Kenwood kFlex 3 in 1 foodprocessor werd gebracht. Wat een grote doos en wat zag de foodprocessor er prachtig uit! Ik verbaasde mij er toen al over dat het zo makkelijk gebruikt kon worden met 1 vast stuk en daarbij opzetstukken. Daarnaast waren deze van goede kwaliteit en niet te klein of te groot.

Gemaakt voor de veelzijdige chef
De FHM155SI kFlex 3 in 1 foodprocessor is gemaakt voor alle veelzijdige thuiskoks. Hij verandert van foodprocessor naar keukenmachine en van keukenmachine naar blender. Deze prachtige keukenmachine is behalve handig ook een beauty om te zien. Hij heeft een vermogen van 1000W, een geïntegreerde weegschaal, handige variabele snelheden met pulse functie en een ingebouwde timer.

Speciale accessoires
De Kenwood foodprocessor wordt geleverd met geweldige accessoires, waaronder een roestvrijstalen mengkom voor deeg en beslag en nog veel meer extra hulpstukken die geleverd worden met een handige opbergbox. Dit maakt deze Kenwood foodprocessor niet allen geschikt voor grote gezinnen, maar ook voor kleinere gezinnen met minder opbergruimte in de keuken.

Maak de heerlijkste maaltijden
De Kenwood kFlex 3 in 1 foodprocessor kan hakken, snijden, mengen en je kunt er zelfs Parmezaanse kaas mee raspen, hoe leuk is dat?
Je kunt zelf handig pasta maken, een heerlijk olijfbrood, zelfgemaakte pesto of een frisse scroppino, het kan allemaal met deze prachtige foodprocessor! Je kunt tevens heerlijke soepen, smoothies, juices, shakes en sauzen bereiden met de handige blender. Je kunt heerlijke maaltijden maken met deze veelzijdige Kenwood kFlex 3 in 1 foodprocessor en het staat zo op tafel, wat wil je nog meer?

Wat vinden wij ervan?
Deze veelzijdige Kenwood kFlex 3 in 1 foodprocessor is uniek in zijn soort. Door de handige accessoires kun je er ontzettend veel verschillende dingen mee maken. Hij neemt niet veel plek in in je keuken en is daarbij een beauty om te zien. Het helpt je om in minder tijd toch geweldige gerechten op tafel te zetten en motiveert je om meer variatie in de keuken te brengen zonder pakjes en zakjes.

Je kunt de Kenwood kFlex 3 in 1 foodprocessor hier aanschaffen voor een adviesprijs van € 349, nu t/m 31 december met € 50 cashback.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .