Member login

Username
Password

» Lost your Password?REVIEW: Maak kennis met de heerlijke chocolade van Chokay

Superleuk dat wij deze heerlijke chocolade mochten testen. Lees ik dat goed? Chocola? Natuurlijk!!! Kom maar door. Dit klinkt mij (Marija) als chocoholic als muziek in de oren. Benieuwd naar de smaken van Chokay? Lees vlug verder en ontdek jouw nieuwe not-quilty pleasure!

Chockay

Voordat ik begon met proeven ben ik eerst even op hun website gaan neuzen. Wat een toffe website hebben ze! Chokay heeft bars, treats en snack packs. Als je door de verschillende verpakkingen scrolt, verandert de verpakking van kleur en naam. Heel tof! In alle soorten zit 0% suiker. Alles is gezoet met natuurlijke zoetstoffen. Dan is het toch al veel minder erg om chocola van dit merk te eten?
Ik heb alle smaken geproefd en er ook wel iets over te vertellen. Komt ie…

De bars

  • Intense Dark. Heerlijk pure chocola! Wat ik altijd fijn vind aan pure chocola is dat je er niet een hele reep van op hoeft te eten. Een paar stukjes is al voldoende. Met deze reep ga ik binnenkort nog eens iets lekkers bakken. Mmmmmm….
  • Almond Sea Salt. Een reep waarin je de smaken in de goede volgorde proeft. De chocola overheerst, dan de amandelen en als laatste proef je een tikkeltje zout. Heerlijk!
  • Melk Hazelnut. I love it! Heerlijk zachte melkchocolade met een goede noot erin. Lekker!
  • Crispy Cocos. Deze is té lekker! Ik wilde er een klein stukje van proeven, maar kon niet meer stoppen. Bijna de hele reep is op gegaan. Er zit een klein knispertje in de chocola en de kokossmaak is zo fijntjes, dat je je echt op een bountystrand waant. Dat in combinatie met de zachte melkchocolade. Superlekker!

De Treats

  • Dark Cranberry. Een cranberry omhult met fijne pure chocola. Het zuurtje van de cranberry komt lichtjes door de chocoladesmaak heen. Wat een verwennerij!
  • Almond cinnamon. Bedenk je een mooie amandel, omhult met zachte melkchocola en een fijn laagje kaneel. Stop dit in je mond, leun achterover en geniet van de smaak. Toen ik dit proefde, moest ik gelijk aan Sinterklaas denken. Dit heeft iets weg van een knapperige kruidnoot (amandel en kaneel) met chocola eromheen. Alleen is dit natuurlijk veel beter voor je dan een kruidnoot. Aanrader dus voor de aanloop naar pakjesavond toe.
  • Cocos Rocks. Weer lekkere zachte melkchocolade met crispy cocos erin. Mij iets te crispy, want het bleef een beetje tussen mijn tanden zitten. Dus als je er nog lang van na wilt genieten is dit een topper!
  • Peanut Rocks. Goede rocks met lekkere choc en pinda’s erin. Voor de stevige trek!

De Snack Packs

Of deze treats hierboven niet genoeg zijn, hebben ze alle verpakkingen ook in het klein. Handig voor als je een dagje weg gaat en iets lekkers mee wilt nemen. Of je legt een paar zakjes in de kast voor ‘s avonds bij de koffie. Zo hoef je niet een hele zak te openen en kan je meerdere smaken op tafel zetten.

Ik ben blij kennis te hebben gemaakt met deze fijne chocola. Als ik nog eens iets lekkers voor bij de koffie zoek, zal ik hier zeker nog eens aan denken. Op hun website staat een link met webshops die Chokay veroopt. Ik ga zo maar eens even chocolade shoppen van Chokay denk ik… Een extra reepje Crispy Cocos wil ik nog wel.

Waar te koop?

Je kunt ze via de website bestellen, maar je kunt de Chokay lekkernijen ook ook bij diverse gezondheidswinkels door heel Nederland kopen.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .