` REVIEW: Maak kennis met de mini cursus Versterk je mindset - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?REVIEW: Maak kennis met de mini cursus Versterk je mindset

Wij zijn al een tijdje fan van Frouke van Spicy Pepper Coaching. Ze maakt alles bespreekbaar met betrekking tot eetbuiten, voeding, body positivity en mindset. Dat laatste laat nogal wat te wensen over deze Corona crisis en ik weet zeker dat ik hierin niet de enige ben. De ene dag voel ik mij geweldig en kan ik lekker doorpakken en de andere dag voelt het overweldigend om met het hele gezin thuis te zitten, kan ik mijn draai niet vinden en snak ik naar me-time. Maar het is wat het is en we moeten er maar het beste van maken. Maar we kunnen het wel wat makkelijker maken om hiermee om te gaan en daarom mocht ik de mini cursus “Versterk je mindset” van Frouke volgen en vertel jullie hier alles over!

De mini cursus “Versterk je mindset” bestaat uit  5 stappen. Deze worden uitgelegd in een video met bijbehorend werkboek, zo kun je direct aan de slag!

Je krijgt tijdens iedere stap hele fijne tips en handvatten uitgelegd naar een positievere mindset. Zo leer je dat als je steeds negatieve gevoelens en gedachten hebt, je dit ook aantrekt en je hier niet gelukkiger van gaat worden. Je leert accepteren wie je nu bent en je lichaam te omarmen en te accepteren hoe deze nu is. Ook leer je om te gaan met onverwachte snaai- of eetbuien. Je leert dan om niet boos te worden op jezelf en jezelf te straffen voor alles wat je in je mond stopt. Probeer erom te lachen en weet dat je elk moment kunt stoppen om de dag weer te vervolgen en zo in een minder zware emotie te zitten.

Ook leert Frouke je jezelf in de spiegel aan te kijken en jezelf liefdevolle affirmaties te zeggen. Gewoon hardop en mocht je enorme weerstand voelen, dan is het belangrijk om door te zetten en dit te blijven doen. Net zo lang tot je dit werkelijk voelt. Dit vond ik zelf een prachtige oefening.

Je leert opnieuw luisteren naar je lijf. In een drukke samenleving waarin van alles van je verwacht wordt en je veel in je hoofd zit is het lastiger om deze connectie te maken en Frouke helpt je daarbij. Zo leer je beter signalen herkennen van je lichaam en meer vertrouwen te ervaren in je lichaam. Ook komt het stukje eigen gedrag of aangeleerd gedrag naar voren en waarom dit samenhangt met het beter luisteren naar je lichaam.

Ook mindfull eten, nachtrust, mediteren, kauwen en proeven en positieve intenties komen voorbij. Ook het thema dankbaarheid komt uitgebreid aan bod.

Wat vind ik ervan?

Frouke verteld op duidelijke wijze hoe je een positievere mindset kunt hebben. Maar ook hoe je de liefde voor je lichaam en jezelf terug kunt vinden. Hoe je een betere relatie krijgt met eten en hoe je je negatieve gedachten om kunt zetten naar positieve gedachten. Ze schroomt hierbij niet om eigen ervaringen te delen, want het in de praktijk heel fijn maakt. Het is persoonlijker en geeft je direct de juiste handvatten die je nodig hebt. Ze geeft je heel veel informatie in korte tijd en helpt je op weg naar een positievere mindset.

Ik vond het fijn om te volgen, het lukt niet elke dag opnieuw een video te bekijken. Maar doe wat goed voelt en volg hierin ook jouw eigen tempo. Het beter contact maken met je lichaam blijft soms nog een lastig punt en Frouke helpt je hier heel fijn mee om dit opnieuw weer vaker te gaan doen. Zo vond ik iedere dag opstaan met intentie, het lachen en minder beladen maken van het eten van slecht voedsel (of eetbuien), het dankbaarheidsboekje (wat ik wel heb en helaas nog te weinig gebruik) en de signalen en affirmaties om je lichaam en jezelf meer lief te hebben vond ik fantastisch. Ik heb – ondanks dat ik al veel weet – toch dingen bijgeleerd en geloof dat deze mindset cursus een aanwinst is voor iedere vrouw. Iedere vrouw die het verdient om nog – een beetje – meer van zichzelf en haar lichaam te houden!

Ook benieuwd naar deze mini cursus “Versterk je mindset in 5 stappen”?

Je kunt hem zelf hier ook aanschaffen en het is de investering helemaal waard!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .