Member login

Username
Password

» Lost your Password?REVIEW: Maak kennis met de prachtige producten van Oliveda

Een aantal maanden geleden kreeg ik voor mijn verjaardag een super leuk starterspakket van het merk Oliveda. Ik vind dit soort pakketten met de mini varianten van de real size producten fantastisch, want de mensen die mij kennen weten dat ik zulke producten altijd gebruik als ik op reis ga. Persoonlijk vind ik met weinig bagage reizen en licht reizen erg fijn en dan is het prettig dat je i.p.v. grote flessen en tubes, kleine verpakkingen kunt meenemen. Ik kende het merk Oliveda nog niet en ik vertel je er graag mee over. Lees je verder?


Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt op reis. Er zit een gezichtsserum in,een anti rimpel oogcrème, een anti aging gezichtscrème, een reinigingsgel en een mondolie. De verpakking is clean and crisp. Geen schreeuwende kleurtjes maar gewoon heel stijlvol. De geuren van de producten zijn fris, maar niet aanwezig. Het ruikt heel puur en dat vind ik persoonlijk altijd erg fijn aan producten. Dit pakket noemen ze ook wel een starterset omdat het de 5 meest verkochte producten bevat en is ook perfect om uit te testen of het producten zijn die bij jou zouden passen.

Je kunt het misschien al raden, maar de producten van Oliveda hebben een basis van olijfolie van de beste olijfbomen. Ze gebruiken het celelixir en hydroxytyrosol complex van deze bomen. Het bedrijf is ruim 20 jaar geleden ontstaan toen de eerste eigenaar Thomas Lommel in een levenscrisis zat die hij zelf behandelde met de krachtige elementen uit de olijfbomen. Hij had heel veel baat bij zijn eigen behandeling en vanuit deze inzichten is De Olive tree Pharmacy ontstaan. Dat is in de jaren daarna uitgegroeid tot een super mooi cosmetica bedrijf dat alleen maar 100 % natuurlijke producten heeft en volledig dierproefvrij is.

Ik begin met het uitproberen van de gezichtscrème en de gezichtsserum. De serum breng je in de ochtend en avond eerst aan op je gezicht en daarna breng je de crème aan. het serum voelt heel zacht en voedt de huid direct. De crème is qua substantie iets harder dan ik gewend ben van mijn normale verzorgingsproducten, maar zodra ik het aanbreng op mijn huid en het “warm” wordt smeert het heel makkelijk uit en “verdwijnt” het in de huid. Het voelt niet vettig aan en mijn huid word er romig door en oogt heel egaal.

Ook test ik de oogcrème. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nooit echt speciale creme voor mijn ogen gebruik, puur omdat ik denk dat ik het nog niet nodig heb. Maar ik moet zeggen dat het wel werkt. Ik klopte de crème iedere ochtend rondom de ogen in en mijn “vochtzakjes” die ik door de nacht had ontwikkeld verdwenen als sneeuw voor de zon. Het was een eyeopener, dat ik wellicht toch de leeftijd heb gekregen om de zakjes wat liever te behandelen.Dan de laatste 2 producten. De reinigingsgel van de huid is echt ontzettend fijn. Ik reinig mijn huid iedere ochtend en avond. En dan zal je wellicht denken “waarom ook in de ochtend?”, maar ik merk dat ik in de nacht ook nog vuiligheid uit mijn huid komt van de dag zelf ondanks dat ik het oppervlak goed hebt schoongemaakt. je doet een klein beetje reinigingsgel in je handen met een beetje water en zorgt dat het gaat schuimen. Vervolgens doe je het op je gezicht en masseer je het in. Mijn huid werd zo zacht.. het leken wel babybilletjes. Ik denk dat je gezicht goed reinigen met goede producten de basis moet zijn van je gezicht verzorgingsritueel, en deze gel is wel een hele fijne!

Als laatste testte ik de detoxifying mond olie. En ik ga eerlijk zijn, hier zag ik enorm tegenop. Waarom? Omdat hij ruikt naar de tandarts. Als je de wachtkamer instapt hangt er altijd een wonderlijke geur waar je maag al door samentrekt (mocht je het nog niet doorhebben, ik ben als de dood voor de tandarts). Het is de bedoeling dat je dagelijks een eetlepel mondolie voor het tandenpoetsen in je mond neemt en deze 8 – 12 minuten rond laat gaan tussen je tanden. De olie moet echt bewegen. Gelukkig smaakt de olie heel lekker fris, een beetje menthol achtig. Mijn mond voelde fris en bleef heel de dag fris aanvoelen. Ik vond het een aangename verrassing.

Conclusie: een erg fijn natuurlijk product waar mijn eczeem huid extreem goed op reageerde. De prijs Oliveda ligt in het hogere segment. Maar daar krijg je dan ook een echt luxe high-tech product voor terug wat je heel erg fijn zult vinden. Daarom vind ik het ook zo fijn dat ze een travel size startersbox hebben samengesteld met de 5 toppers van Oliveda voor € 29,95. Zo kun je het eerst proberen voordat je de full size producten aanschaft. Oliveda heeft op hun eigen website een goede webshop waar je de producten kunt aanschaffen.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .