Member login

Username
Password

» Lost your Password?REVIEW: Maak kennis met Fortunebelly, de eerste hulp bij PDS

Een week geleden kreeg ik dit prachtige flesje binnen van Fortunebelly, een drinkazijn op basis van natuurlijke grondstoffen. Kijk, dat klinkt goed! Er zat een persoonlijk handgeschreven kaartje bij, I love handgeschreven kaartjes bij bestellingen. Toen ik het pakketje opende, werd ik nog vrolijker door het prachtige etiket! Daar is echt zorg aan besteed, niets stoffigs of alternatief, maar een prachtige fles die mij tegemoet straalt elke ochtend als ik de koelkastdeur open!

Maar even terug naar de inhoud. Je hebt waarschijnlijk allemaal wel eens van appelcider azijn gehoord? Hier worden vele gezondheidsclaims aan onderschreven. Maar welke soort azijn is de beste? Er zijn veel verschillende soorten appelcider azijn en net zo veel verschillende aanbieders te vinden. Fortunebelly heeft dit ons gemakkelijk gemaakt en dat niet alleen, ze heeft het product nog aangevuld met nog meer healthy ingrediΓ«nten, daarover straks meer!

Missie

Nadat founder Mireille Hoeks terugkwam van een wereldreis, wist ze: β€˜ Ik wil mensen met buikklachten nog bewuster maken van het feit dat natuurlijke voedingsstoffen echt kunnen bijdragen aan een gelukkig, onbezorgd en stabiel leven!’. Thank you Mireille, als Orthomoleculair Health en Lifestyle coach kan ik het hier alleen maar juichend mee eens zijn!

Na een grondige studie kwam Mireille uit bij de kracht van appelcider azijn, maar was niet tevreden over de smaak, want boy, we weten allemaal hoe zuur deze is. Na een verdere zoektocht naar de juiste grondstoffen met dito healthy eigenschappen, heeft ze naast de Organic appelcider azijn ook nog Organic kokosnoot azijn toegevoegd. Deze azijn wordt gemaakt van het kokosbloesemsap. En last but not least, gembersap, waardoor er een drinkbaar natuurproduct ontstond met allerlei gezondheidsvoordelen, zowel voor mensen met buikklachten, maar ook voor mensen zonder klachten. De azijn is trouwens ongepasteuriseerd en ongefilterd, waardoor deze mooi troebel, goudachtig van kleur is.

PDS

Ik heb zelf van kleins af aan last van het prikkelbare darm syndroom, soms met maanden, zelfs jaren zonder klachten en soms ineens laaien de klachten weer op. Zo had ik tijdens onze vakantie op Bali ineens weer heel erg veel last. Lang vliegen, lang zitten, anders eten, waren het recept voor veel buikpijn, continue opgeblazen en…de rest van de details zal ik jullie besparen πŸ˜‰

Dus toen de Fortunebelly binnen kwam vlak na mijn vakantie kwam dit echt als geroepen. Ik ben er meteen mee begonnen.

Je gebruikt 2 eetlepels per dag in een glas water, goed roeren en eventueel drinken met een rietje (die je erbij krijgt!). Zodat je je tandglazuur beschermt, want zuur. Het liefst drink je het op een nuchtere maag, hierdoor worden onder andere alle enzymen die dit drankje zo gezond maken, goed opgenomen en zetten je spijsvertering in gang. Het is een lekker zuur goedje, waar je even aan moet wennen. Ik had een van de dagen niet de moeite genomen om een lepel te pakken en schonk uit de losse hand een laagje in mijn glas. Dat heb ik geweten, hier werd ik binnen korte tijd heel misselijk van, maar dit trok gelijk snel weg zonder verdere consequenties. Even afmeten dus πŸ˜‰

De gezondheidsvoordelen zijn onder andere dat het je bloedsuikerspiegel stabiliseert, je cholesterolwaarde normaliseert en het ons lichaam ontzuurt. Dit betekent dat het helpt om de ph waarde in je lichaam, overal op pijl te houden, zodat we niet verzuren. Door ongezond eten, roken, alcohol, stres en te weinig slaap kan ons lichaam verzuren, wat uiteindelijk tot chronische klachten kan leiden. Maar als je appelcider vinegar door google gooit, zijn er nog tal van andere gezondheidsvoordelen waar heel veel mensen bij zweren!

Wat het voor mij doet

Wat ik vrijwel gelijk merkte is dat er rust ontstond in mijn buik. Na weken van krampen, verstopping, rommelende darmen en buikpijn, kwam mijn buik in korte tijd weer tot rust. Dit was al heel prettig, maar wat het voor mij helemaal als een blijvertje maakt, is dat ik me niet meer zo opgeblazen heb gevoeld. Ken je dat, dat je na het eten helemaal opblaast, waardoor je wel 5 maanden zwanger lijkt, je een harde buik krijgt die pijnlijk is? Zelf krijg ik het vaak ook nog benauwt dan. Heel vervelend. Maar dit is dus gewoon weg! Ik sta er nog versteld van. Voor mij dus een toevoeging aan mijn dagelijkse ochtendritueel, en met het toffe etiket kom ik over een paar maanden die winterochtenden ook wel door!

Post a Comment

Translate Β»
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .