Member login

Username
Password

» Lost your Password?REVIEW: Maak kennis met de unieke Nano Magnesium van de Health Factory

Als je met een burn-out thuis komt te zitten weet je soms gewoon helemaal niet meer wat je met jezelf aan moet. Ik had dat “probleem” ook. Ik kwam in een neerwaartse spiraal terecht waar ik niet leek uit te komen. Ik sliep slecht ‘s-nachts waardoor ik in de ochtend moe en futloos wakker werd. Om vervolgens mezelf door de dag heen te slepen en in de middag op de bank in slaap te vallen. Mijn structuur was volledig weg, en juist dat is zo belangrijk als je uit een een depressie/burn-out wilt komen. Gelukkig bleek er iets te zijn wat mij kon ondersteunen in deze tijd. Namelijke Nano Magnesium.

Natuurlijk kende ik magnesium wel als supplement in pilvorm. Maar als ik ergens wars van benn is het voor het slikken van pillen. Ik vind dat ik sinds mijn gastric bypass al genoeg pillen moet slikken dus dat was voor mij geen optie. Toen mij werd gevraagd of ik Nano Magnesium wilde testen en bleek dat dit in de vorm van “water” was hoefde ik niet lang na te denken.

Nano magnesium bestaat uit de allerkleinst mogelijke deeltjes magnesium in zijn pure vorm die als het ware zijn opgelost in water. Deze vorm van magnesium kan direct de bloedbaan in en werkt daardoor veel sneller dan iedere andere vorm van magnesium. Soms wel binnen 1 minuut! Het helpt o.a. bij concentratieproblemen, depressieve klachten, hartkloppingen, hoofdpijn en migraine, paniek – angstaanvallen, slapeloosheid, stress en burn-out klachten en vermoeidheid. De lijst is zo lang dat ik deze niet helemaal kan benoemen.

Op het moment dat ik Nano Magnesium ging gebruiken was ik echt op een dieptepunt beland. Voor mijn gevoel kon het eigenlijk alleen maar beter gaan.Voor volwassenen is 5 tot 30 ml per dag de beste dosering. Door de hoeveelheid van mijn klachten ben ik gelijk naar 30 ml gegaan wat staat aan ongeveer 3 eetlepels. Je kan het innemen wanneer je wilt maar ik besloot de avond als vaste tijd te gebruiken. Na het innemen houd je de vloeistof 1 minuut onder de tong zodat de werkende delen direct via je slijmvlies in je bloedbaan opgenomen kan worden. Door de snelle opname in het lichaam kan je binnen 1 tot 20 minuten al effect voelen. Bijvoorbeeld het wegtrekken van spanningshoofdpijn of spierkramp.

Ik merkte zelf na 3 dagen duidelijk verschil. Ik was rustiger, kalmer. Meer ontspannen. Niet meer zo nerveus en daarnaast veel actiever. Veel actiever omdat ik ‘s-nachts zoveel beter sliep. Het leek niet alleen of er een rust over mij heen was gevallen. Het was ook echt zo. Het hele opgejaagde gevoel wat in heel mijn lijf aanwezig was door mijn burn-out leek als sneeuw voor de zon verdwenen. Voor mij is het wel duidelijk, als mijn fles Nano Magnesium op aan het raken is dan bestel ik gauw een nieuwe. Ik voel mezelf echt een stuk beter en energieker.

Als laatste nog een paar andere voordelen op een rij: Nano mineralen zijn geur en smaakloos. Het is 6 – 12 maanden houdbaar. De flessen hoeven niet in de koelkast bewaard te worden en het is ook geschikt voor kinderen (wel in een aangepaste hoeveelheid).

Bekijk hier de online verkooppunten en hier tevens alle winkels die het verkopen.

Dus wil je je fitter voelen in je lichaam en geest, dan zou Nano Magnesium zomaar de oplossing voor je kunnen zijn!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Comments: 1

  • reply

    Saskia Piepenbrink

    2 november 2018

    Ik heb net ook een fles aangeschaft, en tijdens het zoeken op internet kwam ik deze site tegen.Ga er vanavond mee beginnen en heel hard duimen dat het werkt.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .