` REVIEW: NuPro - veganistische proteïne shake - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?REVIEW: NuPro – veganistische proteïne shake

Op zoek naar een vegan optie voor extra eiwitten en eiwitpoeder? Dan hebben wij het antwoord voor jou! Verrassend lekker eiwitpoeder zonder onnodige toevoegingen zoals aroma’s, kleurstoffen, stabilisatoren en kunstmatige zoetstoffen. Een veganistische proteïne shake op basis van erwteneiwit in de smaak chocolade kaneel, zwarte bes en passievrucht. Perfect voor na het sporten of als extra toevoeging aan een dagmenu. Wil je meer weten over deze veganistische shakes en kijken hoe ik ze drink en gebruik? Lees dan verder!

NuPro protein shake blauwe bes

Biologisch plantaardig zwarte bessen eiwitpoeder op basis van erwten en zonnebloempitten eiwitten. Dit eiwitpoeder bevat 13,2% vezels door het toevoegen van lijnzaad, psyllium husk, guargom en rijstvezels en 241 mg vitamine c per 100 gram door het toevoegen van acerola en de zwarte bessen. Het zwarte bessenpoeder en een beetje kokosbloesemnectar zorgen voor de lekkere smaak.

NuPro protein shake Cacao kaneel

Veganistische proteïne shake op basis van erwteneiwit in de smaak chocolade kaneel. Ingrediënten: 100% biologisch: erwteneiwit, zonnebloemeiwit, cacao (16%), kaneel (5%), gedroogde kokosbloesem nectar, lijnzaad meel, psyllium kaf, guarpitmeel, rijstvezel en acerola.

NuPro protein shake Passievrucht

Biologisch eiwitpoeder met passievrucht op basis van erwteneiwit, gedroogde passievrucht, zonnebloemeiwit, gedroogde kokosbloesemnectar, lijnzaadmeel, psylium kad, gaurpitmeel, rijstvezel en acerola.

Hoe te gebruiken?

De basis voor elke smoothie is 3 eetlepels poeder met 300 ml amandelmelk of, als niet vegan optie, gewone volle melk. Dit goed schudden of even in de blender. Zelf voeg ik bij de bosbes variant graag een banaan en frambozen toe voor een extra frisse shake. De cacao variant is heerlijk met een banaan erdoor of wat dadels, krijg je een lekker romige shake van die perfect vult na het sporten. De passievrucht shake leuk ik op door extra mango en ananas toe te voegen en eventueel wat ijsblokjes, lekker fris!

Extra leuk:

Als je je eigen lijf voedt met deze protein shakes voed je ook de aarde! Bij elke aankoop doneer je automatisch een mangrove voor het Eden Project in Madagascar! 

Waar te koop?

Je kunt de proteine ( 200 gram) van NuPro kopen bij Ekoplaza voor € 9,49.

Ga jij deze heerlijke plantaardige proteïne ook eens proeven?

Chaotische 30er en moeder van een peuter. Mijn passie is het delen van liefde voor eten, ik hoop dat mijn recepten zo inspireren dat andere mensen gaan koken. Smaken, textuur, kookprocessen, het in de keuken staan en van niks een kleine hemel op aarde maken. Mijn hersens staan nooit stil. Mijn recepten zijn precies zoals ik ben. Soms gezond en snel, soms intens en vol suikers. Meer lezen? http://www.ikhartjeeten.nl/

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .