` REVIEW: Purition - Boost Your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?purition

REVIEW: Purition proteïne shakes

Of ik Purition, het gezonde alternatieven voor maaltijdvervangers en proteïneshakes, wil uitproberen? Nou zo’n mooi (en hopelijk lekker) aanbod kan ik natuurlijk niet laten schieten. Toeval of niet, ik ben namelijk net op zoek naar een alternatief voor de whey eiwitshakes die ik nu altijd na het trainen neem. Ik ben dan ook super benieuwd naar de shakes van Purition!

Op zoek naar een alternatief

Omdat ik veel sport, gemiddeld zo’n 4 keer in de week, let ik er extra op dat ik voldoende eiwitten eet voor het herstel van mijn spieren. Nu kun je eiwitten natuurlijk gewoon uit je voeding halen, maar zelf vind ik het wel zo makkelijk om een proteïneshake te nemen. Jarenlang gebruikte ik hier shakes op basis van whey eiwitten voor, maar omdat mijn darmen hier de laatste tijd niet meer zo goed op reageren ben ik op zoek naar een alternatief. Zouden de proteïneshakes van Purition een mooie vervanger zijn?

Natuurlijke proteïne- en nutritionele shakes

purition vegan

Om me een goede indruk van de shakes te geven, ontvang ik een Discovery Box met de zes best verkopende smaken: coffee & walnut, blackcurrant, hemp original, coconut, strawberries en cacao. Ze maken het me wel lastig zeg, alle smaken klinken lekker. Ook van de ingrediëntenlijst op de verpakking word ik enthousiast: ik zie alleen maar natuurlijke ingrediënten, zoals zaden en noten staan, er zitten veel vezels in, het suikergehalte is laag, het is glutenvrij en rijk aan proteïne. Drie van de zes shakes zijn niet alleen geschikt voor vegetariërs, maar zijn ook vegan proof… Mijn enthousiasme en nieuwsgierigheid nemen alleen maar toe…Hoog tijd om te testen!

purition

Makkelijke én gezonde optie voor ontbijt of lunch

Je kunt de shakes van Purition nemen als ontbijt, lunch of tussendoortje, maar je kunt het ook gebruiken als gezonde topping over bijvoorbeeld een salade. Een shake heb je in no time gemaakt: de inhoud van een zakje doe je in een blender, giet er 200 – 250 ml amandelmelk bij, even mixen en klaar is je shake. Super makkelijk dus.

purition maaltijdvervanger

Als je het lekker vindt kun je er ook nog andere ingrediënten, zoals bijvoorbeeld spinazie, blauwe bessen of een banaan, aan toevoegen. En dan de grote vraag: zijn de shakes lekker? Ja! Smaken verschillen, maar eigenlijk vond ik ze allemaal lekker. Wat me ook opviel is dat de shakes lekker vullend zijn (de eerste paar uur had ik helemaal geen trek meer) en ook mijn darmen reageerden er prima op.

purition boost

Kortom; ik ben enthousiast en ruil mijn whey proteïne shakes vanaf nu in voor Purition. En ik heb nu al zo’n vermoeden dat ik ze ook regelmatig als ontbijt ga nemen. Purition is namelijk ook een prima maaltijdvervanger. En met een glas vol gezondheid, kan mijn dag niet beter beginnen. Wat jij?

Hi ik ben Lianne, een vrolijke en enthousiastste spring-in-'t-veld met een enorme passie voor sporten, koken, mode, beauty, interieur, tuinieren; eigenlijk alles wat met een healthy lifestyle te maken heeft. En nu vergeet ik nog twee hele belangrijke dingen waar mijn hart sneller van gaat kloppen: schrijven en fotograferen! Het leuke is dat ik al deze passies ‘kwijt’ kan in het bloggen voor Boost your Health en op mijn eigen website llianne.com. Zelf word ik hier ontzettend blij van en ik hoop jij ook!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .