Review & Recensies

Wij testen voor jou de leukste producten en diensten op het gebied van gezondheid, lifestyle, beauty en mindset.

Lees hier de laatste artikelen

Lees de meest recente artikelen hier en laat je inspireren en motiveren naar een gezonde(re) levensstijl, meer energie en een positieve mindset.

BEAUTY: Verzorg je voeten optimaal na de zomer met de voetcrème van Oliveway

BEAUTY: Verzorg je voeten optimaal na de zomer met de voetcrème van Oliveway

We hebben een prachtige zomer gehad en volop gelopen met onze blote voeten, slippers of sandalen. Echter vragen onze voeten na deze periode wel wat extra liefde en verzorging. Om je voeten optimaal te verzorgen is er de handige en verzorgende voetcrème van Oliveway. Deze voetcrème zit vol met natuurlijke en diep hydraterende ingrediënten en zorgt voor een verzorgend en verfrissend gevoel. Lees alles over deze fijne voetcrème van Oliveway en geef jouw voeten ook wat extra liefde na de zomer! 

Lees meer…

HEALTH: Verminder je stress door een betere ademhaling met de hulp van Moonbird

HEALTH: Verminder je stress door een betere ademhaling met de hulp van Moonbird

Door alles wat momenteel zich afspeelt in mijn privé leven ervaar ik stress. En als ik stress ervaar merk ik dat ik minder goed kan slapen en ontspannen en dat mijn ademhaling sneller gaat dan ik zou willen en ik vaak hoog in mijn adem zit. Dit maakt dat de emoties ook hoog zitten en ik soms met praten moeite moet doen om niet ineens in huilen uit te barsten. Ik wilde al lange tijd aan de slag met mijn ademhaling, toen plotseling Moonbird op mijn pad kwam. Het apparaat wat ervoor zorgt dat je meer ontspannen kunt worden, beter je ademhaling onder controle hebt en houd en de nachtrust bevorderd. Kortom, dit moest ik uitproberen en ik vertel je er dan ook alles over! Lees je mee?

Lees meer…

BOEKRECENSIE + WINACTIE: Dit kookboek is je beste vriend – Lucy Tweed ( + recept!)

BOEKRECENSIE + WINACTIE: Dit kookboek is je beste vriend – Lucy Tweed ( + recept!)

Ingewikkelde kookboeken is niets voor mij, maar dit toffe kookboek is je beste vriend. Althans dat is de bedoeling. Het is een kookboek met makkelijke en heerlijke recepten die je in een handomdraai maakt en het antwoord op wat je nu weer eens moet koken. Soms weet ik precies waar ik behoefte aan heb en soms heb ik werkelijk geen idee, dit boek bied dan dus uitkomst en is ideaal om erbij te pakken als je het dus even niet meer weet. Dit boek gun ik jou ook en daarom mag ik een exemplaar weggeven en heb ik als bonus ook nog een heerlijk recept! Kortom neem gauw een kijkje, dan weet jij in elk geval wat je vandaag kunt gaan koken 😉

Lees meer…

BEAUTY: Natuurlijke gezichtsreiniging van Miracles by Stella

BEAUTY: Natuurlijke gezichtsreiniging van Miracles by Stella

Reinigen van het gezicht vind ik zo belangrijk. Dit moet echt goed zijn voor je huid en er ook voor zorgen dat vuil en make-up er goed af gaan. Bij vele producten werkt dit niet voldoende of zijn de producten niet natuurlijk genoeg. Dan kun je irritaties krijgen en ben je vaker van huis. Miracles by Stella heeft nu iets unieks op de markt gebracht. Een unieke en natuurlijke schuimende en terugvettende gezichtszeep en 100% pure rozenlotion. Dit klinkt al fantastisch, maar werkt ook fantastisch en is zelfs bij mijn gevoelige huid een echte aanrader. Ik vertel je er alles over, lees je mee?

Lees meer…

BOEKRECENSIE: Good vibes, Good life – Vex King

BOEKRECENSIE: Good vibes, Good life – Vex King

Dit boek verteld het verhaal van Vex die al op jonge leeftijd veel tegenslagen kreeg te verwerken in haar leven. Het verhaal komt direct bij je binnen en dit boek vraagt van je dat je nu metéén aan je betere zelf begint te werken. We hebben allemaal afgelopen jaar veel te verduren gehad en nu nog steeds. Denk aan de Corona crisis, de economie, de mensen die overleden zijn, het missen van saamhorigheid in de samenleving en ga zo maar door. Veel stress, sombere gedachten, depressie, eenzaamheid, verdriet, gezondheidsproblemen komen nu voor, maar hoe zou het zijn als je naast de nodige hulp dit boek lees en zo aan jezelf leert te werken. Ik was benieuwd en vertel jullie er alles over!

Lees meer…

BEAUTY: Maak kennis met de unieke dagcrème van Louis Widmer met UV50

BEAUTY: Maak kennis met de unieke dagcrème van Louis Widmer met UV50

Hoe ouder je wordt, hoe meer je investeert in een goede huid en daar ook bewust de juiste producten voor uit kiest. Zo vind ik het heel belangrijk om beschermd te zijn tegen de zon en vervuilde lucht en wil ik daarnaast dat mijn huid blijft ademen en mijn oneffenheden iets minder worden. Gelukkig heb ik als begin veertiger nog niet veel rimpels en heb ik zelfs make-up loze dagen waarin ik mijn huid juist nog even een extra oppepper geef. Ik was dan ook aangenaam verrast door de nieuwe dagcrème van Louis Widmer, welke actieve bestanddelen van de hoogste kwaliteit bevat en daarnaast nog een UV50 bescherming biedt. Ik heb hem geprobeerd en vertel je er alles over, lees je mee?

Lees meer…

BOEKRECENSIE: Innerlijke schoonheid – Amanda Rijff

BOEKRECENSIE: Innerlijke schoonheid – Amanda Rijff

Innerlijke schoonheid zegt zoveel meer. Amanda Rijff heeft dit prachtig weergegeven in haar boek wat je ontzettend veel leert over lifestyle, voeding en flawless visagie. Ze heeft als master make-up artist en beauty-expert door de jaren heen al meer dan 16.000 bijzondere vrouwen is haar visagiestoel mogen ontvangen. Dit heeft tot veel mooie gesprekken, tips en adviezen geleid, welke zij met jou deelt in haar boek. Naast haar indrukwekkende expertise die ze deelt in dit boek, komen er ook vakinhoudelijke experts aan het woord. Kortom echt een musthave is dit boek, dus lees er snel meer over!

Lees meer…

FOOD + WINACTIE: Geniet van de nieuwe fruit theeën van Alka en geef je gezondheid een boost!

FOOD + WINACTIE: Geniet van de nieuwe fruit theeën van Alka en geef je gezondheid een boost!

Zoals jullie weten ben ik dol op thee. Ik drink veel thee en het liefst thee welke ook bijdraagt aan een betere gezondheid. Nu komt Alka met iets nieuws, namelijk fruit theeën die er – net zoals hun andere producten – voor zorgen dat je zuur-base in balans komt. Het is een basische thee en is gemaakt van natuurlijke kruiden. Het is 100% natuurlijk en draagt bij aan een goede zuur-base balans van het lichaam. Het leuke is dat je er zelfs ice thee van kunt maken. Benieuwd naar wat de thee voor jou kan betekenen, lees dan gauw verder en maak bovendien kans op een mooi pakket!

Lees meer…

BOEKRECENSIE: De High 5 Gewoonte – Mel Robbins

BOEKRECENSIE: De High 5 Gewoonte – Mel Robbins

Op basis van wetenschappelijke kennis leert Mel Robbins iedereen hoe je van het geloven in jezelf een gewoonte kunt maken. Ze geeft hierbij handige voorbeelden, opdrachten en inzichten. We twijfelen namelijk allemaal weleens aan onszelf, zijn moe van die zeurende criticus in ons hoofd of je bent mega succesvol, maar focust toch precies op het stuk wat minder goed gaat. Je wilt vooruitgang boeken en denkt dat je niet verder komt. Met dit boek geeft Mel jouw de sleutel om meer in jezelf te geloven en dit ook daadwerkelijk een gewoonte te laten zijn in je leven. Kortom echt een musthave boek waar je veel meer over wilt weten, lees je mee?

Lees meer…

HEALTH + WINACTIE: Verbeter je darmgezondheid met WholeFiber

HEALTH + WINACTIE: Verbeter je darmgezondheid met WholeFiber

Je hebt er vast nog nooit van gehoord; witlofwortel. Over de wortel van witlof is na 5 jaar wetenschappelijk onderzoek bekend geworden dat het een unieke bijdrage levert aan het voorkomen en omkeren van welvaartsziekten. Sinds kort is het ook verkrijgbaar op de Nederlandse markt onder de naam WholeFiber en hier wilden wij natuurlijk alles over weten. Door dagelijks gebruik wordt de darmflora gevoed en de stoelgang en darmgezondheid verbetert. Wij vertellen je er alles over en mogen bovendien een pot WholeFiber weggeven, lees je mee?

Lees meer…

HOTSPOT: Anne&Max

HOTSPOT: Anne&Max

“Vergeet de telefoon, ik ben hier.” – Anne
“Elke slok geeft weer energie voor een uur keihard werken.” – Max

Eventjes onthaasten, even alle drukte ontvluchten.. Dat doe je ergens waar je je thuis voelt. Ergens waar je op je gemak kunt ontspannen. Zoals in je huiskamer..

Lees meer…

BOEKRECENSIE + WINACTIE: Goed zoals je bent – Frederike Mewe

BOEKRECENSIE + WINACTIE: Goed zoals je bent – Frederike Mewe

De inleiding van het boek pak mij direct bij de kern door de uitspraak “it’s not your job to like me, that’s mine!” van Byron Katie te noemen. Zo is het helemaal, maar helaas zijn er maar weinig vrouwen die dit 100% kunnen voelen en ervaren. En juist voor hun is dit boek echt een aanrader. Het gaat over zelfbeeld, zelfwaarde en zelfvertrouwen en vooral over het feit dat je goed bent zoals je bent. Je kunt eindelijk afkomen van jouw kritische stem die steeds zegt dat je niet goed genoeg bent en langzaam jezelf weer gaan vertrouwen en positief naar jezelf kijken. Het boek zit vol met herkenbare, vaak persoonlijke voorbeelden, praktische adviezen en oefeningen om dit voorgoed aan te pakken en je van binnenuit sterker te maken. Lees gauw mee en maak kans op 1 van de 3 exemplaren!

Lees meer…