` REVIEW: ROO'bar repen - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?Maak kennis met Roo'bar repen

REVIEW: ROO’bar repen

Op zoek naar een lekker en verantwoord tussendoortje? Deze ROO’bars zijn super lekker, gezond en makkelijk mee te nemen. De repen zijn biologisch, glutenvrij en vegan en geschikt voor het hele gezin. Ook benieuwd? Lees dan gauw verder!

Ik mocht verschillende smaken testen en was blij verrast. Een leuk pakketje kreeg ik thuis met de smaken Goij Berry, Chia Coconut, Hemp Proteine, Maca Cranberry, Inca Berry. Door de leuke verpakking werd ik meteen vrolijk en heel nieuwsgierig naar deze repen. Zelf maak ik vaak een reep of bananenbrood als tussendoortje dus ik kon niet wachten ze te testen.

Zelf heb ik weleens andere gezonde repen op of eiwitrepen maar wat ik altijd vind tegenvallen is de chemische smaak van zulke producten. Daarom was ik ook blij verrast met de ROO’bars! Wat een lekkere repen en precies zoet genoeg. Het hele gezin heeft er van gegeten en genoten! Want waar sommige repen te gezond zijn of juist te zoet zijn deze repen perfect. Een goede bite en lekker van smaak. Wij zijn fan!

 

Hieronder de voedingswaarden van een van de repen:

De Goij Berry:
Ingredienten: dadels, gojibessen(10%), kokos, cacaopoeder.  alles Biologisch en Raw.

Per reep:
Kcal: 164
Vet: 3.7
Koolhydraten: 28
Vezels: 48
Eiwit: 2.1

Heb jij ze weleens geproefd? Laat het ons hieronder weten!

Chaotische 30er en moeder van een peuter. Mijn passie is het delen van liefde voor eten, ik hoop dat mijn recepten zo inspireren dat andere mensen gaan koken. Smaken, textuur, kookprocessen, het in de keuken staan en van niks een kleine hemel op aarde maken. Mijn hersens staan nooit stil. Mijn recepten zijn precies zoals ik ben. Soms gezond en snel, soms intens en vol suikers. Meer lezen? http://www.ikhartjeeten.nl/

Post a Comment