Member login

Username
Password

» Lost your Password?REVIEW: Saffraan van Vitals

Saffraan wordt het “rode goud” genoemd. Dit komt omdat er wel 160.000 krokusbloemen nodig zijn om een kilo saffraanpoeder te maken, waardoor het kweken van dit kruid ontzettend kostbaar is. Wel 10 keer zo duur als vanille. Saffraan kende ik voornamelijk uit de oosterse keuken waarin het vaak wordt verwerkt voor de mooie gele kleur die het gerechten geeft. Dat saffraan ook een medicinale kracht heeft wist ik niet.

Vitals heeft een capsule ontwikkeld uit 100% echte saffraan (vanwege de kostbaarheid word er wel eens mee gesjoemeld, maar Vitals zorgt er voor dat dit product eerlijk wordt geproduceerd). Voor een positief effect op de gemoedstoestand blijkt in veel gevallen een dagdosering van 28 mg al voldoende te zijn.

Saffraan is een natuurlijke antidepressiva en draagt bij aan een positieve gemoedstoestand en heeft het een rustgevende uitwerking op het zenuwstelsel.

De capsules hebben hebben niet de typische oranje/rode kleur die je zou verwachten. Dit komt omdat het is aangevuld met een rijstconcentraat waardoor het niet meer zichtbaar is.

Daarnaast is het heel fijn om te weten dat dit product geen gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen, geur, kleur- en smaakstoffen bevat.

Ik heb Vitals Saffraan een tijd mogen testen en al werd ik er niet per definitie vrolijker of opgewekter van (dat is uiteraard per persoon verschillend), had ik wel degelijk het idee helderder te zijn van geest en mijn dagelijkse werkzaamheden beter aan te kunnen.

Wat zijn jullie tips en trics voor een betere gemoedstoestand? Of gebruiken jullie wellicht al saffraan om dit te bewerkstelligen? Laat het mij weten in de reacties hieronder, ik ben erg benieuwd!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .