Member login

Username
Password

» Lost your Password?REVIEW: Sportline Isotonic Boost; biologische energiedrank

Sportdrank ik heb er altijd mijn bedenkingen over. Tijdens het sporten drink ik het liefste gewoon water, want sommige sportdranken zitten boordevol suikers en voor je het weet heb je dan voor niets getraind en dat zou zonde zijn. Maar daar kan nu verandering in komen, want ik mocht de Sportline Isotonic Boost proberen. De eerste biologische en gezonde(re) sportdrank voor tijdens en na het sporten. Ik was dan ook heel benieuwd en neem jullie mee in mijn bevindingen!

Kies jouw uitdaging!

Sporten brengt ons samen, maar kan ook een persoonlijke uitdaging zijn. Probeer eens iets nieuws en laat je lichaam eens op een andere manier werken dan dat het gewend is. Je ziet dat je daarvan uit je comfortzone gaat, groeit en je lichaam je dankbaar is dat het eens op andere gebieden mag werken. Een uitdaging kan ook een doel zijn, denk aan die marathon die je wilt bereiken, de sportwedstrijd die je eigenlijk niet mee durfde te doen, het record dat je wilt bereiken met Crossfit of een ander doel. Niets is te gek en alles is mogelijk. Ook al is het soms met kleine stapjes vooruit!

Maak kennis met Sportline Isotonic Boost

De eerste biologische sportdrank die tevens duurzaam is en weinig calorieën bevat lijkt misschien wel te mooi om waar te zijn. Maar de Sportline Isotonic Boost flikt het gewoon en ik kan dan ook niet wachten om deze te proeven. Deze sportdrank helpt snel je vochtbalans weer op peil, dankzij de uitgebalanceerde samenstelling. Het wordt direct opgenomen door het lichaam en geeft je de energie die je nodig hebt. Vooralsnog alleen in de smaak citrus.

Duurzaam is de toekomst

De Sportline Isotonic Boost sportdrank is niet alleen biologisch en alleen met pure ingredienten gemaakt, maar ook duurzaam geproduceerd, hoe gaaf is dat? Duurzaam is hard nodig en een ontwikkeling die zeker in de huidige behoeften van de maatschappij voorziet. Sportline is oneindig recycleerbaar en dus een zeer goed alternatief voor plastic flessen. Dit wordt ook duidelijk aangegeven op de verpakking en ze moeten daarbij voldoen aan de principes van de “circulaire economie” met betrekking tot recycling en hergebruik. Zo fijn dat Sportline dus niet alleen goed is voor ons lichaam om de sportprestaties te verbeteren, maar ook dat ze hierin het milieu zo min mogelijk belasten.

Handige dop!

Dankzij de handige dop is de verpakking hersluitbaar van de Sportline Isotonic Boost sportdrink en dat is superfijn als je het niet gelijk geheel op wilt drinken. Ook handig als je vaker dan 1 keer per dag sport en nog wat over wilt laten voor de sportles die je straks nog hebt. Het is zo makkelijk mee te nemen en lekt niet, bovendien drinkt het zo veel aangenamer en haal je niet je lippen open aan het blik zelf. Groot pluspunt naast de natuurlijke ingredienten en de duurzaamheid, echt heel fijn!

Wat vind ik ervan?

Het smaakt heerlijk fris en niet te zoet. De Sportline Isotonic Boost sportdrink bevat per 100 ml maar 4 gram carbs, 4 gram (natuurlijke) suiker en 18 kcal. Het is een verpakking van 330 ml en superhandig om mee te nemen, handige sluitdop en ideaal voor tijdens en na het sporten. Mocht ik een flinke workout hebben, een wedstrijd of wil ik het maximale uit mijn training halen, dan maak ik met liefde gebruik van de Sportline Isotonic Boost sportdrink!

Je kunt de Sportline Isotonic Boost sportdrink kopen bij o.a. Plus Supermarkt en de Albert Heijn voor € 1,29 en binnenkort zullen de verkooppunten nog meer uitgebreid worden.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .