Member login

Username
Password

» Lost your Password?REVIEW: Vier het voorjaar met DASH drinks!

Er zijn tegenwoordig zoveel alternatieven te vinden voor water met een smaakje. Helaas is het lastiger als het om een bruisende variant gaat, die eveneens ook geen suikers bevat. Maar toen kwamen de gave drinks van DASH om de hoek kijken. Deze bevatten maar liefst geen kcal, geen suikers en bestaan alleen uit natuurlijk fruit en groenten samengevoegd met bubbels. Wij zijn heel benieuwd naar de smaak en gaan daarom eens uitgebreid proeven, lees je mee?

Als ik de DASH Water drinks zie dan krijg ik al helemaal het tropische zomergevoel. Ze zien er erg vrolijk en hip uit en ik ben dan ook heel benieuwd welke smaken ze hebben en hoe ze smaken.

Meer over Dash Water drinks

De oprichters Alex en Jack begonnen in de gewone frisdrank, terwijl ze een achtergrond hadden vanuit de landbouw. Ze hebben vanuit de eerste hand gezien hoeveel producten hun zelfs niet konden bereiken en zijn het toen helemaal anders gaan doen. Ze hebben een frisdrank gecreƫerd dat 100% natuurlijk is en tevens goed van smaak.

Hun bijzondere missie!

De missie van de eigenaars is het natuurlijk hydrateren van de mensen en het verminderen van voedselverspilling op een leuke, duurzame manier. Ze gebruiken de beste natuurlijke ingrediƫnten om producten van de hoogste kwaliteit te maken.

Ze hebben de volgende smaken:

  • Raspberries (frambozen);
  • Cumcumbers (komkommer);
  • Lemons (citroen);
  • Blackcurrants ( blauwe bes).

Hoe vind ik ze smaken?

Ze smaken heel fris en zijn heerlijk van smaak. Niet te zoet, niet te waterig, precies de juiste balans. Dat valt niet altijd mee als ik naar vergelijkbare varianten kijk. De DASH water met blauwe bes is mijn favoriet, ik vind deze echt waanzinnig lekker! De anderen komen er vrij snel achteraan. Het zijn heerlijke frisse drankjes met 0 kcal en 100% smaak, ideaal voor onderweg of na het sporten.

Waar kun je ze vinden?

Ze zijn te koop bij AH to go en Marqt. Ik zou zeggen probeer het eens en geniet van de lekkere frisse smaken van DASH drinks!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .