Member login

Username
Password

» Lost your Password?REVIEW + WINACTIE! Absolutely Nuts Granola van Eat Natural

Ik ben een echte granola lover geworden en vind het alleen maar geweldig om eens iets nieuws uit te proberen bij mijn yoghurt. Daar was dan de Eat Natural super granola met pinda’s, amandelen & kokosnoot. Deze mix is letterlijk ‘ABSOLUTELY NUTS’ zoals ze het zelf ook al zeggen. Er zitten flink wat pinda’s en amandelen in. Wat ik er verder van vond vertel ik je hieronder en je maakt bovendien kans op een gratis exemplaar van deze Eat Natural Granola!

De eerste hap die ik in mijn mond nam, was meteen verrassend door de combinatie van mondgevoel, ofwel de heerlijke crunch, en de smaakcombinatie. Ik moest meteen denken aan een bijgerecht dat we vroeger bij Chinees eten hadden, namelijk seroendeng. Dit is een combinatie van pinda’s en kokos en dat vond ik vroeger altijd lekker om te eten. De smaak deed voor mij dus meteen jeugdsentiment oproepen. Heerlijk is dat!

Het is heel erg belangrijk dat de smaak en het mondgevoel goed is, maar daarnaast vind ik het persoonlijk ook heel erg belangrijk dat er geen kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen of conserveringsmiddelen aan toegevoegd zijn. Je ziet dus in de ingrediënten duidelijk wat er allemaal in zit, met de percentages erbij. Hier staat geen enkel E-nummer tussen. Door het gebruik van natuurlijke producten zoals pinda’s, cornflakes, kokosbloesem nectar, kokos, en haver is deze granola ook nog eens 100% vegan.

Ik merkte dat ik lang vol zat van mijn ontbijt, dus die droomstart van de dag die ze beloofden, die was zeker waar. Ik vond het zo lekker dat ik er de volgende dag meteen weer mijn dag mee begon. Gelukkig is het een groot pak waar ik zeker wel 8 porties uit kan halen. Zo kan ik er nog een aantal keer meer van genieten.

Je kunt de heerlijke “Absolutely Nuts” granola en andere varianten van Eat Natural kopen bij alle bekende supermarkten.

WINACTIE!

Maak kans op een pak van deze “Absolutely Nuts” granola van Eat Natural!

Wat moet je hiervoor doen?

 • Deel jouw favoriete ontbijt met ons onderaan dit artikel;
 • Deel dit bericht op jouw social media.

We maken aanstaande vrijdag de gelukkige winnaar bekend!

Comments: 29

 • reply

  Marijke Langenegger

  12 november 2018

  Mijn favoriete ontbijt is de blueberry crumble van Rens Kroes☺️💓! Maar meer voor het weekend om te maken. Ik kocht homemadegranola van een mevrouw uit mijn les, maar zij heeft het sinds 2 maanden zo druk dat ze er niet aan toekomt te maken.. gisteren zelf weer geprobeerd voor een week te maken, maar het is mislukt, ik had teveel “sap”, dus nu is het soppig ipv knapperig grrr hihi. Dus ik zeg het ideale moment om deze van jullie te proberen, je recensie doet me verlangen naar een hap☺️👌🏽🎁🎈🤞🏽💋

  • reply
   12 november 2018

   Hee Marijke!
   Ik eet pas sinds begin dit jaar granola, daarvoor vroeg ik me altijd af waar alle ophef over was haha! Ik maak het normaal zelf, maar af en toe koop ik ook eens een pak ter afwisseling. Deze is echt een aanrader! Wat doe je er dan zoal bij? Omdat je zegt dat het niet knapperig wordt?!

 • reply

  Marian B

  12 november 2018

  Mijn favoriete ontbijt blijft toch een croissantje maar dat kan natuurlijk niet elke dag 😉 Ik ontbijt ook met cruesli met nuts. Dit lijkt me ook erg smakelijk en doe daarom graag mee.

  • reply
   12 november 2018

   Hee Marian!
   Haha die lust ik ook graag ja!! Ik probeer dat maar te beperken tot 1x per maand ofzo 😜.
   Succes met de winactie!! Wie weet win je en heb je daarna een nieuw favo ontbijtje 😉. Groetjes Wendy

 • reply

  Linda

  12 november 2018

  Mijn favoriete ontbijt blijft toch kwark met granola, noten en vers fruit. Heel simpel, maar super lekker vind ik. Deze granola ken ik nog niet en zou ik graag willen proberen. Ik ben er erg benieuwd naar en lijkt me heerlijk! Én ook nog eens handig, granola en noten in één pak:). Wat wil je nog meer.

  • reply
   12 november 2018

   Hee Linda!
   Jaaaaa ook zeker mijn favo ontbijtje!! Idd hier alleen nog yoghurt en fruit aan toevoegen. 😜
   Groetjes Wendy

 • reply

  Eva

  12 november 2018

  Mijn favoriete ontbijt is een kom yoghurt met banaan, cashewnoten en zelfgemaakte granola, maar dit vooral in het weekend omdat ik daar dan lekker de tijd voor kan nemen! Met een heeeerlijke kop koffie erbij of course 🙂

 • reply

  Joke

  12 november 2018

  Klinkt goed, dit wil ik wel eens proberen! Ik zelf eet altijd volkoren crackers als ontbijt met kaas of vlees. Ik probeer altijd zo gezond mogelijk te ontbijten, maar ik vind het moeilijk om hierin creatief te zijn. lijkt me leuk eens wat anders te proberen!

 • reply

  Bernadette

  12 november 2018

  Wauw, wat een heerlijke winactie! Mijn favo ontbijtje is toch een ontbijttaartje met kwark, granola en vers fruit. Simpelweg zalig.

 • reply

  Inge Suys

  13 november 2018

  Oooh dol op granola met extra vers fruit en yoghurt!!

 • reply

  Claudette

  13 november 2018

  Doordeweeks word ik echt blij van warme havermout gemaakt met cashew- of geroosterde, ongezoete amandelmelk. Chiazaad erdoor. Als topping kaneel, banaan, blauwe bes en bestrooid met gebroken lijnzaad. Soms nog wat gepofte quinoa voor de crunch! In het weekend heb ik meer tijd, dan maak ik graag banaanbhavermout pancakes. Heerlijk met kwark met noten, blauwe bes en suikervrije caramel siroop van walden farms.

 • reply

  Marijke

  13 november 2018

  Mijn favoriete ontbijt is een volkorenboterham met oude kaas!

 • reply

  Laura

  13 november 2018

  Mijn favo ontbijt is kwark met muesli. Deze muesli lijkt mij heerlijk door de kwark 🙂 Ik ben zeer benieuwd!

 • reply

  Frida van Til

  13 november 2018

  he hoi, wat een toffe actie. Echt dol op amandelen en pinda’s, maar liefst wel in een gezond gerecht. Op dit moment ontbijt ik vaak met havermout (carrot) muffins. Meestal plantaardig (heel simpel, combi van havermout/boekweitmeel/amandelmeel/2 bananen/2 el appelmoes/proteinepoeder, maar de laatste tijd doe ik er vaak een eitje door voor wat extra eiwitten. Ik ben erg benieuwd naar deze granola, omdat deze ook best eiwitrijk is, wat ik wel kan gebruiken. Fijn dat het ook voor vegans goed is, want probeer echt meer die kant op te gaan. Zou tof zijn wat van jullie te horen

 • reply

  elisabeth maria martina

  13 november 2018

  wat een heerlijke verwennerij, maak mij maar blij

 • reply

  Angelique Hendriks-op den velde

  13 november 2018

  ‘s Morgens heb ik nooit trek.
  Sinds ik diabetes heb moet ik wel en ook gezond 🙁
  De repen ken ik wel …die zijn zooooo lekker 🙂
  Wat een feest om elke dag een bordje leeg te eten wat naar die heerlijke repen smaakt.
  Doe graag mee 😉

 • reply

  lottie

  13 november 2018

  Mijn favoriete ontbijt: kwark (naturel) + granola + banaan + kaneel!

 • reply
  13 november 2018

  MMM de musi met nootjes en pitten vind ik ook zo lekker

 • reply

  Maris

  13 november 2018

  Iedere dag een ander recept met wat voorhanden is, is bij mij favoriet.

 • reply

  Nelly

  13 november 2018

  Mijn favoriet: broodje met bacon, spinazie en een gepocheerd ei. Maar niet elke ochtend natuurlijk.

 • reply

  Bianca Schonewille

  13 november 2018

  Griekse yoghurt,paar walnoten erdoor met een beetje honing en kaneel.

 • reply

  Marina

  13 november 2018

  Je mag mij echt wakker maken voor een smoothiebowl

 • reply

  Bets

  13 november 2018

  Mijn favoriete ontbijt is yoghurt met Muesli met chocolade, super lekker maar niet goed om dit elke dag te nemen. Daarom wissel ik het ook af met andere soorten, zoals met noten en fruit.

 • reply

  monique weber

  14 november 2018

  ik eet meestal een shake en vers fruit

 • reply

  serife

  14 november 2018

  Het liefst eet ik in de ochtend een schaaltje havermout en een volkorenbolletje met eiersalade. Mocht ik winnen, dan zou ik dit pak ontzettend graag delen met mijn dochter die een moeilijke tijd achter de rug heeft. Samen kunnen we de extra vezels en vitaminientjes enorm goed gebruiken!

 • reply

  Elsbeth johanne

  15 november 2018

  SojaYoghurt vanille met speltpops en verse frambozen

 • reply

  Nur Biran-Demirci

  16 november 2018

  Dit product klinkt als een droom die uitkomt: zo natuurlijk zonder al die toegevoegde stoffen! Als nieuwe vegan ben ik nog op zoek naar een ontbijtje dat in mijn energiebehoefte kan voorzien. Op dit moment is de grote winnaar sojayoghurt met amandelen, kokos en vers fruit. Deze Absolutely Nuts Granola zou ik hartstikke graag willen uitproberen!

 • reply

  emre

  16 november 2018

  mijn favoriete ontbijtje is eggs benedict met bacon en ui. dankzij mijn dochter ook fan geworden van granola. ik deel hem via instagram. ik maak graag kans op dit pakket.

 • reply

  m chen

  21 november 2018

  mijn favoriete ontbijt is kwark met cruesli en noten

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .