` REVIEW+RECEPT: Maak met Green Sweet Syrup Gold een heerlijke quinoa porridge - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?REVIEW+RECEPT: Maak met Green Sweet Syrup Gold een heerlijke quinoa porridge

Er zijn verschillende manieren om je eten en drinken zoeter te maken. Waar ik geen fan van ben zijn geraffineerde suikers. Daarom is de Green Sweet Stevia juist zo fijn, want hier kan je je creaties op een natuurlijke en gezonde manier zoeter mee maken. Met deze stevia heb ik bijvoorbeeld een heerlijk ontbijt recept kunnen maken!

Wat is het?

Green Sweet Stevia is dus een suikervervanger. Daarnaast bevat het geen kunstmatige toevoegingen, 0 calorieën en is het 100% natuurlijk. Wat ik ook fijn vind is dat het geheel veganistisch is. Er zitten geen dierlijke producten in. Met deze steviavorm kun je lekkere zoete hapjes maken, zoals een Sweet Quinoa Porridge als ontbijt!

Sweet Quinoa Porridge (2 stuks)

 

Ingrediënten:

 

Bereidingswijze:

  • Breng allereerst genoeg water aan de kook in een theekoker. In een steelpan laat je de quinoa voor ongeveer 15 minuten op een middelhoog vuur koken. Voeg er af en toe wat heet water bij, want het kan snel uitdrogen doordat de quinoa het water absorbeert. Plaats de deksel van de pan er scheef op zodat er genoeg lucht bij kan komen.
  • Zodra je witte randjes ziet en de quinoa zich heeft uitgezet, dus er groter uit ziet is het bijna klaar. Voeg nu wat van de vanille extract toe, kokosmelk en kaneel. Laat dit vijf minuutjes op een zacht vuurtje doorkoken. Voeg dan ook de rozijnen erbij.
  • Nu je quinoa porridge klaar is schep je het op in een diep bord. Maak het af met je favoriete gezonde toppings. Zo heb ik gekozen voor wat bosvruchten en pecannoten. Tot slot strooi ik wat van de bruine steviasuiker over mijn porridge en een beetje Greensweet Syrup Gold. Een proteïnerijk ontbijt is het zeker! Je kunt de dag niet beter beginnen dan zo’n lekker en makkelijk ontbijtje.

 

Wat vind ik ervan?

De sweet quinoa porridge is lekker zoet geworden door de toegevoegde steviavervangers. Normaal gesproken eten we thuis iedere week wel een quinoa porridge als ontbijt. Meestal gooien we hier pindakaas, chocopasta of maple syrup in. De stevia maakt het gerecht wat zoeter, maar op een natuurlijke en zachte manier. Strooi je favoriete gezonde toppings erop en je hebt een goed vullend en gezond ontbijtje!

Hi! Mijn naam is Laura D'Agata en ik ben 23 jaar. Sinds de zomervakantie van 2017 ben ik 100% plantaardig gaan eten en dit bevalt mij tot nu toe prima! Ik ben al jaren bezig met en geïnteresseerd in voeding en dat is de laatste jaren alleen maar toegenomen. In mijn vrije tijd sport ik graag en probeer ik zo gezond en gevarieerd mogelijk te eten. Daarnaast ben ik sinds vorig jaar gestart met mijn eigen blog ''The Fit and Green Diary'' en hier plaats ik zo'n twee keer per week wat leuks op wat betreft vegan recepten, sport en leuke vegan hotspots. Mijn ideale baan? Reizen voor mijn werk, verschillende landen bezoeken en mij in die landen verdiepen in de plantaardige levensstijl en hier uiteraard artikels over schrijven!

Post a Comment