Member login

Username
Password

» Lost your Password?Chrome

REVIEW+WINACTIE: Chrome Stiletto Ritual set

Onlangs ontving ik een prachtig pakket met daarin de Ritual set van Chrome Stiletto. Je make-up verwijderen en je gezicht reinigen met een handschoen van Chrome Stiletto en alleen water? Het klinkt voor mij te mooi om waar te zijn en als een perfecte uitkomst voor een schone en stralende huid. Ik mocht dit voor je testen en deel graag mijn ervaring en mening hierover, lees je mee?

Per brievenbuspost kwam er een heerlijk pakket binnen, verpakt in mooi goud pakpapier. Het voelde gelijk als een cadeautje. De Ritual set bevat de Gorgeous Glamour  om je gezicht te reinigen en make-up te verwijderen (de oranje handschoen) en de Diamond touch om je gezicht te scrubben (de witte handschoen).

De handschoenen zitten verpakt in een doorzichtige etui en er zit een handig boekje bij met een korte stap-voor-stap uitleg hoe de handschoenen te gebruiken. Super handig!

Persoonlijk gebruik ik al enige tijd geen cleanser of producten om mijn huid schoon te houden, door een zeer gevoelige huid en vele allergische reacties (op bijna alles, zelfs de meest anti allergeen producten) in mijn gezicht heb ik de zoektocht opgegeven. Ik gebruik al enige tijd soort badstof watjes waar ik mijn make-up mee af haal met alleen warm water. De laatste tijd voelde dit steeds slechter omdat ik hard moet wrijven bij mijn ogen om mijn mascara eraf te krijgen. Ik merk dat de huid rond mijn ogen steeds kwetsbaarder wordt en was dan ook op zoek naar een alternatief. Dit pakket van Chrome Stiletto kwam dan ook als een geschenk en precies op de juiste tijd!

De handschoenen krijg ik gemakkelijk aan en zitten heerlijk. Met warm water maak ik de handschoen nat en door een vuist te maken kun je het overtollige water uitknijpen. Met ronddraaiende beweging ga ik zachtjes over mijn huid en merk dat dit zacht en fijn voelt. Bij mijn ogen doe ik wat voorzichtiger en test of met lichte druk ook mijn mascara eraf gaat. En dit lukt! Ik draag die dag alleen mascara verder geen andere make-up en zoals je op de foto ziet zit alles op de handschoen en zijn mijn wimpers schoon. Dit gaat goed!

Ik kan de verleiding niet weerstaan en doe de scrub handschoen aan. Deze voelt iets stugger maar past ook perfect en ik voel me alsof ik in de spa ben met de handschoenen. Zachtjes scrub ik mijn gezicht en verbaas mij over het resultaat op de handschoen. Blijkbaar was een face scrub nodig en het voelt heel goed om alle viezigheid op de handschoen te zien. Mijn gezicht voelt gelijk schoon en fris aan.

De handschoenen kun je gelijk met wat handzeep reinigen. Ik zag op het Instagram account van Chrome Stiletto een handig filmpje en het werkt nog ook! De handschoenen zijn gelijk schoon en ik was ze ongeveer 2 keer per week met de bonte was mee op 40 graden. Super handig en fijn in gebruik dus. Na gebruik hang de handschoenen te drogen, ik doe dit aan ons handdoeken rek of de waslijn.
De bijgevoegde etui bewaar ik voor als ik op reis ga of een weekend weg, super handig!

Conclusie:
Het valt mij direct op dat mijn huid zacht aanvoelt. Normaal na het schoonmaken van mijn gezicht en vooral ogen is mijn huid heel droog en trekt erg. Dit geeft mij gelijk een fijn gevoel en ook na een paar dagen gebruik van de handschoen(en) blijft dit gevoel. Mijn huid is een stuk zachter en ik voel me goed over mijn gezicht. De huid rond mijn ogen is een stuk minder geïrriteerd en na de scrub blijft mijn huid zacht en wordt deze niet droog zoals ik normaal heb. Hierdoor zal ik zeker ook de scrub wekelijks gaan gebruiken.

Vanaf nu wordt ik elke ochtend wakker zonder mascara onder mijn ogen! Door mijn andere methodes kreeg ik de mascara nooit goed weg maar cleanser gebruiken is met mijn allergie rond mijn ogen geen optie. Wat een verademing! Ik ben fan en blijf dit product in de toekomst zeker gebruiken.

 

Je kunt deze fantastische producten aanschaffen via deze webshop vanaf € 29,95.

WINACTIE!

Wij mogen een prachtige set cadeau geven, maar wat moet je hiervoor doen?

 • Like de Facebookpagina van Stiletto Chrome en Boost your Health;
 • Vertel hieronder jouw huidige reinigingsritueel voor je gezicht en waarom je kans wilt maken op deze geweldige set!

Wij maken de gelukkige winnaar bekend op 3 september aanstaande via Facebook!

Chaotische 30er en moeder van een peuter. Mijn passie is het delen van liefde voor eten, ik hoop dat mijn recepten zo inspireren dat andere mensen gaan koken. Smaken, textuur, kookprocessen, het in de keuken staan en van niks een kleine hemel op aarde maken. Mijn hersens staan nooit stil. Mijn recepten zijn precies zoals ik ben. Soms gezond en snel, soms intens en vol suikers. Meer lezen? http://www.ikhartjeeten.nl/

Comments: 22

 • reply

  Debbie

  28 augustus 2018

  Op dit moment gebruik ik micellair water en wattenschijfjes. Alhoewel dit aardig goed werkt zit de hoeveelheid wattenschijfjes die ik gebruik op jaarbasis me best dwars. Ik probeer bewuster te leven, een minder grote voetafdruk achter te laten en ik heb nog geen goed alternatief gevonden voor de wattenschijfjes.
  Ik zou heel graag deze handschoenen willen gaan gebruiken en afscheid kunnen nemen van de wattenschijfberg.

 • reply

  Anita H.

  28 augustus 2018

  Ik gebruik reinigingsgel. En als ik foundation op heb, gebruik ik vooraf ook nog reinigingsmelk. Voor de mascara gebruik ik ook nog oogmake-upremover. Na dit ritueel komt de toner aan bod, met een wattenpad. Best een gedoe allemaal….

 • reply

  Marian Zw

  28 augustus 2018

  Dat ziet er echt reuze makkelijk uit, lijkt me ook super voor mee in de handbagage, normaal moet ik altijd een mini cleanser oud meenemen. Ik haal s avond mijn make-up eraf met een reiniger, af en toe een scrub, en zonder een crème ga ik niet slapen. Ik loot graag mee voor deze handschoenen.

 • reply

  Ling

  28 augustus 2018

  Elke ochtend gebruik ik wasgel voor gezicht, daarna toner, essence, oogcreme en dagcreme. Soms ook zonnebrandcreme als de zon schijnt. ‘s Avonds gebruik ik micellair water, cleansing oil, voor mijn ogen oogremover op oliebasis, double cleansing nu met gewone wasgel, toner, serum, nachtcreme en oogcreme. Ik sla dat nooit over en vind huidverzorging erg belangrijk. Ik ben benieuwd naar deze handschoenen en ze lijken wel wat voor mij. Dat zou mij ook tijd schelen om een hoop producten te gebruiken en kopen.

 • reply

  Enya

  29 augustus 2018

  Ik gebruik make up remover voor mijn ogen en in de douche een reinigingsgel. Ik merk dat mijn huid steeds vetter wordt en krijg kleine gerstekorreltjes. Een duidelijk teken dat ik iets niet goed doe! Ben al een tijdje opzoek naar een reiniging die ik kan gebruiken buiten de douche. Een gel is niet handig die moet worden afgespoeld met het resultaat dat alles nat is. Deze handschoenen zouden de oplossing kunnen zijn. Ik had er al meer over gelezen. De ontwikkelaar van dit product heeft bij mij in de klas gezeten! 😃

 • reply

  Danitia Laffort

  29 augustus 2018

  Op dit moment gebruik ik alleen een make up remover om mijn mascara af te halen. Ik ben dan geen zin om de rest van mijn gezicht te doen. De handschoenen lijken mij ideaal om te gebruiken, zodat ik mijn gehele gezicht ga reinigen ipv van alleen mijn ogen. Ik ben zeer benieuwd of de handschoenen echt werken en geen zwarte vegen meer geven in de ochtend.

 • reply

  Patricia Lubbertje-Boutje

  29 augustus 2018

  Ik heb niet echt een ritueel. Ik maak mn gezicht schoon met sanex en een washandje. Ik ben ook erg allergisch voor veel middelen. Dit lijkt me echt een uitkomst. Daar kan en wil ik zeker een ritueel van maken.

 • reply

  Marian B

  29 augustus 2018

  Dit lijkt me ideaal, zou het graag proberen want ik ben heel nieuwsgierig. Ik gebruik meestal micellair water om mijn gezicht te reinigen. Of gewoon simpel een washandje met lauw water.

 • reply

  Nelly

  29 augustus 2018

  Wattenschijfjes en een remover. Ik ben benieuwd naar deze handschoenen

 • reply

  Lottie

  29 augustus 2018

  Het enige ritueel wat ik heb is s’ ochtends en s’ avonds mijn huid schoonmaken met water. Dit aangezien mijn huid erg gevoelig is voor cremes. Ik zou graag deze handschoenen willen gebruiken, aangezien mijn huid er hopelijk erg zacht van wordt!

 • reply

  Lisanne Bons

  29 augustus 2018

  Ik gebruik micellair water en oogreiniger. Daarna een verzorgende dag of nachtcreme en oogcreme. Dit lijkt me ideaal ook voor op vakantie. Zou dit graag willen proberen.

 • reply

  melissa

  30 augustus 2018

  Ik reinig alleen met een speciale face wash omdat ik snel allergische reacties krijg op producten. deze handschoen lijkt me echt heerlijk; toch een mooie stralende huid.

 • reply
  30 augustus 2018

  Wattenschijfjes en een remover dit moment gebruik ik wattenschijfjes en een remover, ik zou die handschoenen dolgraag willen proberen lijkt me een ideale oplossing!

 • reply

  Nency

  30 augustus 2018

  Alleen kraanwater. 1 x per dag onder de douche en 1 à 2 x met een schoon washandje.

 • reply

  Ine Josten

  30 augustus 2018

  Zou deze graag willen winnen want ik heb een zeer gevoelige huid

 • reply

  M.

  30 augustus 2018

  Ideaal voor mijn gevoelige huid!

 • reply

  Jan

  30 augustus 2018

  Elke ochtend een reinigingsgel en om de 3 dagen met een scrub.
  Gevolgd door een dag en s avonds een nachtcrème .

 • reply

  Lisa

  1 september 2018

  Om de dag even scrubben en reinigsgel.

 • reply

  Joke Pronk

  2 september 2018

  Elke avond maak ik mijn gezicht schoon met miscellarwater en dan een fijne nachtcréme

 • reply

  Jade

  2 september 2018

  Helaas geen Facebook ….
  Mijn gezicht maak ik schoon met facewash, het moet snel snel bij mij. Ik wil nog wel eens een extra wattenschijfje met olie over mijn ogen halen, maar eigenlijk vind ik dat al te veel gedoe. ( oooooh wat is ze lui!!!)

 • reply

  Danielle

  2 september 2018

  Ik gebruik altijd make up remover van Neutral en daarna nog een reiniger van Yves Rocher. Daarna voelt mijn huid weer heerlijk zacht aan.

 • reply

  Vanessa Samar

  2 september 2018

  Dit lijkt me super een product waarmee je gezicht schoon wordt van alle make-up. Blijf hopeloos gebruik maken van watjes en reiningswasgel en schrub om er “zeker” van te zijn dat alle het make-up eraf is, maar het voelt goed voor mijn huid!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .