Member login

Username
Password

» Lost your Password?REVIEW+WINACTIE Maak kennis met Ries Herbal Tea

Ik ben dol op thee en het was dan ook superfijn om te horen dat we deze bijzondere Ries Herbal Tea mochten gaan proberen. RIES Herbal tea is biologisch, looizuurarm en theïne-arm, wat fijn is voor de maag. De thee werkt vitaliserend en ontgiftend. Naast de vitaliserende basisthee zijn er thee-supplementen ontwikkeld met elk een specifieke werking. Zo kun je een extra boost krijgen op het gebied van gewichtsverlies, vitaliteit, een verhoogde weerstand en verbetering van je huid. Het is met recht een bijzondere thee en we vertellen jullie er alles over. Bovendien maken jullie kans op een Ries Herbal Tea met als kruidenextract gewichtsverlies te winnen, lees gauw verder! 

We hadden er nog nooit van gehoord, maar deze RIES Herbal tea is biologisch, looizuurarm en theïne-arm, wat fijn is voor de maag. De thee werkt vitaliserend en ontgiftend. Met deze bijzondere RIES Herbal tea werk je van binnenuit aan je vitaliteit. Het bestaat uit de basis Oolongthee en je kunt deze drinken in combinatie met kruidenextracten om je gezondheid nog meer te boosten.

Bij de basisthee kies je een vloeibaar kruidenextract (op waterbasis). Daarvan hoef je slechts 3 druppels toe te voegen aan een kop Herbal Tea. Met deze effectieve supplementen kan je jouw thee dus afstemmen op je eigen behoefte. De kruidenextracten hebben nauwelijks tot geen invloed op de oorspronkelijke, zachte smaak van oolongthee.

Voordelen Oolongthee

De oolongthee vermindert stress, stimuleert een lagere bloeddruk en verlaagt de kans op tandbederf dankzij de antibacteriële werking. De antioxidanten in de thee helpen tegen huidveroudering en dragen bij aan de lever-detox, wat bij huidproblemen als acne en eczeem helpt.

Voordelen kruidenextracten RIES Herbal Tea

Je kunt kiezen uit de volgende kruidenextracten voor een extra boost:

 • RIES Herbal skin kruidenextract met bamboe – zorgt voor een elastische huid
 • RIES Herbal Immune support kruidenextract met gember – verhoogt de weerstand
 • RIES Herbal Slim kruidenextract met gentiana – bevordert gewichtsverlies
 • RIES Herbal Vital kruidenextract met ginseng – stimuleert de doorbloeding

Waarom oolongthee van RIES?

Tien redenen:

 1. Oolongthee: het beste van groene en zwarte thee gecombineerd
 2. Biologisch: thee zonder bestrijdingsmiddelen of conserveringsmiddelen
 3. Pure smaak: geen toevoeging van geur-, kleur- of smaakstoffen
 4. Theïne-arm
 5. Looizuurarm
 6. Geeft energie
 7. Reinigt het lichaam
 8. Afkomstig van onze eigen plantage in China
 9. Handig verpakt (in luxe bewaarkoker)
 10. Snelle levering

Wat vind ik ervan?

Ik vind de thee heerlijk van smaak en niet te overheersend. Sommige thee soorten kunnen mijn maag echt op de proef stellen, maar bij deze heb ik dit niet. Hij is heerlijk van smaak en met de druppels erbij proeft ook ook fijn. Ik merkte niet meteen iets van de druppels en daarom heb ik de thee minimaal 1 week getest, zodat ik jullie wat meer over de werken van deze bijzondere druppels kan vertellen. Ik kan je zeggen dat het ervoor zorgt dat ik makkelijke van zoete dingen af kan blijven na de thee en ik ben afgelopen weken dan ook al wat afgevallen. Ik weet niet of direct samenhangt, maar misschien moet dit zo zijn en komt het zo mooi samen naast gezonde voeding en voldoende beweging. Een beetje extra hulp is nooit verkeerd en daarom blijf ik het dan ook nog even gebruiken.

WIN WIN WIN!

Wij mogen een set van RIES Oolong thee met RIES Herbal Skin druppels – voor een stralende huid – ter waarde van € 36,90 weggeven!

Wat moet je hiervoor doen?

 • Volg RIES Oolong thee op social media;
 • Laat hieronder achter waarom jij kans wilt maken op deze mooie set.

Wij maken de gelukkige winnaar aanstaande vrijdag bekend via Facebook!

Meer weten?

Je kunt alle informatie over deze natuurlijke RIES Oolong thee en kruidenextracten druppels hier terugvinden en tevens bestellen.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 7

 • reply

  Marian Zw

  16 juli 2019

  Ik maak heel graag kans, thee staat hier bijna de hele dag op tafel, en met deze druppels erbij maakt het wel weer tot een bijzonder drankje wat ik graag eens zou willen proberen.

 • reply

  Jacqueline Roose

  16 juli 2019

  Wat een mooie kans Melinda om kennis te maken met de Ries Oolongthee en de Ries herbal skindruppels. Fijn om bij jou te lezen dat het een goed effect heeft op de maag en theïne en looizuurarm zijn.Ik heb een heel gevoelige eczeemhuid. Ben heel benieuwd naar het resultaat van mijn huid na gebruik van deze producten. Ik maak graag kans om het zelf te gaan ervaren.

 • reply

  claudine Koolen

  16 juli 2019

  Dit is pas thee! heerlijke smaak en geur zoals thee moet zijn…. de kruiden erin doen de smaak niet veranderen, blijft heerlijk! ik drink het gewoon graag en zou graag kans maken op zo’n lekker setje thee. Ik hoop er echt op…..

 • reply

  Juliette

  16 juli 2019

  Ik ben echt gek op verse/losse thee! Ik heb al heel veel soorten geprobeerd bij diverse winkels en zou deze graag aan mijn lijstje toevoegen 😏 Ik ben benieuwd hoe deze thee smaakt!

 • reply

  Marian B

  18 juli 2019

  Deze theemuts is nieuwsgierig geworden en loot daarom graag mee!

 • reply

  Anita H.

  19 juli 2019

  Ik drink veel thee, in allerlei soorten en niet in de laatste plaats vanwege de gezondheidsbevorderende eigenschappen. Ik ben heel benieuwd naar deze thee.

 • reply

  Kim

  19 juli 2019

  Mij huis kan wel een oppepper gebruiken . Door een allergie wil mijn huid nogal eens onzuiver zijn . Graag zou ik de thee proberen en zo alles herstellen.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .