Member login

Username
Password

» Lost your Password?REVIEW+WINACTIE: Meer balans in de zomervakantie met Dr. Detox!

Nadat ik 2 keer op detoxreis ben geweest en de zomervakantie inmiddels halvewege is, kun je eigenlijk wel raden dat de balans een beetje zoeken is met eten. Niet dat ik zo slecht eet, maar wel onregelmatig en oké soms ook niet heel super. Maar wees gerust er is nog steeds 7 kg verdwenen en het sporten begint mij een beetje te roepen, al is sporten met kids ook heel leuk;-) Om meer structuur te krijgen ga ik de uitdaging aan om een 3-daagse detoxkuur van Dr. Detox uit te testen. En geloof mij dat dit een feestje is, zoveel heerlijke juices heb je nog nooit gezien! Maar dat is niet het enige, want ik mag ook een 3-daagse detox aan 1 van jullie weggeven, dus lees gauw verder!

Vernieuwend

Dr. Detox is vernieuwd omdat je kunt kiezen uit maar liefst 3 verschillende boxen, namelijk detox boxen die voor 3,5 of 7 dagen zijn. Zo kun je zelf kijken wat het beste bij je past en als het je makkelijker afgaat ook steeds wat langer detoxen. Omdat ik al enige ervaring heb met detoxen, was 3 dagen zeer goed te doen en vond ik het fijn om mijn lichaam op deze manier wat rust te gunnen met het warme weer.

Niet 3 x per dag, maar 9x per dag!

Bij sommige detox kuren mag je maar 3 tot 6 juices of shots per dag. Bij dr. Detox is dit anders, je krijgt namelijk maar liefst 3 shots en 6 juices per dag en dat is een feestje! Zo houd je het langer vol en heb je minder de neiging om daarnaast te eten en gun je je lichaam echt wat rust.

De juices zijn 100% puur en 100% rauw en vervaardigd zonder conserveringsmiddelen of andere toevoegingen.

 

Smaakvol

De juices en shots van DrDetoxBox zijn cold pressed geproduceerd op basis van de nieuwste high pressure process (HPP) technologie. Door dit proces kunnen ze nog meer voedingswaarden, mineralen en vitamines uit groenten en fruit halen. Omdat ze groente en fruit optimaal verwerken, wordt er minder afval geproduceerd. De High Pressure Process perst met grote druk de sappen uit groente en vruchten en zorgt dat het optimaal verwerkt wordt en tevens minder afval produceert. Het unieke aan deze techniek is dat de houdbaarheid van de juices die met deze technologie zijn vervaardigd aanzienlijk langer is. De houdbaarheid van de meeste juices die worden geproduceerd zonder conserveringsmiddelen is 2 a 3 dagen. De juices van DrDetoxBox zijn 21 dagen houdbaar. Door de vernieuwde High Pressure Process techniek blijven de sappen vers en schiften ze niet. Dat maakt de juices niet alleen heel gezond, maar ook heerlijk van smaak!

Geen honger

Ik heb tijdens mijn detox weinig honger gehad, dit kwam mede omdat de juices vol met voedingsstoffen zitten en je heel erg vol zit na iedere juice die je tot je neemt. Omdat het vrij warm was heb ik ernaast veel water gedronken en in de avond ook een lichte salade genomen, ook omdat je met die hoge temperaturen anders te veel vocht verliest en te weinig binnen krijgt. Bij normale temperaturen is dit niet noodzakelijk, maar doe waar jij je goed bij voelt.

Handige tips

Wat ook heel fijn is dat ze handige tips geven die je op kunt volgen tijdens jouw detox. Je kunt de tips hieronder vinden:

 • Drink tijdens het detoxen vooral gember, munt of een andere kruidenthee.
 • Rook tijdens het detoxen geen sigaretten,
 • Drink tijdens de detox geen alcohol, koffie of cafeïne-bevattende thee
 • Houdt er rekening mee dat je laag in energie zit, dus ga bewust om met sporten. Daarmee bedoelen we: Doe niet veel meer dan wat lichte cardio. 
 • Het kan voorkomen dat je sterke behoefte hebt aan eten. Wilskracht is heel belangrijk bij een detoxkuur, maar overdrijf het niet. Voel je je echt niet goed? Bel dan even onze klantenservice of eet sowieso even een soepje.
Kwaliteit en tevens betaalbaar

Naast het geven van een boost voor je gezondheid, zijn de detox boxen van Dr. Detox ook zeer betaalbaar en makkelijk in gebruik. Je hebt ze snel in huis en je ontvangt tevens een mail met daarin het programma die je kunt volgen. Zo kun je zien op welke tijd je de juices/shots het beste kunt drinken. Ik vind het fijn dat ze het zo voor iedereen toegankelijk maken en je op elk moment je gezondheid een boost kunt geven 😉

Conclusie

Ik vind de 3-daagse detox heel fijn om te doen. De juices zijn smaakvol en het is goed vol te houden. Zelfs met hele warme temperaturen is het goed te doen, mits je voldoende drinkt en een lichte maaltijd extra neemt naar behoefte. Ik ben heel verrast door de pure smaken en nummer 2 en 9 zijn mijn favorieten. Wil jij je gezondheid ook weer in balans brengen na al die gezellige wijntjes, versnaperingen en feestjes die bezocht hebt? Dan is een detox bij Dr. Detox zeker aan te raden!

WINACTIE!

Wij mogen een 3-daags detox pakket weggeven van Dr. Detox, hoe leuk is dat?

Wat moet je hiervoor doen?

 • Laat hieronder weten waarom je zelf een detox nodig hebt 😉
 • Deel dit artikel via social media en tag iemand die je er ook blij mee kan maken (niet verplicht, wel lief!)

Wij maken aanstaande woensdag de gelukkige winnaar bekend via Facebook!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 44

 • reply
  10 augustus 2018

  zou deze detox graag eens willen proberen.
  Vroeger sportte ik altijd veel, maar na de komst van de kinderen ben ik ineens gestopt.
  Sinds 3 jaar doe ik aan hardlopen, 2-3 x per week. Hiermee ben ik 10 kg. afgevallen en ben ik op mijn streefgewicht. (al enkele jaren). Nu ik net terug ben van vakantie merk ik dat mijn energie level weer wat lager is dan ik een maand geleden had. Tijd voor een detox om mijn lichaam weer eens goed te reinigen, en een nieuwe energiekick te krijgen. Nieuwe reset voor een nieuw jaar sporten.

 • reply

  Sien van Biessum

  10 augustus 2018

  Voor mijn lieve zwangere dochter,een zwangere vrouw kun je nooit genoeg verwennen nietwaar? 🙂 ♥

 • reply

  Josien Hillebrands

  10 augustus 2018

  Na een loodzwaar jaar met een huilbaby kan ik wel wat extra’s gebruiken om gauw weer de oude te worden! ♥ Zware tijd, veel afgevallen en wallen tot op mn enkels!

 • reply

  Johannes Henderikus

  10 augustus 2018

  Voor mijn lieve vrouw,herstellende van twee heupoperaties. Ze kan deze opkikker goed gebruiken! ♥

 • reply

  Marloes van den Bosch

  10 augustus 2018

  Het lijkt me super om een detox te mogen proberen!!!
  Na een paar zware maanden met een hoop tegenslagen lijkt me dit een hele goede manier een een nieuwe frisse start te maken!!
  Goed begin is het halve werk zeggen ze niet voor niks!

 • reply

  JS Gajadhar

  10 augustus 2018

  Voor mijn lieve groene vrouw! 🙂 Ze werkt hard,is de beste moeder en ons huisje is ook nog altijd tip top in orde,powervrouw dus! ♥

 • reply

  Geer Jonker

  10 augustus 2018

  Mijn zusje is hoogzwanger en wil haar graag verrassen met extra vitamientjes!

 • reply

  Marina de Graaf

  10 augustus 2018

  Ik kan wel een detox gebruiken omdat ik over 2 weken 3 weken ga backpacken en voor die tijd wel even mijn lichaam wil resetten!

 • reply

  annemiek

  10 augustus 2018

  Nou na die warme dagen kan ik wel een detox gebruiken. Je wordt loom en hebt geen zin in koken. Dus lekkere hapjes en drankjes op het terras. Sporten heb ik wel gedaan. Maar mijn goede eetgewoonte is even helemaal weg.. Misschien gaat dit weer een boost geven. 🙂

 • reply

  Anita H.

  10 augustus 2018

  Conform recentelijk advies van een voedingsdeskundige, ben ik op dit moment op milde wijze aan het detoxen. Niet helemaal volgens dat advies overigens. Dat lukt me even niet, mede wegens gebrek aan tijd en ook wel een beetje uit luiheid. Ik kan dus zeker nog wat ondersteuning gebruiken. Los daarvan denk ik dat iedereen wel opknapt van af en toe een detox. Ik ben ook wel heel benieuwd naar het effect en de smaken.

 • reply

  Dineke Wiersema

  10 augustus 2018

  Ik ben drie jaar vanwege dubbele nekhernia zwaar aan de pijnstillers geweest. Nu gestart met wietolie en volledig gestopt met pijnstillers (tramadol, pregabaline, amitryptilyne). Kan wel een detox gebruiken!

 • reply

  Wally setz

  10 augustus 2018

  Nou….ik zou graag zo’n driedaagse detox willen winnen….ik moet zo’n 10 kilo afvallen dus dat zou misschien gelijk een mooie start zijn. 😊

 • reply

  Nelly

  10 augustus 2018

  Mijn lichaamkan wel een boost gebruiken zo na de vakantie

 • reply

  Nicole

  10 augustus 2018

  Zo na de zomer helaas toch weer wat kilootjes erbij en door al dat ongezonde eten toch weer moeite om de suikers te laten staan. Deze Detox Kan Mij hopelijk Weer op de goede weg helpen
  *Duimen als een gek*

 • reply

  Marian Zw

  10 augustus 2018

  Heb nog nooit een detox gedaan, en het lijkt me toch echt wel eens nodig om de laatste kilo’s eraf te krijgen, en zeker na de zomervakantie,alle kids thuis,minder beweging gehad. Ook merk ik dat mijn lichaam wat sneller vet gaat vasthouden, ja, ruim 40+ he? Dat rolletje buikvet gaat met toch echt wat irriteren…wie weet help ik dat met een detox ook nog een beetje om zeep 🙂

 • reply

  H

  10 augustus 2018

  Jaaaaaa ik doe heel graag mee,omdat ik wel een detox kuur kan gebruiken!! En ik.ben heel benieuwd naar deze sapjes.

 • reply

  Nanette

  10 augustus 2018

  Ik heb me te veel laten gaan deze zomer en het is weer tijd voor een gezondere levensstijl. Een detox is een mooi begin. Zeker nu ik tijdelijk niet kan lopen weet ik zeker dat ik dit aankan, want normaal sport ik veel te veel om het vol te kunnen houden.

 • reply

  Manon Toemen

  10 augustus 2018

  Omdat ik nog nooit een detox gedaan heb ben ik heel benieuwd of ik genoeg wilskracht heb om het vol te houden. Lijkt me ideaal om weer een gezonde start te maken na een fijne vakantie!

 • reply

  Kim Mol

  10 augustus 2018

  iEen detox kuurtje zou mij wel goed uitkomen. .v.m vakantie van collega’s moeten we extra werken, dan kunnen we wel een extra boost gebruiken. Lekker even weer helemaal in balans komen. Met een 3 daagse kuur kan ik kijken of het mijn ding is en of het voor herhaling vatbaar is. Dus laat maar doorkomen 😉

 • reply

  Claudia

  10 augustus 2018

  Omdat het zonder conserveringsmiddelen of andere toevoegingen is en omdat er meer voedingswaarden, mineralen en vitamines uit groenten en fruit in zitten en dat is voor mij heel erg belangrijk. 

 • reply

  Marian

  10 augustus 2018

  Ik ben veel te dik en voel me niet lekker in m’n vel.

 • reply

  Marijke Langenegger

  10 augustus 2018

  Oooh die flesjes zien er fijn positief en vrolijk uit! En jouw verhaal erbij geeft mij ZIN om het ook te doen! Nodig na 6 dagen op vakantie mét kind, 6 dagen op vakantie zónder kind én een hele spannende tijd op liefdesgebied.. dit is voor mij echt dé perfecte timing, ik verdien het écht☺️💓😅💚💞🤞🏽

 • reply

  Nina Mol

  11 augustus 2018

  Ik ben wat aangekomen door alle lekkere ijsjes die ik met het afgelopen hete weer heb gesmikkeld dus een paar dagen detox zijn erg welkom!

 • reply

  Tessa Hagen

  11 augustus 2018

  Tijdens mijn vakantie iets te veel ongezonde (maar oh zo lekkere) dingen gegeten. Mijn lichaam reageert hier direct op met meer hoofd- en buikpijn en minder energie. Heerlijk genoten maar nu tijd om te resetten! Zou daarvoor deze detoxkuur graag willen inzetten.

 • reply

  wilmsen anita

  11 augustus 2018

  Na een zomer van veel ijsjes zou ik graag eens detoxen met de sapjes

 • reply

  Joyce kunst

  11 augustus 2018

  Ik ben al een tijdje bezig met afvallen. Maar op het moment zit ik even in een dip dus een detox kuur kan misschien weer nieuwe energie geven om door te gaan en nog meer kilo’s kwijt te raken.

 • reply

  Michelle Schikker

  11 augustus 2018

  Ik ben nu paar weken gestopt met roken, met gelukkig veel voordelen maar ook een vervelend nadeel…ik weet zeker dat de detox mij daarbij kan ondersteunen. Buiten dat het er super uit ziet zou ik ook willen weten of ik het kan adviseren aan mijn cliënten 🙂

 • reply

  Erica

  11 augustus 2018

  Mijn lichaam kan wel wat energie gebruiken. Na een tijdje ziek te zijn geweest probeer ik nu weer langzaam op te bouwen op het werk. Tevens heb ik nog nooit een detox gedaan dus wil dit graag eens ervaren .

 • reply

  lottie

  11 augustus 2018

  Voor mijn tante die ontzettend goed bezig is! (gezond eten en lichaamsbeweging!)

 • reply

  Ben

  11 augustus 2018

  Ik heb nog nooit een detoxreis ervaren en daarom zou ik het graag willen ervaren wat de detoxreis op gaat leveren.

 • reply

  Yvonne

  11 augustus 2018

  Zou superfijn zijn, met alle hectiek op het moment met ziekenhuisbezoeken merk ik dat ik steeds ongezonder eet en mijn darmen in de war zijn. Wie weet helpt zo’n detoxkuur om weer een beetje tot rust te komen!

 • reply

  Sofie

  11 augustus 2018

  Na een half jaar borstvoeding gegeven te hebben en ik hier mee gestopt ben kan ik eindelijk gaan detoxen zonder bang te zijn dat de afvalstoffen in de melk komen.

 • reply

  Marja

  11 augustus 2018

  Ik heb 2 maanden geleden buiten mijn reguliere medicijnen ook nog eens Prednison en antibiotica moeten slikken dit ivm benauwdheid en keelontsteking. Daar ondervind ik nu nog last van dus hopelijk kan een detoxkuur mij weer een stuk fitter maken.

 • reply

  Tamara

  11 augustus 2018

  Wat een geweldige actie!! Dit zou mij een enorme boost geven om de paar kilootjes eraf te krijgen. Maar ook mentaal lijkt het me een enorme uitdaging die ik heel graag wil aangaan!! 👊

 • reply

  Sharon de Ridder

  12 augustus 2018

  Oh, ik had nooit gedacht over detoxen tot dit leuke artikel! Ik heb een drukke, stressvolle periode die helaas nog niet voorbij is… deze detox zou iig mijn gezondheid goed helpen!

 • reply

  Debbie

  12 augustus 2018

  Na een verbouwing, verhuizing en een vakantie zit er totaal geen logica meer in mijn eetpatroon.
  Toevallig bedacht ik me laatst dat ik een soort van reset nodig heb om weer vanaf de basis te starten met normaal eten. Ik denk dat deze detoxkuur de perfecte reset op is voor mij.

 • reply

  Louise

  12 augustus 2018

  Ik ben enorm geïnteresseerd in gezonde voeding. Om deze reden ben ik bezig met een opleiding tot orthomoleculaire therapeut zodat ik ook anderen kan helpen zich beter te voelen. Ik weet dat het hard werken is om je kinderen, je man en jezelf gezond te houden in deze drukke maatschappij. Dat het soms zelfs beter is de lat tijdelijk te verlagen als je door haast de verbinding met jezelf kwijt raakt. De schappen staan vol met producten die je op deze uitdagende momenten in een vicieuze spiraal naar beneden brengen. Er is duidelijk goed na gedacht om deze detox zo puur mogelijk aan te kunnen bieden. Ik zou hem erg graag uit willen proberen.

 • reply

  Anneliese de Waal

  12 augustus 2018

  Lijk me heerlijk om een keer te doen, zou ik heel graag willen doen.
  Vooral nu ik aan het lijnen ben.

  Groetjes Anneliese

 • reply

  Charmaine

  12 augustus 2018

  Hoi Melinda,

  Door een stressvolle periode ben ik slechter gaan eten. Hierdoor kwam ik in een vicieuze cirkel terecht. Een detox lijkt mee een goede manier om opnieuw te beginnen en aan mijn gezondheid te werken.

 • reply
  13 augustus 2018

  Ik lees hier al jaren over op blogs en social media en wil dit gewoon graag eens proberen. Daarom doe ik mee 🙂

 • reply

  m chen

  13 augustus 2018

  Om de dag door te komen!

 • reply

  monique weber

  13 augustus 2018

  Ik heb er vaak over gelezen maar nooit gedaan en na de hitte en het slechtere eten wat ik deed is het hard nodig om gif uit lijf te halen ik heb een erg ziek lijf dus het moet schoon gemaakt worden.
  Ik heb erg veel zin om dit te gaan proberen en als het bevalt gaan we dit vaker doen

 • reply

  Julia

  13 augustus 2018

  Hi Melinda!
  Waarom ik dit pakket verdien….
  Omdat na een heftige periode met veel stress afgelopen jaar, een zieke moeder, een verhuizing, een nieuwe baan, niets liever wil dan mijn lichaam weer in balans te brengen. Zo een vrolijk gekleurd detox pakket lijkt mij een waanzinnig mooi begin!

 • reply

  Aïde

  14 augustus 2018

  Na een geweldige bruiloft met veel voorbereiding stress en onregelmatig eten zou ik graag detoxen voor het nieuwe collegejaar begint

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .