Member login

Username
Password

» Lost your Password?REVIEW+WINACTIE: Salt Of The Earth

Al jaren gebruik ik dezelfde deodorant, en nooit sta ik erbij stil wat ik daadwerkelijk onder mijn oksels spuit. Ruikt het lekker? Geeft het niet af? Dat zijn eigenlijk mijn enige vereiste bij het kopen van een nieuwe deo. Totdat ik het merk Salt Of The Earth tegenkwam. Voor mij een volkomen nieuw merk met een heel nieuw product waar ik erg enthousiast over ben geworden. Lezen jullie mee, jullie kunnen ook nog wat winnen?!

Deodorant dat 100 % natuurlijk is; ik kon het eerlijk gezegd bijna niet geloven. Maar dit is echt de nieuwe generatie deodorant. Echt 100 % natuurlijk, maar daarnaast ook 100 % effectief. Even alle weetjes op een rijtje:

 • 100% effectieve bescherming tegen lichaamsgeur.
 • laat geen witte of gele strepen in kleding achter.
 • niet getest op dieren en geschikt voor veganisten en vegetariërs.
 • bevat geen aluminium chloorhydraat, alcohol, parabenen, drijfgassen, triclosan en minerale oliën.

Ook ik maak steeds vaker een bewuste keuze qua producten die ik gebruik en ben dan ook erg blij dat ik Salt of The Earth heb ontdekt. Ik mocht een aantal verschillende deodoranten testen; namelijk de roll-on met de meloen/komkommer geur. Deze is nieuw in het assortiment. Ook test ik de spray in de geur lavendel/vanille.

Toevallig stond er voor vandaag een fikse boswandeling op de planning, dus doe ik na het douchen op beide oksels een andere deodorant en ben ik helemaal klaar om te gaan. Doe een dikke trui aan, fikse winterjas erover en nu afwachten of ik geen klotsende oksels krijg.

Allereerst, beide deo’s ruiken ontzettend lekker. Die met meloen/komkommer geur is ontzettend fris. echt een zomer geurtje. De vanille/lavendel variant is een stuk zoeter. De roller werkt heel erg fijn, terwijl ik al jaren geel roller meer heb gebruikt denk ik toch dat ik deze verkies boven de spray variant.

Na een goede wandeling van ruim 2 uur ben ik nog steeds okselfris. De frisse geur is nog aanwezig en heb niet het idee dat deze deodorant mij in de steek gaat laten vandaag. De formule die ze gebruikt hebben is gebaseerd op een natuurlijke mineraalzout, potassium alum. In Azië wordt dit al eeuwenlang gebruikt als natuurlijke deodorant. Zodra je het aanbrengt onder je oksel zorgt het zoutfilmpje ervoor dat vervelende geurtjes geen kans hebben. Het is niet zo dat de poriën worden geblokkeerd of vernauwd, de bacteriën die normaal gesproken de transpiratiegeur veroorzaken overleven gewoon niet in het zoute milieu. Perfecte oplossing dus!

WINACTIE

En nu komt het leuke; jullie kunnen een set met 3 deodoranten winnen van Salt of the Earth!

Wat moet je hiervoor doen?

 • Laat in een reactie achter waarom jij deze producten zou willen uitproberen en wie weet kunnen wij je binnenkort heel blij maken!
 • Deel dit bericht op social media (niet verplicht, wel heel lief!)

We maken de gelukkige winnaar maandag 12 november aanstaande bekend!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Comments: 8

 • reply

  Marian B

  8 november 2018

  Ik wil wel kennismaken met deze deo’s, ben benieuwd!

 • reply

  SONJA DE JAGER

  8 november 2018

  Ik zou deze 100% eerlijke deo’s dolgraag willen testen,
  Want mijn huid én ons milieu verdienen alleen het beste van de állerbesten!

 • reply

  SONJA DE JAGER

  8 november 2018

  Ik zou deze 100% eerlijke deo’s dolgraag willen testen,
  Want zowel mijn huid als ons milieu verdienen alleen het beste van de állerbesten!

 • reply

  Karin

  8 november 2018

  Ja leuk, ik probeer ze graag. 😃👍🍀
  Met het paardrijden en hardlopen is een echt goede deo erg belangrijk.

 • reply

  Kim

  8 november 2018

  Wat graag zou ik dat willen proberen . Met ons gezin proberen we verantwoord en “ gezond” te doen. Een deo zonder schadelijke stoffen zou ons daar goed bij kunnen helpen . Verantwoord en zonder nare geurtjes lijkt ons wel wat, en we zijn met 3 dus kunnen we er alle 3 1 testen 😉

 • reply

  Dominique

  8 november 2018

  Wauw. Dat klinkt super. Ik zou ze graag proberen. Ben de afgelopen maanden opzoek naar een deo die aan mijn eisen voldoet. Ik gebruikte de deo van rexona stick 48 uur maximum protect maar begon in eens sjeik en uitslag te krijgen nu steed andere maar bij geen idee dat ze weken en me niet fris voelen. En ook na paar keer jeuk etc.
  Ben dan ook super benieuwd naar deze deo’s

 • reply

  Anita H.

  8 november 2018

  Ik ben in het algemeen niet heel merkvast wat verzorgingsproducten betreft. Ik hou er wel van om wat nieuws uit te proberen en te vergelijken. Wat deo betreft, hang ik dus wel al jaren aan een beperkt merk. Niet eens op natuurlijke basis (wat ik normaal gesproken toch echt wel een pre vind), maar wel een uitvoering die echt helpt tegen mijn doordringende zweetgeur. Ik ben heel benieuwd of dit merk ook voldoet. Zo ja, dan heb ik alle reden om daarna te switchen.

 • reply

  Louise

  8 november 2018

  Ik heb een zware metaal belasting en ik ben continue op zoek naar pure producten ter vervanging van de synthetische. Ik gebruik nu een creme die niet zo lang houdt en ik zou het super vinden om weer een roller of spray te kunnen gebruiken. Graag zou ik deze uittesten!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .