Member login

Username
Password

» Lost your Password?roos coffee scrub

BEAUTY: Een mooiere huid met ROOS Cosmetisc Coffee scrub

Een scrub die je huid hydrateert én cellulitis, littekens, acnes, psoriasis, striemen en andere oneffenheden van je huid verminderd… Dat klinkt als een veelbelovend beauty product, vind je ook niet? Maar maakt ROOS Cosmetics Coffee scrub haar belofte waar? Ik probeerde het product voor je uit en scrubde en heerlijk op los…

Roos Cosmetics

Eerlijk gezegd had ik, voordat ik een try out package met ROOS Coffee scrubs ontving, nog niet eerder van het merk ROOS Cosmetisc gehoord. Juist daarom was ik extra nieuwsgierig, zowel naar het product, als de makers van dit Hollandse product. Op hun website lees ik dit:

De wereld veranderd, we waarderen steeds meer de natuurlijk hoogwaardige schoonheid die kan worden gevonden uit de wereld om ons heen. Wij vinden het belangrijk om goed voor de huid en het milieu te zorgen. Daarom hebben wij ROOS Coffee scrub uitgevonden!

Wow, mooi gezegd! Zou ik ook zo enthousiast over de Coffee scrub zijn?

Waarom koffie?

Het hoofd ingrediënt van de scrub is organische koffie, het restafval bij de productie van koffiepads. Maar waarom hebben ze voor koffie als hoofdingrediënt gekozen? De cafeïne uit de gemalen koffiebonen bevat verschillende goede eigenschappen:

  • In de schil van de koffiebonen zitten hoge doseringen flavonoïden en magnesium die ervoor zorgen dat de stofwisseling in, en tussen, de cellen verbeterd wordt. Hierdoor krijgt je huid een mooiere kleur, een egalere structuur en voelt het zachter aan.
  • Door het masseren van de scrub op je huid worden de dode huidcellen verwijdert. Hierdoor ontstaan nieuwe huidcellen en voelt je huid heerlijk zacht aan.
  • Of dit alles nog niet genoeg is, verhoogt de cafeïne ook de bloeddoorstroming die helpt om gifstoffen af te voeren.

Al deze eigenschappen tezamen zorgen ervoor dat je huid hydrateert én oneffenheden als cellulitis, littekens, acnes, psoriasis en striemen verminderd.

coffee scrub roos

ROOS Coffee scrub: yay of nay?

Nu ik dit alles gelezen heb ben ik super benieuwd of ik inderdaad verbetering van mijn huid zie. Ik heb best een droge huid en op mijn bovenbenen en billen heb ik ‘last’ van cellulitis en striemen. Niet dat ik dit heel erg vind, maar alle verbetering is welkom. De try out package die ik gekregen heb bestaat uit vier verschillende Coffee scrubs: Original, Pepermunt, Roos en Kokos.

De afgelopen twee weken heb ik ze allemaal uitgeprobeerd. De eerste keer dat ik de scrub gebruikte moest ik wel even aan de geur wennen. Het ruikt echt naar koffie, en het voelde net alsof ik met een kop koffie onder de douche stond. Nu ben ik dol op koffie, dus over de geur ben ik zeer te spreken. Het belangrijkste is natuurlijk of mijn huid door de Coffee scrub ook verbeterd is…

Nou volgens mij wel! Mijn huid voelt super zacht aan, is minder droog, en ik heb echt het idee de cellulitis en striemen op mijn bovenbenen en billen verminderd zijn. Dus ja, ik geef ROOS Coffee scrub een big Yay! Ga jij het ook uittesten? Koop hier een leuk pakket met de 4 variaties van de heerlijke ROOS Cosmetics koffie scrub en geniet! Ook leuk voor de feestdagen! 🙂

Alle members van Boost your Health ontvangen maar liefst 15% korting op hun aankoop! Heb jij nog geen membership, je kunt hier lid worden en genieten van alle leuke voordelen!

Hi ik ben Lianne, een vrolijke en enthousiastste spring-in-'t-veld met een enorme passie voor sporten, koken, mode, beauty, interieur, tuinieren; eigenlijk alles wat met een healthy lifestyle te maken heeft. En nu vergeet ik nog twee hele belangrijke dingen waar mijn hart sneller van gaat kloppen: schrijven en fotograferen! Het leuke is dat ik al deze passies ‘kwijt’ kan in het bloggen voor Boost your Health en op mijn eigen website llianne.com. Zelf word ik hier ontzettend blij van en ik hoop jij ook!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .