Maak kennis met ons

Wij denken graag met je mee!

Met Boost your health investeer je dagelijks in jouw gezondheid!

De juiste aanpak

We vinden het belangrijk om de juiste aanpak, motivatie en doelen te behalen.

Langdurige samenwerkingen

Wij gaan met de juiste partners het liefst een langdurige samenwerking aan.

Liefde

Al onze samenwerkingen doen wij vanuit liefde, commitment en kracht om het beste resultaat te behalen.

Out of the box

Onze kracht ligt bij het ‘Out of the Box” denken en het bieden van creatieve oplossingen.

Laat onze volgers kennis maken met uw product/dienst

Wij kunnen op unieke wijze uw product of dienst in de schijnwerpers zetten. Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.

Samenwerking membership

Wij zijn druk bezig met een uniek membership welke wij lancering omstreeks april 2022. Met dit unieke membership willen wij duizenden vrouwen inspireren naar een gezonde(re) levensstijl en een positieve mindset. We werken hierbij samen met partners. Mocht u ook interesse hebben om deel te nemen als partner, vraag dan naar de mogelijkheden!

Kies voor langdurige samenwerkingen of campagnes

Wij streven naar langdurige samenwerkingen met bedrijven die goed passen bij Boost you Health. Wij vinden het belangrijk om een band op te bouwen met het bedrijf waar wij een langdurige samenwerking mee aangaan of een intensieve campagne mee op zetten. Heb jij als bedrijf ook interesse om samen mooie dingen op samen mooie dingen te creëren voor duizenden vrouwen die wij per maand bereiken? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Wat maakt Boost your Health uniek?

Je kunt hier de 5 pijlers die Boost your Health uniek maakt bekijken en uitvouwen. Wij vinden het belangrijk om uw wensen voorop te stellen en te kijken hoe we samen het beste kunnen halen uit een samenwerking.

1. Vernieuwend en "out of the box"

Wij zijn vernieuwend op het gebied van creatieve concepten, ideeen en het maken en organiseren van toffe online programma’s, challenges, een eigen magazine en een uniek membership!

2. Maximale creativiteit

Creatief vanwege het volgen van een eigen koers en mogelijkheden tot het uitwerken van gave concepten en lanceringen van nieuwe mogelijkheden om onze volgers te blijven inspireren en motiveren het beste uit het leven te halen.

3. Echtheid

Realness, we zijn “echt” zonder perfect te zijn en laten het zien zoals het is…niets meer of minder!

4. Persoonlijkheid

Doordat wij zelf geworsteld hebben op verschillende gebieden, kunnen we onze ervaringen hierin delen met onze volgers. We vinden het fijn als we kunnen bijdragen en onze leermomenten kunnen en mogen delen met andere vrouwen.

5. Doelgerichtheid

We vinden het belangrijk om naar een mooi doel te werken en stoppen hier dan ook onze ziel en zaligheid in om een mooi resultaat te behalen.