Member login

Username
Password

» Lost your Password?Image Alt
  /  Special Beauty Event met DIY Soap en Puurloes

Vier het voorjaar met Boost your Health!

Na het grote succes van ons eerste kleine en creatieve event met LOES Papendrecht en Bloomon, wordt het nu tijd voor heel iets anders.

We organiseren een superleuk beauty event waar je zelf aan de slag kunt om je eigen beauty producten te maken en daarnaast kunt genieten van een heerlijke uitgebreide lunch bij LOES Papendrecht.

We kunnen dan ook niet wachten om jullie te ontmoeten op zondag 24 februari 2019 bij LOES in Papendrecht.

Kom jij ook? En vergeet je vriendinnen niet mee te nemen, het wordt zoooo gaaf!

Maak kennis met LOES Papendrecht!

LOES Papendrecht is een superleuke Healthy Hotspot met eigen bakkerij en unieke gezonde(re) producten.

Het is niet meer weg te denken en mensen komen van ver om lekkers te proeven bij LOES Papendrecht. Je wordt ontvangen bij deze unieke locatie en kunt de heerlijke gezonde(re) producten herkennen aan het feit dat deze duurzaam, eerlijk, (veelal) biologisch en lokaal zijn bereid. Het is dus met recht een feestje om hier te genieten van een uitgebreid lunchbuffet! Check de foto’s hierboven en je wilt nooit meer weg! PS: Heb jij een voedselallergie of intolerantie, mail dan even naar info@boostyourhealth.nl en dan houden ze hier rekening mee!

Maak je eigen beauty producten met DIY Soap!

DIY Soap staat voor natuurlijke en biologische huid- en haarverzorging!

Hoe is het idee voor DIY Soap ontstaan?

Het idee voor DIY Soap is in de zomer van 2015 ontstaan. Erica Linger was al jaren op zoek naar goede, natuurlijke huid- en haarverzorginsproducten. 

Mijn oudste dochter heeft vanaf haar geboorte al een moeilijke, gevoelige en hele droge huid. Geen enkele crème van een gewone winkel was geschikt voor haar huid. De meeste cosmetische producten in de winkel bevatten chemische ingrediënten, kunstmatige geur- en kleurstoffen, bewaarmiddelen en andere bestanddelen die schadelijk zijn voor het lichaam én voor het milieu. Noodgedwongen ben ik op zoek gegaan naar (betaalbare) natuurlijke huidverzorgingsproducten. Ik kwam al snel bij zelfgemaakte natuurlijke cosmetica uit, maar wat een gedoe….. Als werkende moeder met twee kleine kinderen vond ik het maken niet zoveel werk, maar vooral het verzamelen van de juiste ingrediënten. En, wat moest ik met een blok shea butter als ik maar een beetje nodig had of al die flesjes etherische oliën waar ik maar een paar druppels van had gebruikt? Dit bracht mij op een idee. Zou het niet geweldig zijn als je thuis je cosmetica kan maken, maar dan op een makkelijke manier? Wat als alle ingrediënten al voor je verzameld zijn en in de juiste porties zijn afgemeten, dan hoef je het thuis alleen maar af te maken en heb je toch verse, natuurlijke cosmetica zonder al te veel gedoe. Zo is het idee voor DIY Soap ontstaan.

 

OCHTEND PROGRAMMA 1E GROEP

09.30-10.00 Inloop bij LOES Papendrecht

10.00 uur start workshop DIY SOAP (incl. het maken van 2 beautyproducten)

12.00 uur Start Uitgebreid lunch buffet (incl. 1 drankje)

13.00 uur einde event + ontvangst beautyproducten en goodiebag Boost your Health

MIDDAG PROGRAMMA 2E GROEP

11.30 uur Inloop bij LOES Papendrecht

12.00 uur Start Uitgebreid lunch buffet (incl. 1 drankje)

13.00 uur start workshop DIY SOAP (incl. het maken van 2 beautyproducten)

15.00 uur einde event + ontvangst beautyproducten en goodiebag Boost your Health

LOCATIEGEGEVENS:

LOES Papendrecht
Oude Veer 30
3353 GS  PAPENDRECHT

PRIJS:

Je betaald € 65 per persoon incl. 2 zelfgemaakte beauty producten, een uitgebreid lunch buffet incl. 1 drankje en een fantastische goodiebag t.w.v. € 50!

Wij kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten!

2018_Boostyourhealth_IBI-0134

Melinda Van Rossen en Isabelle Don Griot zijn beide eigenaresse van het grootste Health & Lifestyle Platform van Nederland: Boost your Health!

Ze zijn beide ondernemende vrouwen, 30ers, houden van sporten, gezond eten en vergeten daarbij zeker niet het stukje mindset. Isabelle heeft haar leven drastisch veranderd na een maag verkleinende operatie daarnaast heeft ze ook haar gevecht met depressie en burnout overwonnen en deelt ze haar inspirerende verhalen vaak op Boost your Health. Melinda is heel haar leven al sportief, is vroeger afgetraind geweest, heeft haar eetstoornis Boulimia overwonnen en heeft Boost your Health opgericht na haar postnatale depressie. Ze deelt momenteel alles over haar healthjourney en gewichtsverlies op Boost your Health en veel vrouwen herkennen zich hierin.
Onze missie is om vrouwen met een druk bestaan, die veelal hoog opgeleid zijn, die streven naar een gezonde(re) levensstijl, die maatschappelijk betrokken zijn en sportief en met hun gezin vaak alle ballen hoog moeten houden, om hun in het zonnetje te zetten. Dit doen wij met inspirerende blogs, recepten, events en een speciaal membership. Vaak hebben ze het gevoel dat ze op alle gebieden perfect moeten zijn, maar dat is niet de sleutel naar balans. Stapje voor stapje aan je doelen werken, voldoende ontspanning, genieten van het leven, in beweging blijven, veel lachen en goed voor je lichaam zorgen zijn de dingen die wij mee willen geven. Onze blogs, recepten, events en membership maken wij daarom heel persoonlijk, creatief, soms “out of your comfortzone” en vertrouwd en willen vrouwen laten zien wat er nog meer mogelijk is om je goed te voelen in een druk en hectisch bestaan.

We hebben een beperkt aantal tickets, dus wees er snel bij!

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .