` SPECIAL: De start van Boost your Health - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?SPECIAL: De start van Boost your Health

Na jaren gewerkt te hebben als (directie)secretaresse bij grote bedrijven, werd dit op de proef gesteld toen ik graag kinderen wilde. Dat ging namelijk niet zomaar en daarom werden er veel ziekenhuisbezoeken ingepland. Toen het eindelijk zo heeft mogen zijn, waren dit er maar liefst gelijk twee! Maar ik was een harde werker en daarom dachten ze dat ik het makkelijk tot 35 weken zou vol houden. Zelfs nadat ik had gezegd dat dit waarschijnlijk niet ging gebeuren en dat ik met spoed iemand moest inwerken, was er nog geen actie in zicht. Toen ik met 25 weken al voorweeën kreeg en zo snel mogelijk naar het ziekenhuis moest, werden ze gelijk wakker en ben ik sinds die tijd ook niet meer teruggegaan. Dit ging namelijk echt niet meer en ik moest volledige rust houden. Dat mijn leven volledig volledig zou veranderen nadat mijn kinderen waren geboren, had ik niet voorzien. Lees gauw verder!

Met 35 weken werd mijn tweeling geboren. De bevalling was traumatisch, de kraamhulp verschrikkelijk en helaas kwam er ook nog een postnatale depressie. Ik was op en kon niet meer. Ze wilden mij graag voor minimaal 4 dagen terug hebben, maar met het reizen erbij was dit niet – op lange termijn – haalbaar met een tweeling. Ik wilde totaal iets anders gaan doen, maar wat wilde ik dan heel graag. Na lang nadenken vond ik het leuk om creatieve health concepten te bedenken. Heel mijn leven ben ik al sportief en vind ik het leuk om aandacht te geven aan gezond eten, unieke lifestyle producten en het organiseren van events. Dat laatste zit ook in mijn bloed en heb ik tussendoor zelfs gedaan als weddingplanner (met diploma), maar vanwege de crisis heeft dit weinig opgeleverd, behalve heel veel ervaring met bruidsparen en events.

Ik ben klein begonnen en heb eerst alleen een Facebookpagina opgezet als Boost your Health. Die groeide al snel flink en toen bedacht ik mij dat er ook een website bij hoorde. Zo is het steeds verder gegroeid en al gauw had ik een mooi team van bloggers om mij heen. Sommige bloggers zijn ook uitgevlogen en zelf nu heel succesvol, dat is prachtig om te zien! We zaten in een stroomversnelling en mochten deelnemen aan de Nationale Gezondheidsbeurs en al gauw werd Boost your Kids ook geboren. Ondanks dat het beide een fantastische start had, liep ik zelf op mijn tenen en er moest iets gebeuren. Ik heb toen met pijn in mijn hart Boost your Kids in de vriezer gezet.

Mijn idee voor een prachtig drieluik van Boost your Health, Boost your Kids en Boost your Business heeft dan ook lang in mijn hoofd gezeten en dat idee is nooit weggegaan. Later had ik iets meer ruimte en deed steeds meer leuke dingen voor Boost your Health, zo organiseerde ik een masterclass Boost your Confidence met Yvette en daarnaast heb ik met mijn vorige businesspartner Francisca ook nog een welkomstbijeenkomst georganiseerd in Rotterdam. Zij had het te druk met haar eigen business ernaast dus scheiden onze wegen elkaar. Ik was op zoek naar iemand die volledig voor Boost your Health ging en geen eigen bedrijf had, maar de juiste persoon vinden blijkt nog niet zo eenvoudig. Nadat ik Isabelle als blogger had gekozen om haar verhaal omtrent haar maagverkleinende operatie te delen met onze volgers en ik persoonlijk met haar afgesproken had, klikte het meteen ontzettend goed. Ze zat nog middenin een zware periode en was herstellende van een burnout. Ze wilde iets anders en zich meer richten op positiviteit en haar eigen kracht.

Die kracht zag ik zeker in haar, want een paar maanden later vroeg ik haar of ze samen met mij Boost your Health wilde runnen en na even aarzelen, was daar een krachtige “JA!” En wat hebben we samen veel beleefd! We hebben een mooi beach event opgezet met allemaal gave workouts, waarin Carlos Lens zelfs een mega bootcamp gaf! We zijn twee keer op detox reis geweest en hebben een gave workhop met Bloomon georganiseerd. We hebben het membership laten groeien (daar zijn we nog steeds mee bezig!) en hebben onlangs ons eerste Boost your Health Summer Box gelanceerd. We hebben prachtige samenwerkingen gedaan en mooie campagnes. We versterken elkaar en de business en dat maakt het zo leuk om mooie dingen neer te zetten voor jullie!

We denken graag “out of the box” en dat zouden meer mensen moeten doen! Op naar meer mooie en succesvolle jaren!

PS: Heb je een vraag aan één van ons of ons beiden, laat deze dan gerust hieronder achter in de comments!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment