` SPECIAL: Echt in balans met Charlie's Kitchen - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?SPECIAL: Echt in balans met Charlie’s Kitchen

Spontaan mocht ik ineens starten met het gave online programma van Charlie’s Kitchen. Ondanks dat ik grotendeels tijdens het traject nog heel erg geleefd werd en moeite had met steeds nieuwe dingen toepassen, heeft het mij zeker geholpen om mezelf weer een goede basis terug te geven. Benieuwd wat ik heb ervaren en ook nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder!

Persoonlijk contact

Ondanks dat het programma zich vooral online afspeelt, heb ik het als zeer persoonlijke ervaren. Door de (bijna) dagelijkse video’s van Charlotte, voelde ik mezelf aangesproken en kun je ter plekke aangeven hoe jij bepaalde dingen ervaart. Het doel van het programma is dan ook om weer een goede gezonde balans terug te vinden. Dat is ook mede de reden waarom ik mee hebt gedaan, ik weet ontzettend veel en kan anderen dan ook écht verder helpen op het gebied van voeding en beweging, maar bij mijzelf is het een zooitje en vind ik balans een soort toverwoord. Werk aan de winkel dus en deze video’s gaven mij echt dat steuntje in de rug, een goede reflectie om het beter aan te pakken en concreter te maken en de nodig motivatie om verder te gaan.

Voeding is de sleutel voor energie

Stiekem wist ik dit al, maar tijdens het programma “Écht in balans met Charlie” is dit mij nog duidelijker geworden. Je voelt je gewoon zoveel beter en energieker als je regelmatig en gezond eet. Die regelmaat is bij mij soms ver te zoeken, ik kan gerust 4 of 5 uur zonder eten en daarna denk ik goh laat ik eens wat eten en dan wordt het vaak iets te veel dan dat ik in gedachten had. Ook sloeg ik het ontbijt met regelmaat over. Ik heb geleerd dit niet meer te doen, je mag later ontbijten, maar ontbijten is belangrijk om te doen en geeft een goede start van de dag. Ik ben dus als eerste weer begonnen dagelijks op een vast moment gezond te ontbijten en zo meer energie te krijgen gedurende de dag.

Geen goede balans zonder een goede mindset

Wat ik heel goed en fijn vond is dat Charlotte ons regelmatig een spiegel voor hield, ook bijkomende gedachten er liet zijn en ook veel kennis op het gebied van mindset met de groep deelde. Je kunt alle veranderingen toepassen in je voeding en beweging, maar als je mindset niet op orde is verval je heel snel en gauw weer in je oude patroon. Dat zou natuurlijk zonde zijn en dit vond ik bijzonder fijn.

Warme besloten groep

Ik vond het heel prettig in een warme besloten groep terecht te kunnen met mijn hersenspinsels, vooruitgang en strubbelingen. Er werden regelmatig complimenten uitgedeeld en niets was te gek om te vertellen. Waar ik zelf nog een beetje mee worstelde is de voedingsdagboeken, ondanks dat ze niet extreem of gek zijn komt dat eetstoornis stemmetje toch omhoog en durf ik het niet te delen met anderen. Ik vond het leuk dat er zoveel interactie was, veel persoonlijke video’s van Charlotte en dat iedereen ook mooie inzichten met anderen deelde vond ik fantastisch om te lezen!

Meer weten?

Het 12- weken programma “Echt is balans met Charlie” bestaat uit:

 • Dagelijks coaching door Charlie
 • Besloten Facebookgroep
 • 3 live Q&A’s
 • E-book recepten
 • E-book (Foodguide)
 • Elke dag een nieuwe les/video of opdracht
 • De juiste supplementen voor 12 weken
 • Persoonlijke coaching voedingsdagboek
 • Mindset training
 • Planner
 • Live event
 • #echtinbalans snack

Je kunt hier alles lezen en ook jouw balans terugvinden in dit unieke en gave programma van Chalie’s Kitchen.

Wat vind ik ervan?

Charlotte deelt veel kennis in het programma op persoonlijke en motiverende wijze. Ik heb veel aan haar tips en informatie gehad en heb dit toe kunnen passen in mijn leven. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik nu iedere ochtend een gezond ontbijt maakt en de tijd maak om rustig te ontwaken in plaats van te rennen en vliegen. Ze haalt de druk eraf van “dit mag en kun je niet eten” en vertaald dit naar “kies en zorg beter voor jezelf” en dat werkt goed. Er is veel interactie in de groep en je hebt een vertrouwd gevoel erbij. Haar enthousiasme en motivatie naar anderen werkt aanstekelijk en ze is niet bang om haar fouten of onvolkomenheden met anderen te delen. Dit programma is echt een aanwinst, dankjewel Charlotte dat ik hierbij aanwezig mocht zijn!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment