` SPECIAL: Isabelle's 1e keer.....een grote aankoop! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?SPECIAL: Isabelle’s 1e keer…..een grote aankoop!

In de serie Isabelle’s 1e keer neem ik jullie mee naar de eerste keren in mijn leven. Dit kan mijn eerste vakantiewerk baantje zijn, mijn eerste liefde of zoals vandaag een blog over mijn 1e grote aankoop. Ik denk dat iedereen zich zijn eerste grote aankoop nog wel kan herinneren. Een aankoop waar je lang voor hebt gespaard en die toen kocht en het trotse gevoel wat je daar dan van kreeg. Ik deel mijn grote aankoop ook graag met jullie, lees je mee?

Als je aan grote uitgaven denkt, dan denk je wellicht aan de eerste keer dat je een auto kocht, of je huis. Natuurlijk zijn dat ook behoorlijke kostenposten, en ook zeker een behoorlijke uitgave die bij mij kunnen horen. Maar mijn eerste grote uitgave waren een paar prachtige hoge suède laarzen van Bronx.

Het is jammer dat ik er geen foto’s meer van heb. Toentertijd werkte alles nog analoog en maakte wij niet continu foto’s zoals wij dat nu doen. Ik weet nog goed dat ik 18 was toen ik de laarzen kocht. Ik liep stage op een reisbureau en kreeg daar maandelijks € 250,- stagevergoeding voor. Ik woonde nog thuis en van die vergoeding probeerde ik maandelijks iets te sparen. Normaal leef ik altijd heel zuinig, en kocht niet de duurste kleding, maar toen ik met mijn moeder de de stad liep en deze laarzen zag staan was ik op slag verliefd.

Ik weet nog goed dat ik naar de laarzen toe liep, ze oppakte en er aan rook. De geur van leer en suede vind ik heerlijk en ik keek onder de zool naar het prijskaartje. Snel zette ik de laarzen weer terug en zei tegen mijn moeder dat we door moesten lopen. Maar de laarzen bleven in mijn hoofd zitten. Ook mijn moeder vond ze heel mooi en die zei, als je ze zo mooi vind dan moeten we terug gaan om te passen en te kijken of ze überhaupt goed zitten en of ze je maat hebben.

Dus wij terug naar de winkel, en ze hadden mijn maat nog en ik schoof ze ook nog zo omhoog. En dat is uniek als je net zulke hollandse kuiten hebt als ik die heb. Maar ging ik dan ook echt zoveel geld uitgeven voor een paar schoenen? Ik ben een twijfelkont als het op geld uitgeven komt. En dan vooral als het aankomt op geld uitgeven voor mezelf. Het was mijn moeder die mij over streep trok met de woorden “ik denk dat je het moet doen, anders krijg je er spijt van”.

En zo komt het dat mijn eerste grote aankoop een paar prachtige laarzen van € 160,- waren. Ik was zo trots als een pauw en het zal mij altijd bijblijven.

Wat was jouw eerste grote aankoop? Deel het hieronder met ons, vinden we leuk!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment