Member login

Username
Password

» Lost your Password?SPECIAL: Laat Lisanne weer leven!

Afgelopen week kwam ons het verdrietige bericht ter ore, dat de gezondheid van Lisanne, de succesvolle blogster en vlogster van Lisanneleeft, erg hard achteruit gaat. Haar volgers kennen haar als positieve schrijfster die, zoals ze dat zelf omschrijft, ondanks haar beperkingen, als gevolg van de ziekte van Lyme, het mooiste probeert te maken van haar leven. Lees verder en ontdek hoe je met een klein gebaar haar kan helpen…

Maar de laatste tijd bleef het stil op haar blog totdat haar ouders het volgende bericht schreven;

Zoals jullie wellicht gemerkt hebben is het stil op Lisanne haar blog. Ze kan de kracht niet vinden om aan het werk te gaan. De reden hiervan is bij bijna iedereen wel bekend.

Het is een van Lisanne haar grootste wensen om, als ze weer gezonder wordt, te kunnen werken. Fijn in haar kantoor, uit haar bed waar ze nu ongeveer 95% van de tijd doorbrengt. 

Dat het zo niet door kan gaan mag duidelijk zijn. Wij, als ouders, hebben besloten om een actie voor Lisanne op te starten. We willen met haar naar Duitsland zodat ze daar een zware behandeling kan ondergaan die haar kans op een normaal leven heel erg vergroot.

Wij denken dat het haar laatste kans is om beter te worden. In Nederland heeft ze er alles aan gedaan wat in haar vermogen lag om haar ziekte de baas te worden, maar dat is helaas niet gelukt. Mijn man en ik willen je vragen de donatiepagina te lezen en Lisanne te helpen. Lisanneleeft wil gewoon leven, zonder iedere dag die extreme pijn en uitputting. Helpen jullie ons? 


Het verhaal

In 2005 werd zij gebeten door een teek in Frankrijk. Ze was dertien jaar en genoot van het leven totdat zij ineens niet meer naar school kon fietsen en haar boekentas te zwaar was. De huisarts dacht dat het een virus was en dat het vanzelf zou overgaan en ook bij de kinderarts werd niets gevonden. De ziekte ontwikkelde zich zo, dat Lisanne na de HAVO geen vervolgopleiding kon doen. Zij startte vanuit haar bed de blog Lisanneleeft.nl, waarop ze laat zien wat de ziekte met haar en haar leven doet.

Inmiddels is de ziekte in het laatste stadium en heeft zij neuroborrelia en de co-infectie bartonella, waardoor de bacteriën haar immuumsysteem volledig aantasten. Het maakt haar leven kapot. In Duitsland bestaat een levensreddende behandeling met stamcellen, die helaas nog niet door de verzekering wordt vergoed. Zonder deze behandeling zal Lisanne nog verder achteruit gaan en is er een kans dat ze komt te overlijden.

Door middel van crowdfunding willen Lisanne en haar ouders de behandeling realiseren en daar willen wij graag ons steentje aan bijdragen. Inmiddels is er ruim € 20.000,- opgehaald en laten we hopen dat we het overige bedrag ook bij elkaar kunnen krijgen, zodat we binnenkort weer kunnen genieten van de leuke blogs en vlogs van Lisanne.

Doneren kan hier!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .