Member login

Username
Password

» Lost your Password?SPECIAL: Love your Pet Day

Dat het bestond wist ik ook niet, maar vandaag is het dus blijkbaar “love your pet day”. Nu vind ik dat het iedere dag “hou van je huisdier” moet zijn, maar ik dacht, laat ik maar eens even een kleine ode schrijven aan mijn allerbeste vriendje Boy. Mijn steun en toeverlaat, mijn kleine gekke vriendje! Lezen jullie mee?

Lieve Boy,

Net 6 jaar ben je geworden. Afgelopen maandag was je jarig en dat hebben wij samen gevierd met cadeautjes en slagroomsoesjes. Net zoals voorgaande jaren vieren wij ieder jaar je verjaardag. De ene keer met een high tea. De andere keer met al je hondenvriendjes uit het park en hun baasjes die ook weer vriendinnen van mij geworden zijn. Boy, je hebt mij zoveel meer gebracht en gegeven dan alleen jouw liefde. Door jou heb ik veel meer sociale contacten dan eerst. Door jou vind ik het heerlijk om buiten te wandelen ongeacht het weer.

Toen je 6 jaar geleden in mijn leven kwam als klein humpie van 7 weken oud en net 1 kilo woog wist ik niet wat wij samen allemaal zouden beleven, en wist ik ook niet wat een enorme impact je op mijn leven zou gaan hebben. Waar ik ga ga jij en waar jij gaat ga ik lieverd. Aan een blik hebben we genoeg, wij zijn een team. We hebben mooie reizen samen mogen maken. Ik durfde je mee te nemen naar Canada en naar Griekenland. Alles is toch een beetje leuker als jij er ook bij bent. Als ik ergens alleen naartoe ga dan denk ik geregeld “dit had Boy ook fantastisch gevonden”.

Toen je 2 jaar geleden een hernia kreeg en verlamd raakte was mijn hart in duizenden stukjes gebroken. Ik was zo bang om je te verliezen kleine vriend. Je keek mij aan met vragende ogen. Snapte er helemaal niets van. Maar samen zijn we het aangegaan, samen met opa en oma. Samen met heel veel andere mensen die ontzettend van jou houden en die jou en mij geld doneerde voor behandelingen die jij moet ondergaan. Je vertrouwde mij volledig. Liet me je blaasje uitdrukken. Liet mij je masseren in de hoop dat je pootjes het weer gingen doen. Je accepteerde weken in de bench en je accepteerde dat je je moest aanpassen aan je nieuwe leven waarop wellicht alles anders zou gaan zijn. Daar kan ik nog van leren Boy. Want als ik ineens iets in mijn leven moet veranderen dan schiet ik in de stress, maar jij ging er vol voor. En nog steeds!

Lieve Boy, je bent pas 6 jaar, en ik hoop dat we er nog 10 jaar aan vast mogen plakken. Dat we samen lange wandelingen mogen blijven maken met de honden wandelwagen. Dat we de wereld mogen gaan ontdekken samen. Dat je nog maar heel veel mensen met jouw liefde mag verwarmen en dat je mij iedere dag maar aan het lachen mag maken.

Jij maakt mij iedere dag zo ontzettend gelukkig, en daar zal ik je eeuwig dankbaar voor zijn.

Hebben jullie een huisdier? En zijn jullie daar ook zo gek mee? Deel het dan hieronder met ons.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .