Member login

Username
Password

» Lost your Password?SPECIAL: Sharon deelt haar goede voornemens met jullie!

Ieder mens heeft dromen en de ene droom is makkelijker te realiseren dan de andere. Maar hoe zonde zou het zijn om niets met je dromen te doen. Waarom zou je niet proberen om je dromen te verwezenlijken? Wil je deze keer wel je goede voornemens vasthouden? Lees dan gauw verder!

Het jaar zit er alweer bijna op, een jaar waarin er waarschijnlijk weer een hoop is gebeurd. Tijd om na te denken over de dingen die je hebt meegemaakt en de dingen die je graag zou willen, tijd voor de goede voornemens. Nu hoorde ik van de week op Skyradio dat goede voornemens gemiddeld 12 dagen worden volgehouden, hoe zonde is dat! Ik schrok hier best wel van. 12 dagen, dat zijn nog niet eens twee weken. Hoe kan dit?

Veel mensen bedenken wat ze graag zouden willen bereiken, maar denken niet na over hoe ze dat willen gaan bereiken. “A dream without a plan is just a wish”. Maak je doelstellingen concreet en realistisch. Bedenk daarnaast ook hoe je dit gaat doen. Voor mij helpt het persoonlijk altijd om de dingen echt op papier te schrijven. Ik schrijf concreet mijn doel op en ook de redenen waarom ik dit wil behalen. Op het moment dat ik het dan even zwaar heb, lees ik dit weer terug en haal ik daar weer nieuwe energie uit.

Één van mijn huidige dromen is om droog getraind te zijn. Concreet is mijn doel; In de zomer van 2019, wil ik een vetpercentage van <20% hebben. Dit ga ik doen door een voedingsschema te volgen, daarnaast 5 keer per week te sporten en minimaal 7-8 uur per nacht te slapen.

Ook wil ik komend jaar het hardlopen weer oppakken, na een blessure heeft dit een lange tijd stilgelegen. Komend jaar wil ik deelnemen aan de Dam tot Dam loop en aan de Mudmasters. Hiervoor ga ik 1-2 keer in de week hardlopen en daarnaast 3 keer Crossfitten.

Tot slot droom ik ook van een eigen huis, mijn eigen plekje, het opbouwen van mijn eigen toekomst. De huizenmarkt is helaas niet makkelijk. Ik moet dus nog even geduld hebben. Wel ga ik dit jaar elke maand een x bedrag weg sparen, zo werk ik indirect toch aan mijn droom.

Wat ik eigenlijk wil zeggen is, dat je moet genieten van het leven. Doe wat jou gelukkig maakt en jaag je dromen achterna. ” If you can dream it, you can do it”. 

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .