` SPECIAL: Verras je moeder met moederdag met deze bijzondere sieraden van My Jewellery - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?SPECIAL: Verras je moeder met moederdag met deze bijzondere sieraden van My Jewellery

Juist in deze tijd wil je iets extra doen. Je kunt elkaar niet knuffelen en het gemis van je moeder is soms overweldigend. Om haar toch iets speciaals te geven met Moederdag, hebben wij de mooiste sieraden cadeaus voor jou op een rij gezet. Gewoon omdat zij het verdient en het zo toch nog een speciale Moederdag wordt. Bekijk onze favorieten en verras jouw lieve mama ook!

Echte liefde met deze prachtige giftbox t.w.v. € 64,70

Je vindt in deze prachtige luxe cadeaudoos maar liefst 6 waardevolle producten. Zo ontvang je een scrunchie, een AMOUR haarschuifje bezet met pareltjes, de bekende multi-coin necklace uitgebracht in een hartjes variant, een one piece LOVE oorbel, een ring met een hartje en een roze armbandje. En alles is van stainless steel in de topkwaliteit die je van MY Jewellery kunt verwachten. Je kunt je moeder (of ander dierbaar persoon) deze prachtige giftset cadeau geven voor € 29,95!

 

Ketting jade hart – Powerstones

Deze prachtige hartvormige ketting uit de collectie van Powerstones in het rood geeft je moeder kracht en zelfvertrouwen en trekt bovendien geluk aan, dus wat wil je nog meer? Hij is ook prachtig om te zien en cadeau te geven. Heel waardevol! Je kunt deze ketting ook kiezen met een andere kleur steen uit de prachtige Powerstones collectie. Deze prachtige ketting is verkrijgbaar voor € 24,95.

 

 

Parel oorringen hart

Deze prachtige parel oorringen in de vorm van een hart zijn prachtig om cadeau te geven! Je kunt ze aanschaffen in zowel zilver als goud en ze zijn prachtig om te zien. Geef deze oorbellen ook eens cadeau aan je moeder (of een ander dierbaar persoon). Liever kiezen voor iets anders, My Jewellery heeft een uitgebreide keuze aan fantastische oorbellen, dus voor iedereen wat wils. Deze oorbellen kun je aanschaffen voor € 15,95.

Cube Collection

Zoals je ziet hebben ze prachtige cadeaus voor moederdag, maar je daarnaast bieden ze nog meer mogelijkheden. Zo is er zojuist een geheel nieuwe collectie gelanceerd, namelijk de Cube Collection. Het zegt het al het zijn kleine kubussen die je in alle designs kunt krijgen en zelf samen kunt stellen. Ook heel leuk als cadeau voor moederdag!

Kortom genoeg inspiratie om lekker te shoppen voor jouw lieve mama! Welke is jouw favoriet? Deel hem met ons hieronder!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .