Member login

Username
Password

» Lost your Password?Een stralende holistische massage, dat wil toch elke vrouw!

Een prachtige serene plek, een stralende lieve vrouw en een geweldige holistische massage speciaal voor vrouwen. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Nee, ik mocht het onlangs zelf ondervinden en was nog nooit zo ontspannen geweest in lange tijd. Benieuwd of dit ook iets voor jou is? Lees dan gauw verder!

Pas was het zover en mocht ik kennis maken met Mirjam van Stralend jij! Mirjam masseert vrouwen en doet dit op holistische wijze. Bij aankomst is Mirjam zelf ook stralend, ze zegt mij vriendelijk gedag en praat met kalme stem dat ik naar de behandelruimte mag gaan. De ruimte is ontzettend mooi ingericht en weergeeft echt het gevoel van rust en warmte. We kletsen even en ze legt mij in het kort uit wat ik kan verwachten. Daarnaast stelt ze mij op gemak en even later neem ik plaats op de massagebank.

Ik vond het fijn en tegelijkertijd moeilijk dat ze aangaf dat ik niet beter niet kon praten om ultieme rust en ontspanning te ervaren. Dit om bewust te genieten, tenzij er echt iets was natuurlijk. Maar ik ben nogal een kletskous dus het was wel even goed dat ik nu ook echt helemaal even mocht gaan ontspannen.

 

Ik moet er even bij vertellen dat ik niet makkelijk ben om ontspannen te krijgen. De reden daarvan is dat ik soms te veel in mijn hoofd zit. Ik denk dat vrouwen zich hierin wel herkennen.


De massagebank lag heerlijk en was zelfs verwarmd. Ik lag direct heerlijk en had verder geen verwachtingen. Ondanks dat er in mijn hoofd ruzie werd gemaakt, aan de ene kant wat ik nog allemaal moest doen en de andere kant gaf aan dat ik nu eindelijk eens moest ontspannen. Gelukkig ging dit snel over en kon ik mezelf helemaal overgeven.

De massage was heerlijk, voelde ontspannen en ze gebruikte de heerlijke olie van Weleda, deze is volledig natuurlijk en mijn huid was aan de droge kant dus die kon het zeer waarderen.

Ik waande mezelf even op een andere wereld en zachtjes op de achtergrond hoorde ik muziek. Mirjam gaf mij een uur lang een ontspannen en holistische lichaamsmassage en de tijd vloog voorbij ondanks dat ik van ieder minuut genoot.

 

Als je goed voor jezelf zorgt, dan kun je voelen wie je bent: Stralend jij!”


Toen ik langzaam weer bij mocht komen, voelde ik mijn lichaam gloeien en wist ik dat ik dit eigenlijk veel vaker mezelf moest gunnen. Het is een heerlijk moment voor jezelf of voor iemand om cadeau te geven en je komt even weer helemaal tot ontspanning en maakt door de massage ook weer even “echt” contact met je lichaam.

Ik had een lichte hoofdpijn en kreeg ook een glaasje water, je verliest namelijk ook afvalstoffen en die gaan alleen je lichaam uit als je voldoende water drinkt. Ik mocht mezelf weer aankleden en genoot nog even na. We praten nog even na over de massage en Mirjam lichtte nog even haar mooie productenlijn van Weleda toe en daarnaast mocht ik nog een cadeaubon van € 10 aannemen om cadeau te geven aan iemand anders of mezelf.

Het was een heel fijn moment. Ik laat mezelf niet door zomaar iemand masseren en moet mezelf echt op gemak voelen bij de persoon die het doet. Het voelde gelijk goed en zowel Mirjam als ik zijn beiden hoog sensitief dus wellicht dat het daarom ook gelijk klikte.

Even kort samengevat; Het was een geweldige ervaring! Mirjam is een lieve vrouw en stelt je helemaal op je gemak, ze masseert echt ontspannen en liefdevol en je lichaam komt volledig tot rust.

Ik ging dan ook heel ontspannen weer naar huis en en kom zeker binnenkort weer een bezoek brengen!

PS: Mirjam werkt ook met kinderen en heeft sindskort “De Kinderdroomfabriek” opgestart. Hierin kunnen ouders hun kind(eren) helpen met zelf uitvoeren van hun dromen op een speelse en ontspannen manier. Meer weten over de heerlijke massages of “De Kinderdroomfabriek?”, neem dan even hier een kijkje op de website.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 1

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .