` Miriam Sanders - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?Miriam Sanders

Gezondheidsexpert en tevens gezondheids- en bewegingswetenschapper

NRG2Move ben ik, Miriam Sanders. Een gepassioneerde gezondheids- en bewegingswetenschapper, van oudsher leraar lichamelijke opvoeding en een enthousiaste autoriteit op het gebied van Teach the Teacher-concepten binnen de fitness-, lifestyle- en gezondheidsbranche. Ik heb inmiddels 25 jaar ervaring in de fitness- en gezondheidsbranche, als trainer, lifestylecoach, docent, hogeschooldocent en onderwijsontwikkelaar. De onderwerpen waarin ik mij bekwaamd heb en deskundig ben zijn; Gedragsverandering, leefstijl, verbetering van kwaliteit van leven/vitaliteit en specifieke doelgroepen (obesitas, diabetes, oudere jongeren en hartrevalidatie)

Vanuit mijn achtergrond zijn mijn expertisegebieden , inspanningsfysiologie, functionele anatomie, pathologie, coaching, en voeding.

In de wirwar van informatie op het internet, in de media en door het grote aanbod op het gebied van gezondheid en voeding door al dan niet geschoold personen,  zien consumenten en ook de gezondheidsprofessionals zelf vaak door de bomen het bos niet meer. 

Mijn missie is de feiten, van de wetenschap te onderscheiden van de fictie en de fabels, waarbij ik onderbouwing en fundament van de informatiestroom altijd zal checken en dubbelchecken. 

Ik vertrouw erop dat elk mens in de kern gedreven is om te leren en zichzelf te verbeteren. De enige manier om met deze kracht van iemand connectie te maken is via hun passies en erachter te komen wat ze werkelijk leuk vinden en dat wat ze werkelijk inspireert.