Member login

Username
Password

» Lost your Password?tempeh met sambal

RECEPT: Krokante tempeh met sambal

Dit recept is zo easy to make dat ik het bijna geen recept durf te noemen. Maarrrr… deze krokante tempeh met sambal is zo onweerstaanbaar lekker dat ik het niet kan laten om het juist wél met jullie te delen!

Koken in m’n nieuwe keuken

Ik ben net verhuisd en weet je wat ik een van de allerleukste dingen in deze woning vind? De keuken! Na jarenlang op een soort van studenten-bouwpakket-keuken gekookt te hebben is deze keuken echt a wish come true. Eindelijk heb ik alle ruimte en apparatuur (= inductiekookplaat, oven, een mega koelkast en een zee aan opbergruimte) om helemaal los te gaan met het uitproberen van nieuwe gerechten en baksels. Zin in! Kan ik nog meer heerlijke recepten met jullie delen. Hoe leuk is dat?!

 

Mijn nieuwe keuken, blij mee! 

Recept: krokante tempeh met sambal

 

Ingrediënten

Voor 1 persoon

  • 150 gr tempeh
  • 1 tl sambal
  • 1 tl kokosolie
Bereiding
  1. Verwarm je oven voor op 200 graden.
  2. Snijd de tempeh in reepjes en meng ze met de sambal en de kokosolie.
  3. Bekleed de bakplaat met een stuk bakpapier.
  4. Bak de tempeh in ongeveer 20 minuten gaar (en lekker krokant) in de oven. Draai de tempeh halverwege een keer om.
  5. Serveer de krokante tempeh bij bijvoorbeeld een frisse salade met een yoghurtdressing en een gepofte salade. Smaken verschillen, maar deze combinatie vind ik superlekker.
Eet smakelijk!

Hi ik ben Lianne, een vrolijke en enthousiastste spring-in-'t-veld met een enorme passie voor sporten, koken, mode, beauty, interieur, tuinieren; eigenlijk alles wat met een healthy lifestyle te maken heeft. En nu vergeet ik nog twee hele belangrijke dingen waar mijn hart sneller van gaat kloppen: schrijven en fotograferen! Het leuke is dat ik al deze passies ‘kwijt’ kan in het bloggen voor Boost your Health en op mijn eigen website llianne.com. Zelf word ik hier ontzettend blij van en ik hoop jij ook!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .