Member login

Username
Password

» Lost your Password?TRAVEL: 3 x Bucketlist winter bestemmingen waar je zeker heen moet

Ondanks dat ik zelf niet echt een wintertype ben, vind ik deze 3 droomplekken wel heel fantastisch om te zien! Deze wil ik jullie ook niet onthouden, we hebben dan ook onze 3 favorieten voor jou op een rij gezet, kijk en lees je mee?

 

Schaatsen door een bos in Zwitserland

Schaatsen door een bos in Zwitserland. Het klinkt als een droom, maar in het plaatsje Albula gebeurt het elk jaar in de winter. De skateline Albula is een 3 kilometer lang parcours door de bossen van Graubünden, een kanton in Zwitserland. De route die je schaatst loopt van Bad Alvaneu naar Surava.

Waar ligt de Skateline Albula?

De unieke schaatsbaan ligt in het kanton Graubünden in het oosten van Zwitserland. Hij ligt op zo’n 920 kilometer van Utrecht. Bij de entreeprijs krijg je tevens een kaartje voor de shuttlebus. Ook kun je ter plekke schaatsen (en een helm) huren mocht je deze niet bij je hebben. Meer info: www.skateline.ch 

Bron informatie: https://www.droomplekken.nl/zwitserland/schaats-bos-albula-zwitserland/    

 

Slapen met uitzicht op het Noorderlicht

Bron foto: www.instagram.com/hilvees/

De Levin Iglut met glazen dak biedt zijn gasten luxe naast de wildernis: uitzicht op het ruige landschap en de noordelijke hemel, hoogwaardige accommodatie en persoonlijke oprechte service. Het iglo-hotel ligt op de helling van een val op een hoogte van 340 meter, en het centrum van Levi, een van de populairste vakantiebestemmingen in Lapland met diverse services die de onze aanvullen, ligt op slechts 10 km afstand. De afstand tot de lichten van het centrum en het onbelemmerde uitzicht op de noordelijke hemel vanaf de helling maken ons een ideale plek om het noorderlicht te bewonderen. Meer informatie: www.leviniglut.net

Romantischer wordt het niet! 🙂

Geniet van een heerlijk spa moment midden in Tirol

Drijvend gewichtloos in de pekelkom en verwonder je over indrukwekkende drieduizend: een wellnessdroom die op meer dan 20.000 m² in de AQUA DOME – Tirol Therme Längenfeld uitkomt. Het meest moderne en architectonisch indrukwekkende kuuroord in de Alpen in het hart van het Ötztal scoort met zijn futuristische water- en saunawereld, SPA & Fitness en zijn eigen kinderwereld, maar ook met een gezellig 4-sterren superior hotel, voor zijn gasten de bekroonde SPA 3000 is gereserveerd. Meer wellness voor een ontspannen vakantie voor twee of met het hele gezin is dat niet. Bovendien wil het Ötztal worden verkend met zijn diverse wandel- en sportmogelijkheden. Iedereen die de kracht van het Ötztal buiten heeft ervaren, vindt het ook binnen: bijvoorbeeld in de SPA 3000 op twee verdiepingen op het dak van het thermische gebouw, dat exclusief is gereserveerd voor hotelgasten van AQUA DOME. Hier kan de kracht van contrasten in authentieke sauna- en SPA-toepassingen met inheemse kruiden, naaldhout en mineralen heel origineel worden gevoeld.

Meer informatie + bron foto: www.aqua-dome.at/de/

Welke is jouw favoriet en gaat op de bucketlist?

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .