` TRAVEL: 6 x Bijzonder overnachten in eigen land - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?TRAVEL: 6 x Bijzonder overnachten in eigen land

Op vakantie gaan in eigen land is nog nooit zo populair geweest, en ondanks dat we hopelijk in de zomer de grenzen weer makkelijker over kunnen of in het vliegtuig kunnen stappen, zal de vakantie binnen Nederland zijn populariteit niet gaan verliezen. Natuurlijk kun je gaan kamperen of in een vakantiehuisje gaan (waar ik zo mega van hou), maar er zijn ook hele bijzondere locaties waar je kunt slapen binnen Nederland. Locaties met een WOW factor. Welke dat zijn, vertel ik je in deze blog.

  • Op Camping Torentjeshoek in Dwingeloo kun je overnachten in een legertruck! Dit ziet er zo ongelooflijk gaaf uit dat ik mezelf helemaal kan inbeelden hoe tof dit is als je jonge kinderen hebt. Ze hebben trucks voor 2 personen en voor 6 personen.

 

  • Overnachten met een prachtig uitzicht in IJmuiden. Dat kan bij de Seinpoststelling. Mooie zonsondergangen en zonsopgangen over zee, romantischer kan je het bijna niet krijgen denk ik.

 

  • Persoonlijk vind ik dit helemaal fantastisch. Overnachten in een POD. Dat is een kleine houten cabine middenin de natuur. Je hebt ze in hele luxe varianten maar ook helemaal back to basic. Ze staan op verschillende plekken in Nederland, maar persoonlijk vind ik de POD’s die staan op de Veluwe de moeite waard.

 

  • Een stiekeme droom van iedereen is denk ik wel slapen in een pipowagen. Van die schattig gekleurde houten karren met een kleine veranda ervoor waarin je kunt overnachten. Er zijn er door heel Nederland verspreid een aantal leuke locaties waar pipo wagens staan. so check it out!

 

  • Op nummer 5 een te gekke B&B die ik online vond. Slapen in een trein of tram! via de website van deze B&B, Controversy Tram Inn, kun je je overnachting boeken in een Franse / Italiaanse / Mexicaanse of Amerikaanse train! Het ziet er ook zo leuk uit.

 

  • Slapen in een Yurt is iets wat mij zo leuk lijkt. Iedere keer als ik er eentje zie denk ik “kijk nou toch, dat wil je”. Er zijn een paar hele leuke locaties in Nederland waar je kunt slapen in een Yurt. Mijn oog viel echter op Altai B&B. Een B&B gerund door een Nederlandse man en een Mongoolse vrouw.

 

Natuurlijk is dit maar een kleine greep uit alle leuke en bijzondere overnachtingsplekken die ons mooie landje rijk is. Zo kun je nog overnachten in een vuurtoren, in kastelen, oude gevangenissen, woonboten, op het strand en ga zo maar door. Wat is jouw meest bijzondere plek waar je ooit hebt geslapen? Laat het hieronder achter in de reacties.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment