Member login

Username
Password

» Lost your Password?De 5 leukste Instagram hotspots ter wereld

TRAVEL: De 5 leukste Instagram hotspots ter wereld

Tegenwoordig zijn er speciale locaties waar je gave foto’s kunt maken voor je Instagram feed, maar stiekem zijn ze ook gewoon heel tof voor een leuke fotoshoot. Naast de geweldige locaties zullen wij zelfs het eerste Instagram proof hotel aan jullie laten zien (tevens ook volgeboekt voor bijna heel 2020!), maar er is genoeg Instaproof inspiratie voor iedereen! Bekijk ze snel en weet waar je ons binnenkort kunt vinden! 

Supercandy Pop-up Museum in Keulen

Foto: @daaltjeswereld (Instagram)

Met meer dan 55.000 bezoekers is het Supercandy Pop-Up Museum het meest succesvolle en grootste in zijn soort in Europa. Wij zijn een POP-Up-concept en slechts enkele maanden geopend. Het Supercandy Pop-Up Museum Vol. 2 is beschikbaar tot 19 april 2020 in Keulen-Ehrenfeld op Oskar-Jäger-Str. 145! Je kunt een locatie van 2.000 m² verwachten met 30 nieuwe sets voor fotografie, filmen, boemerangs maken, poseren, dansen en lachen. Uitzonderlijke stations om naar binnen te gaan, aan te raken, op te zitten, erin te klimmen en plezier te hebben.

Meer info: https://www.supercandy.house/

Youseum in Amsterdam

Foto: @daaltjeswereld (Instagram) en tevens ook hoofdfoto!

Youseum is een kunstervaring die speciaal voor jou is gebouwd. Omdat je een op een miljoen en een op een miljard bent. Omdat jij jij bent. Onbeperkte fotomogelijkheden. 25 ervaringselementen. 15 kamers. Tientallen artiesten. Slechts één jij. Rechtsaf? De wereld is besprenkeld met perfecte achtergronden, overspoeld met pastelkleuren. Ze zijn dromerig. Ze zijn perfect. Of zijn ze? Youseum vraagt ​​wat er gebeurt nadat je die selfie hebt gemaakt. Is het kunst? Heeft het impact? Maakt het uit? Youseum is ongeremd. Het is caleidoscopisch. Het is een beetje brutaal. Het is heel erg leuk. Het gaat erom wat je ervan maakt. En hey, jij bent het – dus het wordt fantastisch. Welkom!

Meer info: https://youseum.nl/   

WONDR Experience in Amsterdam

Bron foto: https://nos.nl/artikel/2302339-wondr-museum-in-amsterdam-ideaal-voor-de-perfecte-instagram-foto.html

De artistieke speeltuin. Prikkel je zintuigen. Ontdek onze artistieke speeltuin voor volwassenen. Marshmallow Swimming Pool. Confetti Shower. Blue Pitt. Services: We want to make you smile, We want to make you play, We want to make you wondr.

Meer info: https://www.wondrexperience.com/en

Museum of Ice Cream in San Francisco & New York

Museum of Ice Cream transformeert concepten en dromen in ruimtes die tot verbeelding en creativiteit prikkelen. MOIC is ontworpen om een ​​cultureel inclusieve omgeving en gemeenschap te zijn, inspirerende menselijke verbinding en door de universele kracht van ijs. Museum of Ice Cream is een merk van Figure8.

Meer info en bron foto: https://www.museumoficecream.com/homepage

Ibiza Art Hotel in Ibiza

Dit innovatieve retrohotel aan de bruisende baai van San Antonio biedt uitzicht op de Balearische Zee en ligt op 2 km van het Port d’es Torrent-strand en op 4 km van de veerbootterminal in San Antonio. De kleurrijke suites zijn voorzien van gratis wifi, een flatscreen-tv en een minikoelkast. Elke suite heeft een gemeubileerd balkon met uitzicht op het resort en op zee. Sommige suites beschikken over een woonkamer, eethoek en/of kitchenette. Er is roomservice. Het hotel beschikt over een licht bar-restaurant met overdekt terras waar maaltijden worden geserveerd. Er is een overdekt zwembad dat wordt omringd door cabana’s, ligstoelen met parasols en een ronde bar met dj-booth. Gratis parkeren is mogelijk indien van tevoren besproken. Ontbijt is beschikbaar tegen betaling.

Meer info en bron foto: https://paradisoibiza.com/

 

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .