` TRAVEL: Dit is onze top 5 Retreats waar je echt eens naar toe zou moeten gaan! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?Dit is onze top 5 Retreats waar je echt eens naar toe zou moeten gaan!

TRAVEL: Dit is onze top 5 Retreats waar je echt eens naar toe zou moeten gaan!

Isabelle en ik hebben een tijdje terug al twee geweldige ervaringen gehad tijdens detox retreats en hebben inmiddels een leuk lijstje samengesteld met onze favorieten. Wij delen de 5 meest geweldige retreats en wedden dat je gelijk wilt gaan? Lees en kijk met ons mee!

No Nonsense Retreats

Wij houden van no nonsense en tijdens deze prachtige retreat op Texel leer je op een no nonsense manier meer van jezelf houden. Er zijn een aantal dingen die dit retreat onderscheiden van de vele andere retreats. Een hele belangrijke daarin is het coachingaspect dat ik erin meeneem. Ik richt mij op vrouwen die, naast een weekendje ontspannen, ook echt nieuwe dingen over zichzelf willen leren. Die worstelen met een bepaalde onzekerheid. Vrouwen die het op papier allemaal goed voor elkaar hebben, maar toch last hebben van dat onzekere stemmetje. Ben ik wel goed genoeg? Werk ik hard genoeg? Moet ik niet (vaker) naar de sportschool? Zorg ik goed genoeg voor mijn kinderen? We gaan, oneerbiedig gezegd, niet alleen maar aan yoga doen en groene sapjes drinken. Ik ga je actief helpen rust te brengen in jezelf, om te gaan met twijfel en onzekerheid. Lees het volledig interview met Angela van der Ploeg in ons SASSY Magazine of kijk hier voor meer informatie!

Retreat Yourself

We hebben oprichtster Willemien ontmoet tijdens een ander detox retreat  en wat is zij een puur en mooi mens. Ze maakte ons eten daar tot een feestje en heeft zelfs een prachtig boek geschreven (waarin je ook haar recepten kunt terugvinden) en geeft zelf de meest fantastische retreats in Ibiza, Marokko en Spanje.

Retreat Yourself is al 7 jaar specialist in het organiseren van persoonlijke retreats waarbij jij helemaal centraal staat. Een weekend of week lang gaat alle aandacht naar jou, jij hoeft voor even helemaal nergens aan te denken. Zodat jij alle tijd hebt om te reflecteren, te verdiepen en nieuwe inzichten, inspiratie en energie op te doen. Want daar is een retreat voor bedoelt, zodat je helemaal tot rust komt. Stap voor een paar dagen uit je dagelijkse leven met alle verplichtingen, je mag alles loslaten en volledig ontspannen. Na een retreat van Retreat Yourself ga je helemaal opgeladen en met nieuwe energie weer naar huis. Bij ons staat een retreat bij Willemien nog hoog op onze bucketlist! Meer weten? https://retreatyourself.nu/

Detox & Reload Holidays

We leven in een razende maatschappij en wij hebben het gevoel dat we ook altijd door moeten gaan. We raken verstrikt in het drukke leven en razen maar door. Om te voorkomen dat je een burn-out krijgt of om na een burn-out weer balans te vinden is het noodzakelijk om je levenstijl aan te passen. Maar ook als je voelt dat er iets niet klopt in je omgeving is het belangrijk om hier aandacht aan te schenken.

Ons detox-programma gaat verder dan alleen maar sapjes drinken, voor veel van onze deelnemers is het een life changing program. Door de persoonlijke benadering geeft het je precies wat je nodig hebt op welk gebied dan ook, rust, voeding, relaties, werk, persoonlijke ontwikkeling. Isabelle en ik hebben deze detox vakantie mogen ervaren en waren en zijn nog steeds heel enthousiast over de liefde, het eten, de omgeving, de lieve mensen (kleine groep), het opnieuw connecten met lichaam en geest en je kunt hier ons verslag bekijken! Meer weten? Check hier de website!

Gewoon.Yoga Retreat in Ibiza

De YOGA RETRAITE met een ultieme mix van heerlijke yoga, wellness, persoonlijke aandacht, een magische locatie, geweldig eten en alle ruimte voor jezelf om weer helemaal op te laden. 

Een vakantie helemaal voor jezelf, met gelijkgestemde vrouwen die allemaal behoefte hebben aan dezelfde rust, ruimte en tijd voor zichzelf. Een week helemaal gericht op jezelf met elke dag 2 keer liefdevolle yoga, prachtige workshops, de mogelijkheid voor een heerlijke massage en/of coaching en een oase van rust om je heen in een mega luxe villa op dit magische eiland. Klinkt dit niet geweldig?
Je gaat helemaal in de watten worden gelegd tijdens deze retraite door een geweldig team met veel ervaring. Dit is een retraite met veel persoonlijke aandacht en liefdevolle support. De retraites van Gewoon Yoga zijn tot in de puntjes verzorgd. Meer weten? Kijk hier en boek snel jouw plekje!

One Day Retreats

Soms kun je niet voor een lange periode weg, maar wil je wel wat meer rust en wil je weer opnieuw connecten tussen lichaam en geest. In 1 dag ontladen, tot rust komen en weer opladen, dat is One Day Retreats! Een dag om weer in contact te komen met jezelf en vanuit die pure verbinding met alles en iedereen om je heen. Bekijk alle verschillende thema’s! Welke dag past het beste bij jou? Lees er hier alles over!

Welke retreat zou jij weleens willen hebben van de bovenstaande 5 favorieten?

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment