Member login

Username
Password

» Lost your Password?TRAVEL: Een kijkje in mijn handbagage

Bijna op reis, en ik wil jullie graag een kijkje geven in mijn handbagage. Wat neem ik zoal mee op een lange vlucht? En waarom kies ik ervoor om deze spullen mee te nemen? De komende weken ben ik op vakantie, en zullen er vanaf mijn kant wat meer reisgerelateerde artikelen verschijnen. Ik hoop dat jullie er net zoveel zin in hebben als ik, lees je mee?

Normaal gesproken neem ik niet zoveel handbagage mee op reis, en hou ik het bij een handtas. Maar nu ik een vlucht ga maken van 7 uur vind ik het toch prettig om wat meer bij me te hebben. Ik kies er daarom ook voor om een fijne rugtas mee te nemen waar heel veel spullen in kunnen en die ik ook kan gebruiken op dagtochten. Maar wat zit er precies in mijn 2 tassen die ik mee heb?

We beginnen met de grote tas. Omdat ik ook tijdens mijn vakantie dagelijks een aantal uurtjes wil blijven werken zitten hier mijn laptop, opladers, muis, notitieboekjes (niet op de foto) en pennen in. Maar ook mijn telefoonoplader, een converter voor stroom, mijn bril, een set kleding (broek, shirt, sokken, onderbroek) en schoenen. Verder vind ik het fijn om in het vliegtuig te kunnen lezen dus heb ik ook een boek bij me en zal ik op Schiphol ook nog wat leuke tijdschriften kopen! Uiteraard mogen de snacks in de tas niet ontbreken. Voor de reis heb ik ontbijtkoek mee en een zakje dropjes.

Ook heb ik nog een handtasje mee. Hier zitten spulletjes in waar ik direct bij moet kunnen. Natuurlijk zit mijn paspoort en mijn portemonnee hier in. Wel kies ik voor een kleiner exemplaar portemonnee dan op de foto staat. Ik neem tenslotte alleen mijn belangrijkste pasjes mee en mijn rijbewijs. Ook neem ik mijn opschrijfboekje mee waarin ik mijn reisverhalen kan bijhouden. Verder heb ik er pleisters, paracetamol, deodorant en mijn astmamedicatie inzitten. Voor droge plekjes op de huid mijn all time favoriete vette crème en wat voor mij op reis een must is om mee te nemen omdat ik geen water kan drinken na mijn Gastric Bypass is een klein knijpflesje met siroop.

Op reis gaan, het allerleukste wat er is. En vliegtuig instappen en uitstappen in een andere wereld, het blijft iets bijzonders. Wat nemen jullie zoal mee in je handbagage tas? Zijn er speciale producten die je standaard mee neemt? Laat het ons weten in een reactie hieronder.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .