` TRAVEL: Handige tips om naar Ibiza te gaan met kinderen - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?TRAVEL: Handige tips om naar Ibiza te gaan met kinderen

Ibiza lijkt de plek te zijn om flink te feesten of een retraite te boeken in het rustige gedeelte van Ibiza. Maar niets is minder waar, want je kunt ook een superleuke vakantie met kinderen hebben in Ibiza. Myra deed het en vertelt jou handige tips om naar Ibiza te gaan met de kids en volledig te genieten.

Ibiza lijkt voor de meeste mensen een groot party eiland en ja je kunt er feesten tot je erbij neervalt. Zelf heb ik daar de nodige feestjes gehad met mijn vriendinnen, maar dit jaar wilde ik met mijn gezin naar Ibiza. Maar wat ga je dan doen? Waar kun je terecht? Je wil toch wel een beetje dat Ibiza gevoel houden. Het fijnste is dan om een prachtige villa te huren in Ibiza die geschikt is voor een gezin om heerlijk samen tijd door te brengen.

Allereerst de stranden, er zijn er zo veel en elk strandje is anders. Een aantal hebben een lifeguard en dat is toch net even een wat fijner gevoel al zeg ik het zelf.

Puerto de San Miquel…

Dit is zo’n strand met lifeguard, niet een heel groot strand en lekker rustig zo houdt je lekker overzicht. Aan het strand zit trouwens 1 van de betere vis restaurants (en volgens sommige de beste van Ibiza!), namelijk Port Balansat.

Benirass..

Dit is een geweldig strand! Vooral op zondag, want dan kun je genieten van trommels bij zonsondergang en je kunt hier heerlijk eten bij o.a. Elements.

Wil je uberhaupt optimaal genieten van zonsondergang dan moet je zeker naar strans Cala D’hort gaan.

Pura Vida – Playa Niu Blau

Naar mijn idee een iets minder leuk strandje, maar wel met een leuk kindvriendelijke strandtent is Playa Niu Blau, daar zit beachclub Pura Vida. Het terras ligt direct aan het strand en ze verhuren ook mooie ligbedden met parasol. Op dinsdag en vrijdag kun je heerlijk lunchen waar live lounge muziek wordt gedraaid en na de lunch worden de kinderen vermaakt op het strand met o.a. spelletjes, schminken en tekenen. Zo kun je heerlijk uitbuiken op je bedje terwijl de kinderen worden vermaakt.

Es Canar

Wij zaten in het plaatsje Es Canar waar op woensdag de grootste hippiemarkt is. Dit plaatsje heeft ook een mooi overzichtelijk strand en lekkere tentjes waar je kunt eten. Wij zaten in een heel mooi appartement “Apartamentos Playa Es Cana” simpel maar super schoon en direct aan het strand, echter als je kinderen gevoelig zijn voor herrie dan kan het wat lastig zijn met live muziek bij naastgelegen hotels tot een uur of 1 s’nachts maar ondanks dat heb je wel prachtig uitzicht. Ook kun je in deze plaats goed terecht bij een aantal heerlijke makkelijke restaurants welke allemaal een uitgebreide kinderkaart hebben.

Natural Pau – Sant Antoni

Wil nog 1 restaurantje met jullie delen en dat is mijn favoriet om te onbijten lles vers en heerlijke smoothies. Het is net buiten het centrum van Sant Antoni en heeft een hele mooie grote beschutte tuin waar je kindjes kunnen spelen als jij lekker aan het nagenieten bent van je ontbijtje.

Over het algemeen vind ik de mensen allemaal heel vriendelijk tegen over kinderen en dat voelt altijd goed. Het centrum van Ibiza is wat minder kindvriendelijk qua restaurants maar super leuk om te shoppen, ik zou zeggen ga lekker struinen en pak kleine straatjes.

Uiteraard is er nog zoveel meer te ontdekken! Heb jij nog een handige tip om je gezinsvakantie in Ibiza nog leuker te maken? Laat het ons dan hieronder weten!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .