Member login

Username
Password

» Lost your Password?TRAVEL: Ontspannen met Natuurhuisje

Voor mij was het als kind altijd een ultiem geluk als we met het gezin naar een vakantiehuisje in Nederland gingen. Heerlijk struinen in het bos, over zandvlaktes, in de avond de openhaard aan en in de ochtend warme broodjes halen bij het winkeltje. Nog steeds geeft het een warm gevoel als ik aan deze vakanties terug denk. Het samen zijn met elkaar. Lekker naar buiten op een mooie dag of fijn een spelletje spelen als het regende. Ook nu vind ik het fijn om even een stapje terug te doen van mijn drukke dagelijkse leven. Wil je weten hoe? Lees dan snel verder.

Over de afgelopen maanden merkte ik weer dat ik wat stressvoller was, een beetje te druk met verschillende zaken en net wat teveel hooi op mijn vork nam. Het was dan ook echt weer tijd om een korte vakantie in een vakantiehuisje te plannen. Dit keer koos ik een huisje via natuurhuisje.nl. Natuurhuisje.nl verhuurd huisjes in heel Europa die allemaal midden in de natuur liggen. Echt even weg van de drukte en het gejaagde dagelijkse leven. Zo kun je kiezen uit een huisje in het bos, op het platteland of bijvoorbeeld aan zee. Er is zo onwijs veel keuze dat het even flink zoeken was naar de juiste match. Wij waren op zoek naar een duurzaam huisje. Met de handige zoekfunctie op de website zijn deze snel gevonden. Maar toen ik dit vakantiehuisje voorbij zag komen wist ik… hier wil ik tot rust komen! Het straalt echt iets uit. Een goede vibe.

Natuurhuisje.nl doet ook nog eens iets heel goeds terug voor de natuur. In het kader van duurzaamheid planten zij voor ieder geboekte nacht via de website een nieuwe boom. Hoe tof is dat!

Vanaf het moment dat ik in de auto stapte op weg naar ons huisje in Groningen had ik al voorpret. Dit werd alleen maar groter toen we steeds meer natuur om eens heen begonnen te zien. Ik verbaas mezelf toch steeds weer waarom we in het westen allemaal op elkaars lip willen wonen, als je in het oosten van het land zoveel ruimte kunt vinden. Eenmaal van de snelweg af reden we op smalle weggetjes richting ons vakantiehuisje in Eenum.

Aangekomen op de locatie stond de eigenaresse ons al op te wachten en was ze helemaal klaar om haar fantastische huisje te laten zien. De omgeving was zo onwijs mooi. Wat een uitzichten….gewoon prachtig. Het huisje zelf straalde naast luxe ook een enorme rust uit. En dit klopt ook wel, want Monie (de eigenaresse), heeft heel het huisje feng shui ingericht. De woonkamer en de grote slaapkamer hadden grote openslaande deuren naar de hele grote tuin. Zo is het mogelijk om binnen en buiten echt met elkaar in verbinding te zetten. In de tuin zelf zijn er verschillende plekjes waar je heerlijk kunt zitten en vanuit een andere hoek van het prachtige uitzicht kunt genieten, de zon op of onder kunt zien gaan.

Het is ook erg leuk om te weten dat veel eigenaren van een natuurhuisje ook nog een andere “groene” business runnen. Monie bouwt haar eigen zonnehuisjes. Dit zijn kleine huisjes die je in je tuin kunt plaatsen en waar je lekker kunt lezen, mediteren, studeren of werken. Het huisje is draaibaar doordat het op een draaischijf staat waardoor je altijd naar een fijne kant toe kunt zitten. Deze huisjes maakt ze helemaal naar wens en zijn volledig afgeleid van de ouderwetse tbc huisjes.

Vanuit het huisje hebben we heel erg mooi kunnen fietsen, lange wandelingen kunnen maken, kunnen genieten van de prachtige natuur en de schone lucht en echt helemaal kunnen opladen. Het fenomeen natuurhuisje kende ik nog niet, maar ik weet wel dat een jaarlijkse terugkeer in een natuurhuisje bijna een must is om echt helemaal te kunnen ontstressen. Ik, en mijn ouders die mee waren op deze reis, hebben fantastisch genoten.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .