Member login

Username
Password

» Lost your Password?TRAVEL: The Volcano Retreat Ibiza

Yes, we’re going to Ibiza! Drie weken geleden besloot ik heel spontaan op een retreat naar Ibiza te gaan. Ik ontmoete de leuke Layla van Egeraat, waar ik een lifedag van de vlogacademy bij volgde. Zij vertelde me over het retreat en vroeg gelijk of ik mee ging. Na de eerste beperkende gedachtes (want kinderen, werk, man etc), dacht ik daarna, waarom ook niet?

Ik vind eigenlijk dat elke vrouw ooit een keer in haar eentje op vakantie moet! En met die gedachte ben ik alles gaan regelen. En zoals die dingen dan vaak zo mooi gaan als iets zo moet zijn….was het binnen een half uur allemaal geregeld!

Ik kwam in contact met Sander Nieland, de drijvende kracht achter de coaching en retreats van The Volcano. En achter elke succesvolle man, staat natuurlijk een krachtige vrouw 😉 

De prachtige Marloes Mulder, orthomoleculair diëtist, founder en eigenaresse van diëtistenpraktijk Fuego!  Met hen voelde ik gelijk een klik en een gedeelde passie met Marloes. Ik ging binnen 1,5 week naar Ibiza!

Bijzondere aankomst

De retreat begon op zaterdag, maar ik had dat weekend mijn meiden en wilde hen zo kort mogelijk missen dat weekend. Ik besloot zondagavond aan te sluiten. Met mijn koffer en een tas op weg naar de gate, in mijn uppie op pad! Dat alleen al voelde een keer fijn, even helemaal op jezelf teruggeworpen zijn.

Na een korte vlucht kwam ik aan op Ibiza, waar ik door Sander opgehaald werd en naar een prachtige finca in het noorden van Ibiza werd gebracht.  Ik was vrij laat die avond, maar een aantal deelnemers waren nog wakker. En al kennismakend in de tuin van de finca, zagen we 3 vallende sterren! Mooier kon de retreat niet beginnen

Het programma

We begonnen de dagen met meditatie. Ik had hier nog niet veel ervaring mee, maar alles werd heel goed begeleid door Sander. Op een heel fijne en laagdrempelige manier. Na de meditatie verzorgde Marloes fantastische ontbijtjes, supergezonde en prachtige gerechten!

In de loop van de ochtend werd er aan de coachingsopdrachten gewerkt, afwisselend bij de finca zelf, of op locatie. De coachingsopdrachten waren heel praktisch, echt dingen waar je gelijk mee aan de slag kon gaan en handvatten mee gaven voor na de retreat. In de middag was er ruimte voor vrije tijd en ’s avonds deden we aan yoga. Er was een mooie balans tussen inspanning en ontspanning.

De eerste dagen vond ik echt wel heftig, de sfeer was heel veilig en vertrouwd, waardoor er ruimte was om je levensverhaal te delen. Stuk voor stuk heftige verhalen van iedereen. Mijn thema was oud verdriet, wat ik weggestopt had. Dat kwam er die eerste 2 dagen allemaal uit. En dat was goed, dat luchtte echt op. Daarna kon ik me heel goed ontspannen.

We hebben onder andere een toffe hike gemaakt vlakbij de magische plek Es Vedra, een ademtherapie sessie ondergaan, kookworkshops gehad, een bezoek aan eco village Casita Verde gebracht, een voedingsworkshop gevolgd, een aaneenschakeling van mooie, waardevolle momenten. Daarnaast ook vrije tijd om buiten de deur te eten en een strandje te bezoeken.

Verdieping

Al met al een heel bijzonder allemaal. Niks geen geiten-wollen-sokken-show, maar een down to earth, doch zeer verdiepende week. Waarbij gezonde voeding ons supermakkelijk werd gemaakt door de fantastische kookkunsten van zowel Marloes als Sander. En met mijn eigen keto-leefstijl werd volop rekening gehouden.

Because your worth it!

Ik heb heel praktische actiepunten mee naar huis genomen na de retreat, naar aanleiding van de coachingssessies en ben daar gelijk volop mee aan de slag gegaan. Ik ben heel blij dat dit op mijn pad kwam en zou het elke vrouw aanraden zoiets een keer te doen! Because you’re worth it 😉

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .