Member login

Username
Password

» Lost your Password?TRAVEL: We are going to IBIZA!

Op vakantie gaan, wie kijkt er niet naar uit? Soms zijn we er wel een heel jaar mee bezig en het is echt iets waar we naartoe leven. Voor mij is op vakantie gaan een moment van opladen, een moment van aan niets anders hoeven denken dan het kunnen genieten van het land, omgeving, de zon, lekker eten en echte tijd doorbrengen met degene waar je mee op reis bent. Dit jaar wilde ik het iets anders doen, dit jaar wilde ik ECHT ontstressen en aan mezelf werken tijdens de reis. Ook Melinda was toe aan het yes moment voor haarzelf, en we zijn dan ook ontzettend blij dat wij dit jaar samen een prachtige reis mogen gaan maken.

Voor zowel Melinda als voor mij zijn het hele pittige maanden geweest. Voor mij vanwege mijn burn-out en alles wat er daarnaast ook privé nog heeft gespeeld, en voor Melinda als hele drukke moeder van een tweeling waar ze dagelijks mee in de weer is. Ook haar gezondheid was de afgelopen maanden niet optimaal en heeft ze flink moeten vechten tegen die mega hardnekkige griep. Op een gegeven moment keken wij elkaar aan en zeiden we tegen elkaar “een vakantie om onszelf volledig op te laden zou ons zo ontzettend goed doen”. Even alleen maar met onszelf bezig zijn, lichaam en geest weer in balans krijgen en helemaal opladen. Ja, dat hadden we nodig.

Wij zijn dan ook echt super enthousiast en heel erg blij dat we jullie mogen gaan vertellen dat een droom van Melinda en mij gaat uitkomen deze april. Wij mogen namelijk voor Boost your Health onze eerste reis gaan maken naar Ibiza, en wel met Detox Reload Holidays! Vanaf het moment dat we in contact kwamen met de eigenaresse van dit prachtige bedrijf, Monique, was er een goede wederzijdse klik. Een klik die zo belangrijk is. Wij staan volledig achter haar visie en zei achter het onze.

Vanaf april begeleid Monique samen met een team van hele bijzondere mensen, kleine groepen tijdens hun detox. Maar het is zoveel meer dan alleen een detox. Het hele team zorgt ervoor dat je je daadwerkelijk helemaal kunt opladen. Zo kan je fijn aan yoga doen in de ochtend, je laten masseren, een beautybehandeling ondergaan, een healing ervaren, prachtige wandeltochten maken, zijn er momenten van vrije tijd waar je even lekker in een boek kunt duiken of je ogen kunt sluiten voor een siësta en wordt er gedurende de dag goed voor ons gezorgd met heerlijke sappen en soepen.

Het programma van de reis staat vast, maar ook weer niet. Er is ruimte voor een eigen invulling en dat is heel prettig. Tijdens een gezellige meeting met Monique heeft ze ons uitleg gegeven over een “normale” dag op Ibiza en heeft ze daarnaast uitgebreid uitleg gegeven over de Pre-Detox kuur die Melinda en ik een week voor onze reis zullen gaan starten. Melinda zal daar later ook een artikel over schrijven.

De komende tijd zullen jullie regelmatig filmpjes en blogs voorbij zien komen rond deze fantastische reis naar Ibiza, en ook ter plaatse nemen wij jullie mee op onze reis door middel van Facebook en Instagram live sessies, Instagram stories en gave dagelijkse updates op Facebook!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Comments: 2

 • reply

  Mar//

  24 maart 2018

  Wat gaaaf! Jaloers hoor 🙂

  • Melinda van Rossen
   reply
   24 maart 2018

   Jaaa zeker gaaf! Ik kan het ook nog steeds niet helemaal geloven, denk pas als ik in het vliegtuig zit 😉 Veel liefs! XXX

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .