Member login

Username
Password

» Lost your Password?



Vul de pot van de Voedselbanken i.s.m. Hak en draag een steentje bij!

Waar wij allemaal massaal hamsteren, of boodschappen thuis laten komen via een bezorgservice, zijn er mensen die dit niet zomaar kunnen doen. Mensen zoals jij en ik die afhankelijk zijn van de voedselbank in Nederland. Het potje van de voedselbank raakt alleen een beetje op en daarom is HAK, als vaste partner van de voedselbank een hele leuke en belangrijke actie gestart. Ook jij kan helpen, en in deze blog vertellen we hoe. Lees dus snel verder!

Wekelijks delen de voedselbanken binnen Nederland aan 35.000 gezinnen voedselpakketten uit. Dit zijn ongeveer 90.000 mensen, en naar verwachting zullen er de komende tijd meer mensen de hulp van de voedselbanken nodig gaan hebben. Helaas hebben de voedselbanken het nu best wel zwaar. Dit komt door een grote hapering in de aanlevering van voedsel als gevolg door ONS hamstergedrag. Daarnaast is het voor de voedselbanken zelf ook niet makkelijk om alles logistiek voor elkaar te krijgen. Dit komt natuurlijk door de verschillende hygiënemaatregelen en de tijdelijke sluiting van een aantal voedselbanken omdat een groot deel van de vrijwilligers in de risicogroep “ouderen” valt.

Daarom is het zo fantastisch dat HAK de doneeractie #staysafeengeef is gestart om de voedselbanken te helpen. Deze actie loopt al sinds vorige week en gelukkig gaat het goed, maar het kan nog veel en veel beter. HAK vraagt ons, om via een Tikkie, de pot van de voedselbank te vullen. Al het geld dat binnenkomt kan worden gebruikt voor het (bij)kopen van eten voor de voedselpakketten en alle extra kosten die ontstaan door de hygiënemaatregelen en bezorgingen.

HAK zette niet alleen deze actie op, maar zullen ook de eerste € 50.000 die binnenkomt via deze actie gaan verdubbelen! Uiteraard komt dit bedrag bovenop de potten met groente en peulvruchten die zij altijd als partner al doneren. Help jij ook mee? Doneer dan hier!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .