Member login

Username
Password

» Lost your Password?Werk aan je gezondheid met een Holistische Bodyscan

Onlangs mocht ik naar Katwijk aan zee komen voor een bijzondere ontmoeting met Daisy van Scan4Life. Zij introduceert de Holistische Bodyscan in Nederland; een speciale scan die je gezondheid onder de loep kan nemen en dit ook heel nauwkeurig doet. In slechts 8 minuten kun je het resultaat al inzien en ik mocht deze bijzondere scan uitproberen. Lees je mee?

Ik werd ontzettend warm welkom geheten door Daisy en ze stelde mij gelijk op mijn gemak. We hebben samen gepraat over ons werk en daarna mocht ik al gauw op de bank plaatsnemen voor een holistische bodyscan. Bij een bodyscan worden er golven door het lichaam gestuurd die geblokkeerde cellen resetten, zodat ze zich naar normale waardes kunnen herstellen.

Zo kun je zenuwen, spieren, skelet, gewrichten, organen, hormonen, lichaamcirculatie, lymfestelsel, immuun- en spijsverteringssysteem laten doormeten met deze elektromagnestische bodyscan en scant deze wel tot 612 lichaamsfuncties. Zo heb je binnen een paar minuten een goed beeld van je gezondheid.

 

Daisy plaatste elektromagneten aan de binnenkant van mijn enkel en dat stond in verbinding met de scan. Het gaat razendsnel en in 8 minuten heb je al een uitslag over jouw gezondheid, hoe fijn is dat?

Je kunt inzicht krijgen in:

  • Kwetsbaarheden en blokkades in de fysiologische processen van het lichaam;
  • Veranderingen in de energiebalans van de organen en lichaamssystemen;
  • Omgevingsfactoren, eetgewoontes en stoffen die misschien een negatieve invloed hebben;
  • Tekorten aan vitamines, mineralen, enzymen en aminozuren;
  • Positieve effecten van een behandeling vanuit holistisch perspectief.

Tijdens de behandeling voel je niets, je moet wel stil blijven liggen, maar dat is voor zo’n korte tijd geen probleem. Na de behandeling besprak ik de uitslag van de scan met Daisy en wat voor mij heel fijn en herkenbaar was, is dat er lichamelijke dingen terug waren te lezen uit het verleden en je nu al zag dat je lichaam dit aan het herstellen was. Fantastisch om te zien!

Ik vertel natuurlijk niet alles aan jullie, maar je kon zien dat ik nog te weinig water tot mij nam. Ik ga er nu nog meer op letten, dat ik voldoende drink en zo voorkom dat ik later gezondheidsproblemen krijg hierdoor. Daarnaast kwam er ook uit dat ik gevoelig was voor tarwe, mijn lichaam heeft dit nooit zelf aangegeven, maar het is handig om te weten dat dit niet zo fijn werkt. Ik mocht nog meer anti-oxidanten binnenkrijgen en nog meer groenten, calcium, magnesium en vitamine d. Gelukkig weet ik dat ik erop moet letten dat ik deze vitamines voldoende neem. Ook moest ik op mijn koolhydraatinname letten en niet te veel rood vlees tot mij nemen in de vorm van carpaccio of filet american. Ook andere dingen kwamen aan bod en er was vooral veel herkenbaarheid. Je zag dat ik vooruit ging met mijn gezondheid, aangezien ik deze vanaf 20 weken geleden flink aangepakt hebt en je dit terug kunt lezen in mijn persoonlijke blogs.

Bij een behandeling van de bodyscan worden er golven door het lichaam gestuurd die geblokkeerde cellen resetten, zodat ze zich naar normale waardes kunnen herstellen. Dit werd ook bij mij gedaan en dat was heel bijzonder. Het is dan ook echt een aanrader om deze holistische bodyscan te laten uitvoeren. Misschien heb je al veel klachten? Of heb je juist bijna geen klachten, deze scan kan dit allemaal teruglezen. Ik heb het met eigen ogen gezien en het resultaat was dan ook dat hij alles terug kon lezen waar mijn (oude) klachten zich bevonden en daarnaast gaf Daisy mij nog aanvullende adviezen, zodat ik hiermee ook aan de slag kon.

Als je gezondheid je lief is, dan is dit een prachtig lief gebaar naar jezelf (of anderen), zodat je nog meer en beter voor jezelf kunt zorgen!

 

Je kunt al een holistische bodyscan ondergaan vanaf € 95 excl. BTW. Ik ga dan ook zeker zelf nog een keer terug om te kijken of er nog meer verbeteringen te zien zijn. Maak hier gauw jouw afspraak en kies voor een bewust en gezond leven!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .