` Wij zijn genomineerd voor de VIVA#400 Award! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?Wij zijn genomineerd voor de VIVA#400 Award!

Enige tijd geleden kregen wij een mailtje dat we onszelf zouden kunnen aanmelden voor de VIVA400 lijst. Op de lijst terecht komen is alleen maar een droom, en totaal onbereikbaar. In ieder geval, dat dachten wij. Vandaag (woensdag 3 oktober) kwam er namelijk een mailtje bij ons de inbox binnen. “gefeliciteerd, jij bent genomineerd in de categorie Creatieven”. Say what?!?! Zijn wij gekozen uit al die duizenden aanmeldingen? Staan wij in de lijst met de 400 invloedrijkste vrouwen uit de business omdat wij het verschil wisten te maken in onze branche? Het antwoord is JA! Wij staan in de “lijst der lijsten”. Graag vertellen we jullie meer over deze fantastische nominatie, lees je verder?

Het lijstje Creatieven liegt er niet om, en het voelt onwerkelijk maar zo goed om daar tussen te mogen staan. Je moet denken aan namen als Naomi van As, Nienke Plas, Edith Dohmen, Marieke Elsinga en Ruba Zai. Deze lijst bevat ongeveer 100 fantastische invloedrijke vrouwen die  het afgelopen jaar echt het verschil wisten te maken. En wij staan daar gewoon tussen. Wat zijn wij hier ontzettend dankbaar voor.

Erkenning krijgen voor het keiharde werk wat we geleverd hebben de afgelopen tijd is fantastisch. We motiveren en inspireren dagelijks zo ontzettend veel vrouwen op weg naar een gezonde(re) toekomst. Mentaal en fysiek. Dat dit door de mensen uit de business wordt gezien voelt zo ontzettend fijn. Onze kracht is de benaderbaarheid die wij hebben. Wij zijn zoals jou. We hebben onze struggles, onze ups en downs. We zijn niet perfect, verre van dat. Maar juist door ook onze imperfectie te durven tonen, laten we zien dat dat ok is. Dat je jezelf met alles dat je bent mag omarmen. Be real, not perfect is dan ook ons motto. We durven taboe onderwerpen aan te snijden, zijn niet bang voor een confrontatie en we blijven ons ontwikkelen om onze lezers en volgers het beste te bieden. Want dat verdienen ze. The Beat the Blues Challenge, Online Gezondheidsfestival, Healthy Lifestyle Beach Event, expert gesprekken, ons nieuwe membership en onze prachtige blogs geschreven door onszelf en ons team helpen daar dagelijks bij.

Dit jaar start de VIVA400 met iets nieuws. Namelijke VIVA400 The Movement. 50 toptalenten die op de lijst staan bundelen de krachten in een denktank om een maatschappelijk vraagstuk aan te pakken. En je raad het al. Wij zijn een van die 50 vrouwen. Dit jaar zal het vraagstuk gaan over burn-outs onder jongvolwassenen en hoe deze te voorkomen zijn. Hoe gaat dit taboe doorbroken worden en zijn er oplossingen voor? Daar kunnen wij wel het een en ander over zeggen natuurlijk. Het is een eer om bij deze 50 vrouwen te mogen zijn.

15 november a.s. is de grote dag in het Amsterdam Grand Hotel Kasnapolsky. Dan gaan wij shinen, en als het even kan met de winst ervandoor. Een ding is zeker, dit alles is als een droom dat uitkomt en niemand neemt dit ons meer af.

Mocht je nog niet hebben gestemd op ons, dan kan dit t/m dinsdag 6 november via deze link.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment