Member login

Username
Password

» Lost your Password?WORKOUT: 4 Redenen waarom je geen vollere billen krijgt hoe hard je ook traint

De meeste vrouwen vinden het leuk als ze welgevormde volle billen hebben, maar echt vanzelfsprekend is dit niet. Wij delen 5 redenen waarom dit wellicht bij jou niet lukt, maar er is hoop dus we geven ook wat handige tips! Lees je mee?

Het helpt als je van jezelf al dikke billen hebt

Als je al gezegend bent met behoorlijke billen, dan is het makkelijker om deze in de juiste shape te krijgen. Eigenlijk zit het er dan van nature al, maar moet je er nog wel even wat voor doen om deze in vorm te krijgen.

Je doet niet aan krachttraining

Krachttraining is de ideale manier om je lichaam te shapen. “Barbell Hip Thrust” is de ideale oefening om die billen te laten groeien en in shape te krijgen. Mocht je het met zware gewichten nog te lastig vinden dan kun je het ook met platte gewichtsschijven doen, je legt deze dan op je onderbuik en voert de oefening verder hetzelfde uit. Je kunt het zelfs trainen zonder gewichten als je dit nog een stapje te ver vindt, dan heeft het ook al effect. Squats zijn leuk, maar trainen vooral je bovenbenen.

Je traint te veel en eet te weinig goede voeding

Als je te veel traint, dan verbrand je te veel terwijl je juist wilt dat je extra vet krijgt bij jouw billen. Eet daarom gezond en voldoende en train met mate. Je kunt krachttraining goed afwisselen met cardio zoals hardlopen, skaten of zwemmen.

Je neemt niet voldoende rust en slaapt slecht

Als je niet voldoende rust neemt, kunnen je spieren zich niet voldoende ontwikkelen en het groeihormoon wat je aanmaakt staat dan in de weg. Zo zorg je ervoor dat je uitgeput bent en kun je trainen wat je wilt maar bereik je zonder rust ook geen resultaat.

Focus je op bovenstaande tips, maar wees er niet te veel mee bezig. Iedereen heeft een ander lichaam en het kan zijn dat je een prachtige taille of gespierde buik hebt maar die billen maar niet lukken. Je hoeft niet perfect te zijn, onthoud dat! Mochten jullie zelf nog handige tips hebben, plaats ze dan gerust hieronder!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .