Nu de zomer op z’n einde loopt en de kruidnoten weer in de winkel liggen, merk ik om mij heen dat het ook weer lastiger wordt om voldoende te bewegen. De donkere en natte dagen komen er weer aan in de herfst en dan is buiten sporten misschien niet altijd zo fijn om te doen. Om toch in beweging te blijven hebben wij 5 fijne tips om direct toe te passen, lees je mee?

Ontspullen in huis

Lekker schoonmaken en opruimen in huis is ook goed voor de beweging en zorgt er bovendien voor dat je hoofd ook weer opgeruimd wordt. Lekker ontspullen en een fris en fijn gevoel in huis is het dan ook zeker waard!

Maak die herfstwandeling

Op dagen dat het niet regent ga dan lekker naar buiten en kies voor een heerlijke herfstwandeling. Neem je kind(eren) mee en ga op onderzoek uit. Tel de kastanjes en beukennootjes, maak leuke foto’s of neem een picknick kleed mee en geniet van de omgeving. Laat je verrassen!

Weinig tijd, groot resultaat

Als je – net als ik – een drukke moeder bent en een eigen bedrijf hebt of veel om handen hebt en het je moeite kost om de tijd te vinden om รผberhaupt extra beweging in te plannen is het ideaal om met ZLIM aan de slag te gaan. Je traint 30 minuten in een warmte cabine en gaat daarna nog max 15 min in de ozon cabine. Een ideale combi van bewegen en ontspannen en omdat je cortisol hier aanzienlijk minder van wordt en het bovendien ook รฉcht resultaat geeft is het de moeite om eens kennis te maken!

Dansen in de woonkamer

Hoe leuk is het om even los te gaan in je woonkamer op foute muziek? Lachen toch? En het zorgt ervoor dat je je meer happy voelt, je een betere doorbloeding krijgt en het is een goede start van je dag. Laat je niet tegenhouden en maak er eens een feestje van!

Kies waar jij behoefte aan hebt

Door te kiezen welke manier van beweging jij nu wilt doen is het “moeten” weg en kun je er zoveel plezier uit halen. Ga die kickboks workout doen of kies voor een middag zwemparadijs met je kids. Het kan en mag allemaal en je blijft in beweging.

Welke tip(s) ga jij toepassen om meer in beweging te komen?
Deel deze post!