Member login

Username
Password

» Lost your Password?WORKOUT: EMS-Training bij Studio Prikkels in Rotterdam

De eerste keer is altijd spannend en ook ik dacht dat onder prikkels staan niet zo fijn was of resultaten zou kunnen bieden. Maar het tegendeel is waar nu ik al een aantal lessen heb mogen bijwonen van EMS-training bij Studio Prikkels in Rotterdam. Als ik je zeg dat je in 20 minuten hetzelfde bereikt als 3 uur krachttraining, geloof je dat dan? Het is namelijk echt waar en ik heb dan ook even gewacht met dit artikel, omdat ik eerst het resultaat wilde bekijken en wilde ervaren hoe ik de pulsen zou ervaren. Het is echt dé oplossing als je weinig tijd hebt, veel resultaat wilt en je geen spierafbouw wilt maar meer energie. Benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan gauw verder!

Voor mijn eerste les was ik behoorlijk gespannen, maar ik ben ook iemand die anderzijds ook rustig blijft en eerst wacht wat er komen gaat. Ik kreeg dunne bodywear aan en voor optimaal resultaat mocht je daar bloot onder. Zo kun je de impulsen intenser vervaren en wordt je lichaam meer aan het werk gezet. Vervolgens krijg je een speciaal pak aan wat eerst aan de binnenkant nat gespoten wordt voor de geleiding. Het lijkt een beetje op een parachute pak en deze wordt nauwsluitend aan je lichaam vastgemaakt. Ik moest daar wel even aan wennen, maar werd al snel vastgemaakt aan het apparaat waarmee je aan de slag gaat.

Er volgt altijd eerst een warming-up wat heel fijn is om even te wennen aan het apparaat, vooral in het begin wel zo fijn! Vervolgens ga je oefeningen uitvoeren met begeleiding. Je staat naast nog één ander persoon en één iemand geeft de les en staat voor je de oefeningen voor te doen. De oefeningen zijn makkelijk op te volgen, echter worden de impulsen naarmate je verder bent steeds heftiger. Maar pijnlijk zijn deze nooit en soms voelt het zelfs meer aan als een massage dan dat je echt flink bezig bent.

Inmiddels heb ik al een aantal lessen gehad en moet eerlijk zeggen dat ik wel steeds pittiger vind worden, maar dat is alleen maar goed. Het systeem wordt helemaal persoonlijk afgesteld en houd rekening met leeftijd, levensstijl en het niveau van sporten of het aantal lessen dat je al hebt gehad. Dat vind ik heel fijn!

De resultaten zijn ingericht op 3 pijlers, namelijk;

Algemene gezondheid

Deze benadrukt voornamelijk de behoud van kracht, het verbeteren van rompstabiliteit en het vertraagt het verouderingsproces.

Uiterlijke verzorging

Deze training benadrukt voornamelijk de spierversteviging, de spiertoning en de gewichtscontrole.

Specifieke training

Deze training past zich aan naar jouw wensen, zo kun je de preventie en het herstel van blessures en operaties bespoedigen en de opbouw van spieren bevorderen, wanneer andere trainingsvormen niet mogelijk.

Mijn ervaring na heel veel lessen is  dat het prettig is om te doen. Veel mensen denken helaas nog dat dit echt pijn moet doen, maar niets is minder waar. Je voelt wat spanning, maar door de oefeningen en goede begeleiding voel je hier weinig van. Je ziet echt resultaat en ik voel mij fitter en strakker. Ook krijg ik er meer energie van na de training, waarbij ik soms na 2 uur sporten helemaal op ben, ben ik hier na een training nog energiek en fit om de rest van de dag door te komen. Ik ben moeder van een tweeling van 6 jaar en ik heb een eigen onderneming en veel tijd om te sporten heb ik dus niet altijd, natuurlijk moet je tijd maken, maar met de trainingen van Studio Prikkels bereik je in korte tijd evenveel resultaat als 3 uur krachttraining. Hoe gaaf is dat?

Je kunt zo in korte tijd in shape komen, meer spiermassa krijgen en van je vervelende blessure afkomen, want niet langer en begin jouw prikkel avontuur ook bij één van de vestigingen van Studio Prikkels!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .