` WORKOUT: Fietssuppen is dé trend van nu - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?WORKOUT: Fietssuppen is dé trend van nu

Het suppen is al even bekend en nu in het voorjaar en de naderende zomer ook een heerlijk idee om op het water te beoefenen. Maar er is nu iets geheel nieuws en dat is fietssuppen. Jawel, met je fiets suppen op het water. Het geeft je net iets meer balans dan alleen suppen en op het water kun je heerlijk rustig genieten van je omgeving. Kortom fit worden en van de natuur genieten door fietsend over het water heen te gaan, wie wilt dat nu niet? Lees mee en kom hier alles over te weten!

Bouw een goede conditie op

Fietssupppen is iets zwaarder dan fietsen, omdat het nu op het water moet en je daarvoor iets harder moet trappen dan je gewend bent. Maar je kunt je eigen tempo aanpassen en het zo lang doen als je wilt. Ideaal om lekker op het water te zijn en weg van de drukte.

Je zit heel stabiel

Voor wie denkt dat dit te gewaagd is en dat je er telkens af valt heeft het mis. Je zit namelijk heel stabiel en hebt daarom bijna geen kans om eraf te vallen. En mocht dit wel gebeuren, dan klim je er gemakkelijk weer op en fiets je verder.

Voorbereidingen

Het is handig om makkelijke kleding aan te hebben en altijd extra water om te drinken, een gezonde snack en vergeet tevens je zonnebrand niet. Je kunt namelijk ook verbranden in de schaduw, dus pas op!

Hier kun je gaan fietssuppen!

Het is leuk en aardig, maar nu ben je geloof ik heel enthousiast geworden en wil je dit zeker eens uittesten. Superleuk met een vriendin of gewoon lekker alleen. Kom tot rust en geniet op het water met deze nieuwe manier van sporten. Je kunt helaas alleen nog maar terecht in het Noord-Hollandse De Rijp, maar we weten zeker dat er meer locaties gaan volgen, dus houd het in de gaten! 

Durf jij de uitdaging aan?

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment