Member login

Username
Password

» Lost your Password?WORKOUT: Je kunt nu thuis trainen met fitnessapparatuur die je kunt huren!

Veel mensen worstelen met het feit dat ze moe uit werk komen en dan zo geen zin hebben om zich om te kleden al hun motivatie op te pakken en naar de sportschool te gaan. Maar je kunt het jezelf nu veel makkelijker maken, want je kunt voor een klein prijsje per maand jouw eigen sportschool thuis creëren, hoe leuk is dat? Ik was zeer verrast dat dit tot de mogelijkheden behoort en vertel je er alles over! 

Hoe fijn is het om je eigen roeimachine, hardloopband, krachthonk of ligfiets te hebben? Je kunt het nu allemaal huren voor een klein bedrag per maand. Zo kun je een crosstrainer aanschaffen voor maar € 28,- per maand en kun je hardlopen in je eigen thuisruimte voor maar € 45,- per maand. Je kunt zelfs Kangoo jumps aanschaffen per maand voor maar € 20,-, hoe leuk is dat?

Maar wat zijn nu de voordelen om deze fitnessappartaten bij jou thuis te hebben? Wij zetten 5 voordelen voor jou op een rij:

Reistijd is verleden tijd

Je hoeft niet meer naar de sportschool te rijden of fietsen en kunt gelijk van start. Je bent dus ook eerder klaar met je workout en houd zo tijd over voor andere dingen of je kiest ervoor om je workout te verlengen.

Je kunt meer dingen tegelijk doen

Je kunt heerlijk (hard)lopen op de loopband en ondertussen gewoon je favo serie op Netflix bekijken, win-win dachten wij! Je kunt je eigen muziek, luisterboeken of podcast beluisteren zonder gestoord te worden door bekenden die je tegenkomt op de sportschool of gestoord te worden door ander geluid 😉

Train wanneer jij wilt!

Wil je in de ochtend heel vroeg trainen? Grote kans dat de sportschool nog niet open is. Maar als je thuis traint kun je gelijk aan de slag en heb je jouw workout voor die dag er al weer op zitten. Wisselende werktijden? Ook dan is het ideaal, je kunt sporten wanneer je de mogelijkheid hebt en je hoeft geen rekening te houden met de tijden van de sportschool.

Laat geen kans onbenut om te trainen

Als je naar de sportschool gaat, moet je rekening houden met reistijd, openingstijden en extra tijd na het trainen om weer terug naar huis te gaan en je te douchen. Thuis kun je 30 min trainen, onder de douche en zo weer door naar een afspraak. Bij de sportschool gaat dit helaas iets minder makkelijk. Dat is echt het voordeel, je kunt kunt trainen wanneer je wilt, hoe lang je wilt en hoe vaak je wilt.

Huren vs Kopen

Hoe fijn is het om niet zo’n fitness apparaat te kopen, het is vaak mega duur en door hem voor een klein prijsje te huren kun je er toch je voordeel mee behalen en werken aan jouw lichaam. Je kunt verschillende fitness apparatuur huren via Huren.nl en genieten van al bovengenoemde voordelen om heerlijk thuis te trainen.

Ben je ook overtuigd geraakt door deze voordelen en ga je voortaan thuis aan de slag? Laat het ons hieronder weten!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .